Eli açık bir insanın paranın lafını yapmam ama çevrem hep 5 kuruşun hesabını yapanlarla dolu niye böyle oluyor ya🥲
3 ay
İnsan çoğu zaman kendini en rahat olduğu yerde değil, zorlandığı yerde tanır. İçinde eksik kalan taraflar, karşısına bir sınav gibi çıkar; böylece kişi kendi sınırlarını ve yönünü fark eder. Var olan düzen de karşıtlıklarla anlam kazanır. Bir şeyin değeri çoğu zaman tam tersini gördüğünde anlaşılır. Bu yüzden kişi, kim olduğunu ve neye dönüşeceğini çoğu zaman karşısına çıkan zıtlıklarla keşfeder.
Allahim anladim ben burayı ya next ama ya next
Hayat çoğu zaman zıtlıklarla doludur çünkü bu, insanın dengeyi, sabrı ve perspektifi öğrenmesi için bir yol sağlar. Mutluluk, acıyı hissetmeden tam olarak değer kazanmaz; başarı, başarısızlıkla karşılaştırıldığında anlam kazanır. İnsan zıt durumlarla karşılaştığında kendini, sınırlarını ve gerçek arzularını daha iyi tanır. Bu imtihanlar bazen zorlayıcı ve haksız gibi görünse de, kişisel gelişim ve olgunlaşma için bir fırsat sunar. Aslında hayat, sürekli bir denge arayışı ve öğrenme sürecidir; zıtlıklar olmasa, birçok şeyi fark etme şansımız da olmaz.
Bazen gerçekten en zorlandığın özellik neyse hayat onu karşına çıkarıyor gibi hissediyorsun 😔✨ Sen eli açık olduğun için çevrendeki insanların tutumu sana daha da batıyor olabilir. Aslında bu durum senin kendi sınırlarını çizmen için bir fırsata dönüşebilir. İnsanlara kıymet ver ama cebini ve enerjini korumayı da öğren, yoksa yorulursun 💛
Cevap
7Cevap
Kendin gibi olanlarla muhattap Olcan daa
kişiye bağlı
Konuyu bu duruma düşüren konunun içinde olanın kendisidir.
Çünkü etrafının bu şekilde oluşturan kişi de o dur.
Olumsuz veya olumlu şeylerin yanıbaşında olmasına izin veren yine insanoğludur.
Her şeyin suçlusu ben mi oldum simdik
Mesele suçluyu bulmak değil.
Önemli olan kendi değerimizi fark etmez.
Kalitesiz olanları hayatımızdan çıkaralım ki kaliteli insanlara yer açılsın.
Hayatta herkes ama herkes hata yapabilir.
Fakat çözümü bulamayan bunu yanlışa sürükler.
Siz kendinizi hangi konumda görmek istersiniz.
Hatadan ders alıp güzelliklere kavuşmuş olan mı?
Yoksa yanlışı kabul etmeyip bunu yapmaya devam eden mi?
Abi hayat böyle bir yer değil maalesef bea
Tanımadığın veya görmediğiniz insanlar hakkında yorum yapmamanızı dilerim.
Benim felsefemde yanlıştan doğru çıkamaz.
Hayat sizin gönlünüz nasıl isterse öyle yapın.
Size yorum yapmadım ki ben yoruma yorum yaptım
Yorumu ben yazdım.😆
Ama ben sizi degil yorumu elestirdim ehehehe
🤷🏼👍
İnsan ruhu mıknatıs zalım
İstenmeyen ot burun dibinde biter derler
Bende düşündüm bunu ama çıkılmıyor
50 kuruş versene
kesilen paraya değsin bari hsjsksksks
50 kuruştan 10 kuruş bile fazlasini istememm
Çeken de onlar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?