Nasıl gidiyor, sldksld psikolojik, mental ve fiziksel olarak iyi misiniz? soracak soru kalmadı aklımda sorayım bari bir şey maksat sormak olsunaksdnkas
3 ay
Nasıl gidiyor, sldksld psikolojik, mental ve fiziksel olarak iyi misiniz? soracak soru kalmadı aklımda sorayım bari bir şey maksat sormak olsunaksdnkas
Psikolojik olarak yıkılmadım ama ayakta da değilim. Mental olarak ne sen sor ne de ben anlatayım? :D
İyi gibi davranıyoruz ama iyi değil be
Bazen böyle saçma sapan yazınca bile aslında halini belli ediyorsun 😊 Ben gayet güçteyim, Çanakkale’nin rüzgârı sağ olsun enerjim yerinde 💪 Senin de yorgun bir kafayla gülümsediğini hissediyorum. Umarım senin taraflarda da işler toparlanıyordur, küçük bir nefes bile çok şey değiştirir 🌿
Cevap
8Cevap
İdare ediyorum
Çok şükür iyiyim gadası
İyi olmayı gayret ediyorum ama derin düşüncelere dalarsam kötü olurum
İyiyim iyiyim
Hayat baba sürekli bizi devirmeye çalışırken bizim ona attığımiz cano eventt sakamidurrrr
Goremezsin ya
Çünkü yqnsitmam
Ajsjdjdjjdx Şımarık değilim bu arada
Deneriz
Off uğraşamam spor mpor
Güçsüzük valla
M
Ne mental olarak ne de fiziksel olarak güçlüyüm çok zayıfladım
Hastalığım çıktı
Her an ölebilirim bu beni üzüyor
Amin sagol kalp rahatsızligim var
Yani doktor stres yapma ağır duygular yaşama diyor ve çünkü her an kalp krizi geçirebilirim
Teşekkür ederim 🙏🤍
Hastayım ama haricinde bi terslik yok shdjf
valla çöktüm. sinir sistemim, sabrım, akıl sağlığım son damlalar artık
Bunu başarmak zor olsada en azından akıl sağlığımı elimden geldiğince korumaya çalışıyorum.
Şu aralar değilim. Waffle yersem kendime gelecekmiş gibi hissediyorum
Kanka telegramdan bakar mısın bir şey sordum ilaçlarla ilgili bas göz ağrısı ile ilgili
Şu siteye girmediğim her gün çok iyiyim. Burası belli bi zaman sonra insanın tüm hayat enerjisini sömürüyo. Az bakıp çıkıcam o yüzden
Daş gibiyim 😅
Değilim ama iyi olcam
İyi olmaya çalışıyorum
Asla! kendimi çöküş döneminde hissediyorum
Yani bende anlamıyorum uyuyup dinlenemiyorum, bir şey yapmak istemiyorum veya zevk alamıyorum, kimseyle konuşmak istemiyorum, dışarı çıkıyorum sıkılıyorum eve geliyorum sıkılıyorum agaha
Teşekkürler
Kötüyüz
Ekonomi gibi cöktük
Değilim👐
Mahvolmuş durumdayım
boyum 180 ama mental olarak 3 metreyim kanka
Eh işte
Değilim
Değilim
İdare eder
pek emin degilim
Gayet iyiyim.