İlginç bir durum ile karşı karşıyayım. Bir kız arkadaşım vardı artık ayrıyız ama yaptığı şeyi başka yapan var mı, siz nasıl düşünüyorsunuz merak ettim.
Kızın tarzı şu şekildeydi, erkek veya kadın fark etmez, insanlarla samimi oluyor, şakalar, sohbetler, bol bol kahkaha atmalar, telefon numarası vermeler, takipleşmeler vs. tüm bunları yapıyor ama kendi işi çözülsün diye yapıyor. Mesela kendisinden 15 yaş büyük biri ile samimi olabiliyor, ona yardımcı oluyor, arkadaşlık ediyor vs. ama karşılığında da kendi işlerini hallediyor. Bu kişi ona ederinin çok altında eşya satabiliyor vs. kendisi de ben insan kaybetmek istemiyorum vs. diyor. Tüm bunları arkadaşlık, tanıdık ve yardımcı olma adı altında yapıyor. Yani aldatma vs. durumu yok ama birini cepte bekletme olayını çok yapıyor. Sorsan asla böyle bir niyeti yok, ona göre kendisi sıcakkanlı ve insanlara yardım etmeyi seven biri ama bana kalırsa ve gördüklerime bakılırsa tamamen bu yönde kullanıyor insanları.
Ben de erkek arkadaşı olarak bu durumdan rahatsızdım ve ayrıldık. Aldatacak bir insan olduğunu düşünmüyorum ama karakteri bu şekilde, sizce böyle bir şey etik mi? Veya insan bunu bilip tamam insanları belirli mesafeden arkadaşlık adı altında tutabilir diye düşünür müsünüz?
3 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer