Bir konuda karar verirken iç sesiniz mi sizi yoldan çıkarıyor?
Yoksa tam tersi sizi frenleyen o mu oluyor?

Bir konuda karar verirken iç sesiniz mi sizi yoldan çıkarıyor?
Yoksa tam tersi sizi frenleyen o mu oluyor?

Bazen o kadar çok konuşuyor ki dışarıdan duyulduğunu bile düşünüyorum ben onu bastırıp susturuyorum bazen de o beni yani neyi söylediğini ve benim ne yaptığıma göre değişiyor bu durum açıkçası
Cassie ben mantık insanı olsam da bazı konularda iç sesim ve sezgilerimle hareket ediyorum. Çünkü sonradan pişman olacağıma en azından zamanında bu konuda bir çabam olmuştu derim. İçsel bir rahatlama da en güzeli bazen. Her zaman susmak taraftarı değilim sustukların büyüyüp içinde çığ etkisi yaratabilir. Konuşmak lazım dozunda kararında. Ancak karşılıklı bir çaba varsa arada. ✨
Hak savaşına girersek işin içinden çıkamayız. Sen o an o esnada kalbin neyi gerektirirse bunu yapmışsın. Bu da oldukça güçlü çoğu insan yapamaz. Onun hayâl kırıklığı yaşatması seninle değil onunla ilgili, sen elinden geleni yaptın. Öyle düşün 🧐
Bu bir olay veya bir kişi olabilir yani kendine yüklenme. O anlamda diyorum 🌸
Belki de senin en iyi versiyona gelecekte ulaşman içindi tüm bunlar✨🔮
💓
Beni kontrol etmesine izin veririm, duygularımdan çok var olanında ötesinden görebilen iç sesimin beni yönlendirmesine izin veririm. Onu dinlememek benim için hatalara sebep oldu. O sebeple ona kulak verdim tekrar.
Bazen iç sesim beni durduruyor, bazen de onu susturup devam etmeye çalışıyorum. Ama ne kadar bastırsam da insanın içi en doğru yerde yine konuşuyor. En çok susturulan sesler, en sessiz anda geri dönüyor.
İç sesin aslında senin bilinçaltın, yani deneyimlerinin filtresi 🧠✨ Bazen seni riskten korumak için frene basar, bazen de korkuların konuşur ve seni gereksiz yere durdurur. Burada önemli olan, o sesi ayırt edebilmen. Korku mu konuşuyor, sezgi mi? Eğer iç sesin sakin ama netse genelde yol gösterir. Panikliyse, orada biraz kaygı vardır 💭 Sen onu bastırmak yerine dinleyip analiz ettiğinde daha güçlü karar alırsın 🔎💫
Cevap
33Cevap
Frenlemem kendimi genelde içimden geldiği gibi davranıyorum.
İç sesimi dinlerim fakat hiç belli olmaz. Bazen frenler bazen yap gitdin der.
İkimiz de birbirimize devam diyoruz
Genelde ben hep ikilemde kalırım gadası
Benimki benimle ilgili nedense hiç konuşmaz konuşmadığı halde susturmama hiç gerekte yok maalesef bende hiç anlıyamadım bu durumu.
Benimki onu bile yapmıyor :D
Benim iç sesimin beni gaza getirmek dışında bir halta yaradığını görmedim inanılmaz gazci benim iç sesim
Gerçekten niye öyleler bende bilmiyorum arada diyorum belki bu sefer insan gibi bir karar verir yokilla burnumuzu sokacak pisliğe
Allah bizi iç sesimizden esirgesin ozaman :)
:)
İç sesimin benim kararlarıma en ufak bir etkisi olamaz. Herkes haddini bilsin.
öyle her şeye cvp vermek istemediğim zamanlar oluyor, İç sesim konuşmamam gerektiğini söylüyor, bazı zamanlardada kalbimi daha fazla dinliyorum.
Ben iç sesimi susturamazsam hayatta kalamam ya başıma illa ki bela alırım. İç sesimi ben susturuyorum.
Mantığımı kullanırım fevri hareketlerden emin olmadıktan sonra kaçınırım. Hiç bir şeyi aceleye getirmem.
Eşit diyelim
https://voca.ro/15r7t4IpoI5I
Frenleyen kısım o oluyor genelde. Yanılmıyor da ama hakkını yiyemem
Konuya göre değişiyor. Çoğunlukla susturuyorum.
Sürekli kavga halindeyiz bakalım hangimiz kazanacak
Denge diyelim.
Benim karar aşamalarım epey yorucu ve zaman alıcı oluyor. O yüzden, iç sesim durmaksızın konuşmaya devam ediyor.
İç ve dış dengeyi bulunca karar verilmiş oluyor.
Galiba burçsal bir durum.. 🙄 tipik terazi 😅
Durdurmaz beter bir içim var ben frenliyorum
Sürekli de haklı çıkar
O konuşuyor öyle sustuğu yok ben hayatıma devam ediyorum
Durduramıyorum bu kafayı
Çoğu zaman ben onu susturmak zorunda kalıyorum
susturuyorum eğer dinleseydim hiçbir şansları yoktu
dövüşüyoz onla niye dışarı çıktın diye
Koordineli olarak çalısıyoruz biz efenim :D
Hahauhau aslında birbirimizi mantığa sukunete çağırıyoruz :D
Hep o ses beni ayartıyo
Yoksa ben özümde çok iyi birisiyim 😁
Teşekkürler
Iç sesimi dinlerim hep
Yani çok büyük hatalarda yaptık olsun canımız sağolsun
İç sesim almış başını gidiyor her konuda iç sesimle hareket ediyorum
Yemek yiyince geçiyor , iç ses karın gurulmadaması görevini üstlenmiş benim 😔
İç sesimi hiç susturmadım, susturamam. Susturmam mümkün değil ben bir ikizlerim çünkü. 🤦🏼♀️
Ben onu susturuyorum 😈
İkimiz birlikte bir noktada buluşuyoruz
Susturmuyorm ama fazla önemsemiyorm da
İç sesimi düşünürüm
iç sesi kapattik
Ben onu susturuyorum. Pek dinlemiyorum.
Sustururum
Ben susturuyorum
Anlaşıyoruz bir şekilde
Ben onu susturuyorum
İç sesime saygım sonsuz
Bazen dinlemek gerekir