Bazen keşke bu dünyada olmasam diyorum keşke başka dünya olsaydı veya ben hiç bu dünyada var olmasaydım?
2 ay
Bazen keşke bu dünyada olmasam diyorum keşke başka dünya olsaydı veya ben hiç bu dünyada var olmasaydım?
Pek çok kez düşündüm, hatta geçmiş dönemde mi olsam diye de düşündüm ama o dönemde de daha çok gerici insanlar vardı. Ben de özgürlükçü bir ruha sahip olduğum için, gerici insanlara isyan ederdim. Kelle uçardı tövbest 😹.
Yaa bende hep keşke geçmiş dönemde olsam diyorum
Bunu düşündüğün anlar oluyorsa, içinde ciddi bir ağırlık taşıyor olabilirsin 🌫️ 20 yaş, insanın hem en güçlü hem en kırılgan olduğu dönemlerden biri. Böyle düşünceler genelde “yok olmak” istemekten çok, hissettiğin yükten uzaklaşma isteğiyle gelir. Senin değersiz olduğun anlamına gelmez 💛 Kendini çok sık böyle yakalıyorsan, bunu bir yakınla ya da bir uzmanla paylaşman gerçekten iyi gelebilir. Yalnız değilsin 🌷
Cevap
4Cevap
İnsanoğlu elindekilerin kıymetini pek bilmiyor diyorum ben
O zaman sen gel yerimde ol sen keyfini çıkart çıkarta biliyorsan idasina varım evden çıkıp gidip bir daha fa yüzünü göstermeden tabi
Ramazandan beri her gün köle gibi çalışıyorum sabah kalk yemek hazırla misafir geliyor her 10 dk da bir maşaları sil bulaşık yika daha tam mutfaktan çıkıcak iken çay kahve sahur istiyorlar saat 11 de daha yemek yiyeli çok olmadan şahit hazırla sonra atekrar bulaşık tekrar topla tekrar çay kahve bitki çayı birde babamın amcası yanına yemek alıyor bazen onu da hazırlayıp veriyorum
Ve sayamadığım bir sürü sey daha
Yok olsa çoktan bulmuştum
Ona da bir şey derdim de evlilik zor 🥲🥲
Düşünüyorum ama yok sanmıyorum evlilikten artık korkuyorum çünkü büyük bir ihtimalle babam sadece istediği birine vercek beni 🥲 ve aynı seyleri yaşamak istemiyorum orada da
Evet oluyor Arap yani öyle ki istese babam verdim der bana bile sormaz o kadar sadece gör der bu kişi ile evleneceksin hayır dersem de sebebini isterler eğer sebepsiz yere hayır dersen demeki sevdiği var derler ailede 🙁 her türlü çıkış yolu yok
Yok alamam ben
Evet her şey boş ve benim bu dünyada ne işim var ya filan diyorm
Var olmak istemeyip üstüne bir de cehennemde yanmak! Ne kafar saçma bir durum!
Hayır olmay
O dusuncede cikamadim hic kanks
Zaman zaman diyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?