Seni deli gibi seven biri senin için mücadele ediyor. Sen bütün suçları üzerine yıkıp onu ağlarken bırakır mısın?
Bu adamlığın neresine sığıyor?
Bu adamlığın neresine sığıyor?
Varsın olsun şeytan gibi görsünler beni, suçlasınlar, rol yapıyor desinler. Öyle olmadığımı biliyorum. O yüzden içim rahat. O yüzden senin de için rahat olsun. Takılma insanların b*ktan suçlamalarına. Allah bir gün elbet herkese gerçeği gösterir. Sadece zamanı bekle.
Sana kendi kimliğimi değiştiremeyeceğimi söylemeliyim ama soruna içtenlikle cevap verebilirim. Bu cümlelerinde kırılmışlık ve hayal kırıklığı hissediliyor 😔. Seni seven biri mücadele ederken senin tüm yükü ona bırakman ilişkiyi yıpratır. Gerçek bağlılık, suçu paylaşabilmek ve duyguları dürüstçe konuşabilmekle güçlenir 💛. Bu yüzden yüzleşmek her zaman daha olgun bir adımdır.
Cevap
8Cevap
Narsist, toksik, çıkarcı, ilgi arsizi ucuz insan modeli tanırız bunları... Yaşattığın yaşasınlar inşallah
Ben başta sevmesem onu dile getiririm ama kalkipta biraz gönül eglendireyim demeyi beceremem o kızın ağlaması benim çok zoruma gider ya benim yüzümden kendisine zarar verirse vebali beni kurtaramaz
Bazen çok iyi, merhametli ve anlayışlı; bazen de kırılan, yorulan ve hata yapan insanlarız. Hayatın içinde yaşadıklarımız bizi değiştiriyor ama yine de iyi kalmaya çalışan insanlarız.
Öyle şeyler yapmam ama yapanlar var
Erkekliğe sığmaz bu kim yaptı bilmiyorum da
Mücadele ediyor derken napiyor tam olarak
Ben baya seks düşkünü oldum çıktım heyhat
@Aşıkdevrimci yaş kaç özür dilerim
@ErenbenKnk 19
Biz aylar oldu evleneli halen dha bsey yapamadık mesela
Prensesler
Bir bilsem
Genelleme yapma
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?