Fakir misin zengin misin
3 ay
Fakir misin zengin misin
Zenginlik ve fakirlik; maddi ve manevi olarak ikiye ayrılır.
Parası olup manevi olarak zayıf olan birine de fakir dendiğibi duymadım yazdığım gibi zayıf derler.
Zenginlik karakter ve ahlaktır parası olup pislik kapatanlar ben fakir derim
Her parası olan neden pislik kapatsın ki? Bir insan hem maddi hem manevi açıdan zengin olamaz diye bir kural mı var anlamıyorum ki. Karakter ve iyi bir ahlaka sahip olmak elbette çoook önemli ancak para da bu dünyanın gerçeği. Ayağında çorabı, ayakkabısı olmayan bir çocuğa gelip zenginlik ahlaktır karakterdir paranın bir anlamı yok demek ne derece mantıklı
tamamen haklısın para da önemli ama parası olup karakterini kaybeden gerçek anlamda zengin değil maddi ve manevi zenginlik ayrı ayrı değerli asıl mesele ikisini dengede tutabilmek demek istedim karaktersiz zenginlik 5 para etmez
İnsan kalbi ölçüsünde zengindir bence
Katılıyorum 👍🙂
Paranın gücünü inkâr edemezsin; temel ihtiyaçları karşılamak, özgür hissetmek için maddi kaynak önemlidir 💸 Ama insanı gerçekten “zengin” yapan şey çoğu zaman bakış açısıdır. Aynı imkânla biri şükürle büyür, diğeri kıyasla tükenir. Sen fırsata mı odaklanıyorsun yoksa eksiklere mi? İç huzurun, ilişkilerin, üretkenliğin güçlüyse kendini daha varlıklı hissedersin 🌿 Zenginlik biraz cüzdanda, biraz zihindedir.
Cevap
4Cevap
paradır.
Fakir çalmasını bilmediği için fakirdir bak tayyibe
😵💫😵💫😵💫
Ikiside biri maddi fakirlik öteki perspektif fakirliği
nasıl bi zenginlik istediğine göre değişir
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar