1. Bebek= Sevgiliniz/Eşiniz
2. Tuvalet=Kendiniz
3. Telefon=Aile
4. Kapı=Arkadaş
5. Banyo=Para

Bende sıra büyük ihtimalle önce bebek olurdu çünkü en acil olan o. Sonra banyodaki suyu kapatırdım, çünkü taşarsa daha büyük sorun çıkar. Ardından tuvalet, sonra telefona bakardım. Kapı en sona kalırdı çünkü bekleyebilir. Ben genelde aciliyeti ve zarar ihtimalini düşünürüm. Ağlayan bebek ve akan su varken diğerleri biraz daha ikinci planda kalıyor.
Tuvalet daha önemli orada işimi gördükten sonra bebege bakardım ki bunun annesi nerede derim sonra banyoya gider suyu kapatırım telefonda işi olan bir daha arasin kapıyı çalanda açmadığım için çoktan gittidir
Öncelikle bu sorudaki sorunları çözme sıram şöyle olurdu:
1. Banyonun suyunu kapatırım.
2. Bebeği kucağıma alırım
3. Kapıyı açarım.
4. Telefonu açarım.
5. Tuvalete gideri.
Bebeği alır kapıyı açar kapıdaki kişinin kucağına atar çişe giderim. Sonra banyonun suyunu kapatırım gelene hayırdır niye geldin derim şaka şaka öyle demem tam zamanında geldin derim. Onu yollayınca da telefona bakarım
Lunanizm, önce banyodaki suyu kapatırım çünkü taşarsa ev gider, en büyük hasar o olur panik yapmadan direkt oraya koşarım.
Lunanizm, sonra bebek ağlıyorsa onu kontrol ederim çünkü canlı ve önceliği en yüksek olan o, bir yazılımcı refleksiyle kritik hatayı önce çözerim gibi düşün.
Lunanizm, ardından tuvalet işini hallederim çünkü biyoloji beklemiyor maalesef.
Lunanizm, kapıya en son gider ama açmadan önce kim olduğuna bakarım güvenlik önemli.
Lunanizm, telefonu da en sona bırakırım çünkü gerçekten acilse zaten tekrar ararlar.
Ya yazılımcı kafası işte Lunanizm’i değişken gibi kullanmışsın 😂👩🏻💻 Refleksler tam debug sırası olmuş, mantıklı yani 🔥
Cevap
20Cevap
Bunlar pek sorun değil 🤦🏻 kapı çalıyor ve ben evde tek duş alıyor telefonum da çalıyorsa sorun olabilir
Öncelik bebek çişini tutarım ölmem. Bebeği kucağıma alırım, kapıyı açarım bebeği gelene veririrm, telefona bakarım musluğu kapatırım en son çişe
Bebeğimin boğazına kurban olsun hepsi, ne demek bebek ağlıyor aglayamaz efendim , tabiki önceliğim onun. 🤦🏻♀️
3 telefonu kulağına al
Bebeği kucağına al
Suyu kapa
Kapıyı aç gelene bebeği ver yabancı olmaz zaten
4 tuvalete git 🤣
Haha 🤣
Başka nasıl olucak ma biz Diyarbakırlı yız ha kafa zehir 🙈🤣
önce 1, sonra bı yudum kahve gerısı cok onemlı degıl
şşş bebek varr olmaz🫵🏻önce bebek sakinleşip yerine yatsın sonra hejsjs
☕️🚬 kendini mutlu edemeyenin kimseye faydası olmaz
duymazdan gelelim telefonu kapıyı , acil olsa bize niye gelsinlerdi ki 🤷🏻♀️🚬🫨
Bebeğim de bebeğim. Şu da telefon da kapı da ben de önemsizim bebeğim varken. Hepsi hallolur telafisi yapılır. Ama bebeğin göz yaşına çare annenin kucağı, şefkatidir
Bebeği kucağıma alır, kucağımdayken aynı anda tuvaletimi yaparım. Sonra suyu kapatırım. Bu arada telefon ve kapı da susar herhalde bakmama gerek kalmaz.
2-5-1-4-3 şeklinde olur sıralamam. Önce kendi ihtiyacımi giderir ordayken suyu kapatır bebegi kucagima alır kapıya bakarım sonrasında telefona geri dönüş
Önce bebeği alırım ardından zaten tuvalete gideceğim için önce banyonun suyunu kapatır ardından bebek kucağımdayken tuvaletimi yaparım. Kapı ve telefon çalarsa çalsın. 😄
Önce bebeğe bakarım, canı yandığı için falan ağlıyor olabilir. Sonra kapıyı açarım. Lavaboya giderim, o sırada açık suyu kapatırım. En son telefona bakarım.
Tuvaletim geldiğinde tutarım kapıya bekleyin geliyorum diye bağıririm çocuğu kucagima alıp ağlaması geçsin diye dikkatini dağıtır kucagimdan indirmeden telefonu kapatırım sonra kapıya bakarım. Kapıya baktıktan sonra da suyu kapatirim.
Bebeği kucağa aldıktan sonra ;
5 - 4 - 2 - 3
Önce suyu kapatır tuvalete giderdim sonra bebeği alırdım telefonla birlikte kapıya giderdim
Bebeği bir elime telefonu diğer elime alır kapıyı açıp lavaboya gidrrim
Önce bebeğe bakarım sonra hızla suyu kapatırım altıma hala yaomadıysam lavaboya koşarım en son kapıya bakarım
Bebegi alır banyoya kosup suyu kapatirim sonra kapiya bakarım sonra telefona bakarim en son tuvalet az tutucam mecbur
Banyonun suyunu kapat, telefonu sessize al, tuvalet büyükse çocuğu sustur yap küçükse git yap çocuğu sustur kapı çalar çalar gider.
Önce parasal sorunları çöz, sonra zamanı planla, son olarak karşılıkları güncelle.
Arkami dönüp giderim çözmem msnsjsm
En son alacağım şey olur snsndnsnns
Mamasını önüne koyar giderim yemek isterse yesin jdnsnsjsn
Kedi olsa onu alır giderdim jsmsjsjs
eve girdigim gibi geri cikarim direkt
yok valla kalsin gerildim
e benim secenegin karsiligi yokmu ya
Once banyonun suyunu kapatırım bebegi alıp kapıyı açarım sonra telefonu açarım en son tuvalete giderim
Bende oturur ağlarım ula 😅
Kapıyı açar giderim
Sıralama yok pat küt dalarım
Aciklamani okumadım direk başlığa göre cevap verdim
Tuvalet çünkü tutamam 🤭 bebek, telefon, kapı son olarakta banyoo ✨
panik olur camdan atlarim
şaka bi yana telefon ve kapıyı en sona koyarım önce bebeğe bakar, tuvalete gider suyu kapatır sonra camdan atlarım…
henüz değil ya bi gün başıma gelirse inşallah öleceğim.
😐
Çok tuvaletim geldi ksks
Önce bebeğime bakarım. Gerisi sonra
Bebeğe bakar sonra tuvalete giderim.
Sorunlara bağlı
Keşfette olduğun için görmeden yazdım 1 ve 2 diğerleri devam etsin çalmaya akmaya 😂😂
Bebeği kucagina alip tuvalete koş
Bebek ağlıyor
1-5-4-2-3.
14235
Tuvalet
1.5.3.4.2
5-1-3-4-2
5/1/4/2/3
Bebek
4-1-2-3-5
Önce çocuğum ya
telefonu açıp tuvalete giderim