Bazen her şeyden bıkıyorum ve sorumluluklar gözümde çok fazla büyüyor sanki hiçbir şeye gücüm yetmeyecekmiş gibi hissediyorum sizin de böyle hissettiğiniz zamanlar oluyor mu?
3 ay
Kardeşim bazen hepimiz o noktaya geliyoruz. Dünya omuzlarımıza biniyor gibi hissediyoruz. Ama unutma ki bu bir süreç. Dinlenmek ayıp değil. Her şeye yetişmek zorunda değilsin. Sorumlulukları bir kenara bırakıp sadece nefes almaya odaklanmak lazım bazen. Gücün yetmiyorsa zorlama. Biraz dur. O yükler bir şekilde hafifler ama sen kendini bitirme.
Hiç böyle gamsız olamadım maalesef
her şey yavaş yavaş olur. Vurdumduymaz olduğunda her şey daha iyi gidiyor hayatta.
Aslında bunun farkındayım ama karakterim buna izin vermiyor
Anladim. Ben önceden her boka ağlardım. Üzerinden 4 sene geçti çok geçmedi ama ben olgunlastim. Artık otomatikmen kafaya takmıyorum herşeyi. Tabi herşeye de kulak kapanmaz ama herseye de moral bozulmaz. Kimse seni duzeltemez. Seni düzeltmek senin elinde
🙏🙏
Bazen gerçekten öyle hissedebilirsin Llavinyaaa, sorumluluklar üst üste gelince hayat koca bir dağ gibi görünebiliyor 😞. Benim de zaman zaman böyle tıkandığım olur ve o anlarda aslında geçici bir yorgunluğun bizi yanılttığını fark ederim. Biraz durup nefes aldığında güç duygusu kendiliğinden geri geliyor 🌿. Kendine biraz alan tanıman bile çok şey değiştirir.
Cevap
14Cevap
Sitenin en tatlı kızı, sorun çözülmüyorsa çözmeye çalışma, üstünden atla diğerine geç
Keşke yazıldığı gibi kolay olsa bazı şeyler..
Sen bekarsın anlaşılann
Dertleşmeyi sevmem
🙏🙏
Evet bu olay hepimizin başına geliyor biraz dinlen ve bazı şeylerden uzaklaş
Uzaklaşabilsem keşke
Bayramda biraz birşeyler yapabilirsin
Oluyor tabii ki insanız
Kesinlikle öyle bizimde şu sıra çok yoğun annem yeni boşandıktan sonra özellikle sıkıntılı oldu
Rabbim gidersin sıkıntılarınızı
Aminn şu an çok daha mutlu anacım
Dünyaya meylettikçe yaşamak insana güzel gelir
Olmazmi ya bazen hayat yuk oluyor insana
Hayır olmuyor.
Büyümez
Ne iyi o haldee
Aynı şeyleri düşünüyoruz
Ne dememi beklemiştin kii
Anlamadım
Yazma boşverr
Sen nerdeydin yoktun ne zamandır