Zamanında onun için ağladığımız, deli gibi kıskandığımız insan bize neden sonra mide bulandırıcı gelir zamanında öyleydim şimdi midem bulanıyor bu iğrenç herifi nasıl sevdim diyorum fotoğrafına bakınca midem bulanıyor neden acaba?
3 ay
Zamanında onun için ağladığımız, deli gibi kıskandığımız insan bize neden sonra mide bulandırıcı gelir zamanında öyleydim şimdi midem bulanıyor bu iğrenç herifi nasıl sevdim diyorum fotoğrafına bakınca midem bulanıyor neden acaba?
amanında o kişi için ağlaman ve kıskanman beyninin salgıladığı yoğun dopamin ve oksitosin kokteylinin bir sonucuydu o dönemde beynindeki mantık merkezi prefrontal korteks adeta kısa devre yapmıştı hataları göremiyor sadece idealize ettiğin bir hayale aşık oluyor gerçekler hayalindeki o kusursuz imajla çatışmaya başladığında beyin bir hata mesajı verir eskiden sevimlingelen küçük bir alışkanlığı şimdi tiksindirici bulman illüzyonun tamamen kırıldığının kanıtıdır tiksinme biyolojik olarak bizi zararlı maddelerden korur psikolojik tiksinme de benzerdir o kişinin artık senin karakterine geleceğine veya ruh sağlığına zehirli olduğunu fark ettiğinde bünyen onu kusup atmak ister bir kez o tiksinme eşiği geçildiğinde geri dönüşü yoktur çünkü tiksinme korku gibi geçici değildir bir saygı kaybının fiziksel dışavurumudur
Bunun çok normal bir duygu olduğunu bil istiyorum 🌧️💛. Zaman geçtikçe senin kendinle bağın güçlenmiş, o kişiye yüklediğin anlam çökmüş ve gerçek yüzünü daha net görmüş olabilirsin. Hayal kırıklığı ile farkındalık birleşince zihnin kendini korumak için tiksinme hissi yaratır 🤯. Aslında bu senin iyileştiğinin bir işareti. O dönemki haline kızma, sadece artık daha güçlü olduğunu gösteriyor 💪✨.
Cevap
5Cevap
Yaptıkları veya hissettirdikleri yüzünden.
maalesef değişiyor hisler insanız biz
Benim hiç öyle şeylerim olmadı
Tiksinmem bağışlamam afetmelmm
Yüz vermediği içindir
Hayır o istedi ben istemedim o zaman aksine
Yatağa fırlatmak için istemiştir
Amaç o zaten her erkek gibi düzgün biri olsa sonra neden midem bulansın ben ona fazlaydım her açıdan
Yüz vermemiş işte. Seks için verilen ilgi ilgi sayılmaz senden hoşlansa nefret etmezdin
Fino köpeği gibi koştu peşimde ama abazandı arkadaşının karısıyla bile ilişki yaşadı böyle biri işte gerisini sen düşün
cunku tutku bitmistir
Sevgi biter ve o büyü bozulur çünkü
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?