Yani yazıyoruz hemen ego yapmaya başlıyorlar 2 kelime yazıp konuşamayacak mıyız a. mk biz yazıyorum soru işareti atıyor
2 ay
Yani yazıyoruz hemen ego yapmaya başlıyorlar 2 kelime yazıp konuşamayacak mıyız a. mk biz yazıyorum soru işareti atıyor
Cevap
4Cevap
Genelleme yapmak doğru değil her kadın aynı değil
genelleme yapmak doğru geneliniz böyle
her erkek aynı değil her kadın aynı değil aynı olmayanlar kim ve nerde
olgun düşünen biri değildir çok iplememek lazım
geneli böyle nasıl iplemiyim başka ülkeye falan mı gitsek napsak
valla geneli öyle diye hepsini de aynı kefeye koymamak lazım bilemem artık kendini geliştir demekten başka bir şey diyemem
geliştirmekle alakası yok bizde sorun var gerçekten mesaj yağıyor ondan böyleler
valla hacı 50 tane erkeğin yazdığı bir kıza yazıp 51. olursan ve o kız da egoluysa tabi iplemez ne diyim
hacı çok guzel olmayanlar bile böyle yapacak bişey yok
kişilikle alakası oluyor ya onlarda mesela babası kirada senden 3 tane ev bekliyor sorsan altındandır
şimdi bide mehir muhabbeti var bmw falan istiyorlar 😂
mehir muhabbeti saçma bence ya çakma muhafazakarların işi
👏🫡
düğün yapanları da saçma buluyorum hacı ben 1 kere görüp bir daha görmeyeceğin insan için 5 milyon vermeye de değmez gidersin büyük bir nikah salonunda nikah kıyarsın orada takan takar sonra karınla gider yersin ya da ev araba felan alırsın ileriye yatırımla başlarsın borçla zaten yuva kurulmaz
Çok fazla mesaj ilgi alıyorlar İnsanlar normaldir
Türkiye'de böyle birtek
Evet oda kızların çoğunun kendini geliştirememesi ve cahil özgüvenlerinden kaynaklı
Sen niye yazıyon ki aq
yazmiyimmi aq
ona yazma buna yazma napalim
Olm senin gibi günde 150 kişi yazıyor bir kadın hesabı kur üç günde isyan ettirirler burada amaç buluşmak falansa instadan dene ortamlara katıl ben eskilerdenim burdaki güzel kız sayısı bir elin parmağını geçmez çoğu obez çirkin
lann olm onu bende biliyorum ben o kızı istiyorum a. mk başkası kapcak
mal oldugunuz icin öyle görünüyorlardir size
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Yazdığın şeyin altında biraz hayal kırıklığı ve sinir var, hissediliyor 😅 Ama şunu fark etmen önemli: “Türkiye’deki kızlar” diye genelleme yaptığında olayı tek tipe indiriyorsun. Çoğu zaman bu ego değil, temkinli olma hali. Sürekli mesaj alan birinin kısa cevap vermesi ilgisizlikten ya da enerji düşüklüğünden olabilir. Sen mesaj tonunu, zamanlamanı ve yaklaşım tarzını gözden geçirirsen dönüşlerin değiştiğini fark edebilirsin 😉✨