1 2 adım geri atıp kendime bakınca sosyal çevreme kendime bakınca gerçekten de asla dünyada kendi istediğim gibi birini bulamıcam. harbiden bi umuttur yaşamak ya. çok garip bi his insanın bir anda kendi içinde aydınlanması
3 ay
1 2 adım geri atıp kendime bakınca sosyal çevreme kendime bakınca gerçekten de asla dünyada kendi istediğim gibi birini bulamıcam. harbiden bi umuttur yaşamak ya. çok garip bi his insanın bir anda kendi içinde aydınlanması
Aynı hisse bende kapılıyorum kendim gibi birini bulmam samanlıkta iğne aramak gibi bir şey sanki hak veriyorum isyanına ama dediğin gibi bi umuttur yaşamak
abi yani kariyer degilki calısınca olsun. para degilki biriktikçe artsın garip
İşte şu dünya bi kıyak geçer de çıkarırsa karşına anca öyle olur. Kaderin ağlarını lehimize öreceğine inanmaktan başka çaremiz yok🥲
ne edebiyatsal sozler bu ya takdir ettim
Teşekkürler benim konuşma tarzım bu😄
bu konusma tarzlıyla muhtemeln bulursun
Konuşma tarzı yeterli olur mu dersin karşıdaki kişi anlayıp devam ettiremedikten sonra
zaten gercekten istedignse anlarda guzel bi ayrac olmus olur senın için
Olabilir bakalım. Umarım sen de kafana göre gönlüne göre birini bulursun
Eyw eyw karsimiza cikarsin yeter
Bazen böyle anlık aydınlanmalar gelir ve insan kendini eksikmiş gibi hisseder 😔 ama senin yaşında bu hislerin çok normal olduğunu söyleyeyim. Kendini halsiz gibi görmen, aslında biraz duygusal yorgunluktan olabilir. Dünyada sana uygun biri mutlaka çıkar, yeter ki kendine karşı sabırlı ol. Sen değiştikçe çevrene çektiğin insanlar da değişir 💫
Cevap
1Cevap
21 yaşındasın. BEn 26 olacağım ve aynı şeyi hissediyroum. SEn benden 5 sene kârdasın kendini geliştirmk için
yalan olmasın 19 a gircem. inş bulursun abim ama şans işi ya
Allah önüne çıkartır merak etme
Allah önümüze cıkartacak kadar allahtan istiyor muyuz ki yine bi aydınlanma
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?