Kendimi yalniz hissediyorum insanlar sanki soguk davraniyor gibi geliyo sürekli ben adım atmaktan sıkıldım arkadaslarim yakisiklisin git sevgili ol biriyle falan diyor ama kizlar cok soguk neyse biraz kendimden bahsedeyim belki biriyle güzel bi muhabbet kurariz kim bilir
Üretkenim
İyi gorunmeye biraz takintiliyim :)
İyi giyinmeyi severim
Maskülen ve biraz maço biriyim (biraz degil aslinda baya jsjs)
Fitness müzik dinlemek ve elektro gitar calmak en buyuk hobilerimdendir. Gitar cover yapiyorum (arcticmonkeys)
İspanyolcayi severim
Makine muh okuyorum yaris araci tasariminda gorev aliyorum
Biseyler tasarlamayi cok severim (yat karavan vs)
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Belki muhendislikte oldugundan biraz kiz cevrelerine uzak kalmissindir
Evet bunun da katkisi var ama ben itici birin oldugumdan supheleniyorum fazla materyalist ve maskulen olabilirim :)
Patrick bateman gibi biseyim jsjs
Belki çok acele ediyorsun. Zamana bırakmak iyi olabilir.
Hocam zamana birakmak ne ya pasif seyleri sevmem ben
Bu şekilde de çok aktif olamıyorsun gibi.😊 Önce arkadaş ol, tanıyın birbirinizi.
Kimle arkadas olayim hocam herkes soguk yapiyo kapatmislar kendini
İşte sen böyle doğrudan konuya girdiğin için olabilir. Herkes kapatmış diye bir durum yok. Senin karşına çıkmamış olabilir.
Hocam ben oyun oynamak degil savasalim guclu olan kazansin istiyorum kendime guveniyorum jsjs hastayim ben galiba :(
Ya da güçlü olan kazanıyor dediğin gibi.😊
Güclu olan degil hocam uygun olan kazaniyor keske guclu kazansa
Uygun olanın güçlü olmadığını nereden biliyorsun?
Guzel kizlarin yanindaki canım canım tipler benden daha mi guclu sence ben hem fiziksel olarak ben zeka olarak o mallari 10a katlarim kardesim
Bu senin düşüncen. Belki onlarda tam tersini düşünüyor.😊
Bir şey eksik gibi sanki.
Söyle hocam hemen eksigimi kapatayim daha mi kasli olayim para mi kazanayim jsjs
Çünkü daha benimle konuşmadın dermişim dkkgkfkg
Konusalim jsjs enerjimiz yuksekkk
Bana yaz
Ben mesaj yazamiyorum maalesef :)
Problem sende değil.
Tanisirsak problem kimde anlariz ;)
Herkesle tanışmak isteyen erkekler ilgimi çekmiyor teşekkür ederim 😉
Herkesle tanismak derken? Ben soruma zaman ayirip cevap verdigin icin tanisabiliriz dedim sadece cikma teklifi etmedim yani
Biliyorum. Ama her karşısına çıkan dişiye aynı muameleyi gösteren erkekler bana ters geliyor. Burası bir soru-cevap platformu ve elbette senin de soruna insanlar cevap verecek. Ama özel olarak konuşacağın kişiler konusunda seçici olman lazım. Sırf soruna cevap verdi diye biriyle tanışmak istemen abes bana göre.
Anladim ama fotonu görünce yazdim tanisalim diye çünkü sen bir dogal afetsin kızım sana sarkilar yazar calar soylerim ben jsjs
cevapsız bıraktın beni sende çok soğuksun :( js
Cevap verenlerle konuş o halde
sadece seninle konuşmak istiyorum ok? anlat en sevdiğin parfüm ne, en büyük hayalin ne, ne tarz müzikler dinlersin hadi bu sabah saçma bir triple açtığım bu canım hesabımı silmeden beynimde yeni bir kişiliğe ait nöral bağlar oluşsun istiyorum ha bu arada bakma o yazdıklarıma gayet mutlu ve motive biriyim tanırsan göreceksin
Tövbesteyşın korkutma beni öncelikle calm down pls
iyi sarılmış bir toscano, viski ve biraz blues bizi yakınlaştırır ya :)) güzel blues çalarım he jsjs
Yesilaycıyım alkol ve sigara kullanmam ha bir de maluma dinlemem halen ister misin :)
maluma önemli bir ayrıntıydı ama olsun ya ana de armasa benziyosun farkında mısın bu arada jsjs
Her gün birileri beni farklı birine benzetir. Ama senin dediğini ilk defa duydum
beni de malumaya benzetmisti eski flörtüm jsjs maluma ve ana de armas iyi yakıştık he
Belki
İlan ver
Hocam kendimden bahsettim sadece ben buyum napiyim jsjs