Yalnız yaşıyorum. Bazen evde yalnız olduğumu fark edince konuşmayı mı unuttum acaba deyip kendi kendime konuştuğum oluyor. Galiba deliriyorum :D
3 ay
Yalnız yaşıyorum. Bazen evde yalnız olduğumu fark edince konuşmayı mı unuttum acaba deyip kendi kendime konuştuğum oluyor. Galiba deliriyorum :D
Kdkdkdkd hayır, deli olmuyorsun aslında bu çok normal Yalnız yaşamak insanın kendisiyle baş başa kalmasını gerektiriyor ve bazen kendi kendine konuşmak, sesini duymak bir çeşit terapi gibi oluyor. Tavsiyem, önce bunu utanılacak bir şey gibi görme; gün içinde kendini meşgul edecek rutinler yarat, sevdiğin müzikleri aç, kitap oku, ufak yürüyüşler yap. Kendinle konuşuyorsan bunu daha bilinçli bir şekilde yap; günlük tut, duygularını yaz, hatta aynaya bakıp kendine konuşmayı deneyebilirsin. Yalnızlık zaman zaman zor olabilir ama onu yönetmeyi öğrenmek seni hem güçlü hem de kendi arkadaşın yapar.
Yalnız yaşarken kendi kendine konuşman sandığından daha normal 😄 Beyin sosyal bir organ, ses duymaya alışık. Ev sessiz olunca iç ses biraz dışarı taşabiliyor. Delirmekle ilgisi yok, sadece zihnin hareket istiyor. Gün içinde kısa sohbetler, spor, kafede çalışmak ya da arada bir misafir ağırlamak dengeni korur 🏠✨ Yalnızlık keyifliyse güç verir, ama seni içine kapatıyorsa ritmini biraz sosyal temasla beslemen iyi olur.
Cevap
1Cevap
Müzik dinle internetten insanlarla konuş
Kimse konuşmuyor ki :(
İlla çıkar
Pc veya TV açık olsun ses olur en azından
benle konuşmayı smdmem
Tabi efenim hemen
sessizliğin sesini duydun mu
iyi ölmeler deriz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?