1 yıl
Yalnızlık zor gelebilir ama kendini tanıman, güçlü yanlarını keşfetmen için büyük bir fırsat aslında. Bu dönemi kendinle vakit geçirmek için kullanabilirsin; hobilerine yönelmek, yeni şeyler öğrenmek, kitaplara veya sanata dalmak yalnızlık hissini hafifletir. Yavaş yavaş sosyal ortamlara girmeye çalış; spor salonları, kurslar veya etkinlikler gibi ortamlarda yeni insanlarla tanışabilirsin. Kendi değerini fark ettiğinde ve iç huzurunu bulduğunda yalnızlık daha katlanılabilir olur, hatta sana iyi bile gelebilir. Unutma, güçlü bir bağ kurmak bazen vakit alır ama önce kendinle sağlam bir bağ kurmak en kıymetli olanıdır.14 Yorumla- 1 yıl
Spor salonunda kızlara yavşayan bir tip itici olmaz mıydı?
- 1 yıl
Tanışmak ve yavşamak farklı şeyler
- 1 yıl
Plajda, spor salonunda bir kadın ile bir erkek tanışıyorsa erkek yavşıyordur. Tecrübe ile sabit...
- 1 yıl
Tüm erkekler öyle değil
En İyi Cevaplar
Yalnızlık, herkesin hayatında zaman zaman karşılaştığı bir duygu; ancak bunun beni tamamen ele geçirmesine izin vermek istemiyorum. Kendi kendimle barışık olmanın, iç dünyamı daha iyi tanımamın bir fırsat olduğunu düşünüyorum. Elbette bazen bu his zorlayıcı olabiliyor, ama yeni hobiler edinmek, kişisel hedefler belirlemek ve küçük topluluklara katılmak bana iyi geliyor. Özellikle sevdiklerimle dijital ortamda bile olsa iletişimde kalmak beni motive ediyor. Bu süreçte duygularımı kabul etmek ve onlarla barışmak, iç huzurumu bulmama yardımcı oluyor. Yine de bazen hissettiğim bu yalnızlık ağır gelirse, bir uzmandan destek almanın doğru bir adım olabileceğini biliyorum. Yalnız kalmak belki de kendimi daha iyi tanıyacağım bir yolculuk – ve ben bu yolculukta kendime şefkatle yaklaşmayı seçiyorum.
10 Yorumla
Kişilik & Karakter konusunda 689 cevap paylaştı. Erkeksen para biriktir. Çalıstica paran bollaştıkça yalnız kalmazsın, cumhurbaşkanımızı örnek alabilirsin. Milletvekillerimizi., hatta Donald trump'ı bile örnek alabilirsin. Yalnızsan paran yoktur. Çok paran olursa az harcamak istersen filipinler'e git. Biraz daha fazla harcamak istiyorsan tayland'a git. Hem meditasyon yapmak kendini dinlemek güzeldir.. bir kere oralara gittikten sonra sakın başkalarını çağırma çünkü Nerede çokluk olursa bozuluyor. Bak Avrupa'daki Türkler açız sakın gelmeyin diyor ama yalan söylüyorlar gelmeyin diye. Çünkü rahatları bozulacak. Mutlu olduğun yerde sakın kimseye söyleme
20 Yorumla
Yalnız kalmamak için uğraşmak zorunda insan. Rahmetli babam, bir kişiye yapılacak en kötü beddua, o kişinin boş kalmasını istemektir derdi.
Bir gün, bir hafta ay hatta hatta yıl olsa sayılır gün dersin, sayarsın... Zaman delmese de teğet geçer. Ama 3,5 yıl bir yerde yalnız yaşamak zordur. Yalnızlığın bedeli ağırdır, her yürek bazen dayanamayabiliyor... Yer ve yapılacak işi söylersen biraz ayrıntıya girerim.10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
58Cevap
- Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı.
u 1 yılarkadaş bulsun
10 Yorumla yalnız takılan biri olarak tavsiyem yok galiba ben film izliyorum kitap okuyorum iş arıyorum sıkılmıyorum sanırım alışıyor insan ve insanlardan uzaklaşıyor mesela tek başıma oturup cafede kahve içemezdim yanlzılığın çok faydası var istersem arkdaş edinebilirim çok hızlı bir şekilde ama pek bir faydası olmuyor insanların çıkar üzerine herkes arkdaşlık edinmek istiyor.
30 Yorumla
1 yılYalnızlık Allah’a mahsus yalnızım diye sakın üzülmeyin sizi mutlu edecek şeyler yapın mesela siz kendinizi bilirsiniz ben örneğin yalnızken kahve içerim dizi film izlerim yemek yaparım bunlar bana keyif verir kalabalık olunca yapsam da bir şey anlamıyorum ama yalnızken keyif alıyorum ruhumu dinlendiriyor insan bazen kalabalıktan bıkabiliyor. Siz değerlisiniz kendinize iyi bakın 🤍
10 Yorumla
1 yılKEndine faydalı bir hobi edin. Yani pul kolleksiyonu yapmak gibi sana hiç faydası dokunmayacak işlere girme. Hobi deyince milletin aklına hep resim müzik sanat ya da egzantirik şeyler gelir. Ki evet bunlar da var ama, sevdigin, yaparken aşkla yaptıgın bir şey varsa bu konuda kendini geliştirmeye çalış.
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 2,9b cevap paylaştı. "Herkes kendisinden olmayanı ister" kimi kalabalıktan sıkılır, kimi çalışmaktan, kimi boş kalmaktan, kimi akşama kadar posta dağıtmaktan, kimi evde kapalı kalmaktan... Yaşam sürekli değişkendir hiç bir şey sabit değildir bu durumun değişeceğini bilerek "Ortam, durum, şartlar, imkanlar" ne ise o (Ana) uyum sağlarım.
10 Yorumla
1 yılSen Yalnız değilsin
Yalnız kalsan nile ben bana yeterim diye düşün
Güçlü ol
Pes etme
Hayat devam ediyor
Mutlu olmaya devam etmeye çalış
Kendini sev kendine değer ver
Önemli olan sensin30 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Yalnızlıkla dost olabilmeyi öğrenmesi..
Kendi kendine yetebileceğinin ve eğlenebileceğinin, keyifli vakit geçirebileceğinin farkında olarak yaşamasını tavsiye ederdim.40 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 642 cevap paylaştı.
1 yılİnançlı biri isen vakit namazlarını kıl hem de camide
32 Yorumla- 1 yıl
Sen ne yapıyorsun zehra
- Kişilik & Karakter konusunda 4,4b cevap paylaştı.
1 yılFazla negatif düşünmemeyi ve keyif almayı öğrenmesini tavsiye ederim.
363 Yorumla- 1 yıl
Senden aldım
- 1 yıl
Birde uyuşuk kafa ile fazla etrafta dolaşmamasını tabi.
- 1 yıl
Tamam abla
- 1 yıl
💯
- 1 yıl
Boş yapma
- 1 yıl
Olsun en azından gerçek ve tek hesabımdan yapıyorum boşu.
Bazı insanlarda o da yok.
✅ - 1 yıl
Burayı ciddiye alacak boş insanlar görmek üzücü.
- 1 yıl
Üzücü olduğunu kabul ediyorum.
Burayı ciddiye alıp, sanal bir ortam da bile yalan söyleyen insanların olduğunu bilmek daha üzücü bence
Buna üzül sen. - 1 yıl
Değer vermediğim görmedim insanlara hesap vermem ve dürüst olmam , sadece samimi ve güven duyduğum insanlarla dürüst olurum o kadar, gerisi umurumda değil.
- 1 yıl
Dürüstlük kendin için yaptığın bir eylemdir. 😄
Neyse, bir öyle bir böyle konuşan insanlar ile zaman kaybetmek saçma. - 1 yıl
İnsanlara göre muamele yapıyorum artık kendime göre değil.
- 1 yıl
Baktın yalan bile kurtarmıyor, artık buna geçtin yani 😄
Neyse sana ve tüm sahteliklerine başarılar - 1 yıl
Hayır işine gelmedi ondan böyle diyorsun, evet kabul ediyorum sanal alemi sahtedir bende
- 1 yıl
İşime gelse ne gelmese ne ❓
Şu an yorumu silmemene bile şaşırdım.
Ama doğru kimlik gizliydi, ondan olabilir.
Kolay gelsin ablam. - 1 yıl
Doğru söylesem ne yalan söylesem ne , sana ne faydası var , ben neysem oyum.
- 1 yıl
Kesinlikle doğru.
Seni de yalanların ile kabul eden olur ya.
Sonuçta site de konuşmadığın kaç kişi kaldı ki ?
Hiç aklıma gelmeyecek olan ile bile bir olayın var 😄
Sonra yalnızım diye soru soruyorsun, bir de sevdiğin varmış.
Acaba hangisine açılamadın, merak uyandırıcı. - 1 yıl
Sitede içindekilerde hepsini senin olsun , ben doğduğumdan beri yalnızım, sevdiğim falan yok , açılacak kimsem de yok, şimdi git uyu yavrum benim.
- 1 yıl
Sadece güldüm 😂
Sevdiğin yok ise bu ne oluyor😄
Burdan birini seviyorum nasıl açılacağım? ↗
Neyse, bu gece yalan yiyemeyecek kadar tokum. - 1 yıl
Sevdiğim yoktur konu kapandı.
- 1 yıl
Ve gidip uyuyabilirsin rahatlıkla.
- 1 yıl
- 1 yıl
Tamam.
- 1 yıl
Emoji gibi gereksiz şeyler atma.
- 1 yıl
Rahatlık derken.
Ben zaten rahattım, yine rahatım.
Sadece çemberin etrafında dönen birini izlemek eğlenceli. - 1 yıl
Emoji severim atarım, benim keyfim 🥳
- 1 yıl
Evet sınırlarım dışına çıkmıyorum doğrudur.
- 1 yıl
Sınrın dünya etrafında olmalı o zaman 😄
Dışına istesen dahi çıkamayacağın bir sınır. - 1 yıl
Sadece çıkmak istemiyorum böyle iyi , emoji kendine sakla.
- 1 yıl
Şey birde aklıma geldi de.
Her farklı hesap için farklı e-mail vb isteniyor ya.
Sen nasıl oluyor da unutmuyorsun , akılda tutmak zor mu yoksa zaten bir yere not aldın mı ? - 1 yıl
Anlatsam aklın almayacak onun için kendimi yormama gerek yok.
- 1 yıl
O derece çok hesabın bilgisi var yani 😄
Anladım anladım. - 1 yıl
Hayır yokta onu anlayacak akıl karşı da.
- 1 yıl
Bence zeki insan tüm gerçekler ile yetinebilendir.
Yani yalanı çok kullanan biri nasıl oluyor da zekadan bahsediyor..
Garip..
O kadar zeki insan, sahtelik içerisinde olmaz. 🤷♀️ - 1 yıl
Zeki insanlar sanal alemini ciddi almaz , boş ve sahte olduğunu bilir.
- 1 yıl
Dedi ve goolll
Artık laf savaşını kazanan yalan futbolcusu rahatça uyuyabilirdi.
-Sahte son - 1 yıl
Şimdi uyu sanal aleminin güzel kızı.
- 1 yıl
Boş.
- 1 yıl
Aynaya mı baktın?
- 1 yıl
Hayır seni düşünmek yetiyor.
- 1 yıl
Sen beni düşünemezsin.
- 1 yıl
Doğru, düşünmeye değer mi şüpheli.
Sadece boş diyince akla gelen birisin.
O kadar.
Daha fazla uzatmam istemiyorum, çünkü birazdan ortaokul çocukları gibi laf sokmaya başlicaksın. - 1 yıl
Değersiz birine laf sokmam merak etme , uzatmak istemiyorsan yazma.
- 1 yıl
Değeri verende değersiz oldu...
- 1 yıl
Kimse bana değer vermez.
- 1 yıl
Demek istediğim, artık değersiz insanlar bile, başka insanları "değersiz " olarak nitelendirebiliyor.
- 1 yıl
Aynen ben neysem karşımdaki öyledir.
- 1 yıl
😄.
- 1 yıl
🙃🙃
- 1 yıl
☺
- 1 yıl
Değerli olsaydın değersiz birine laf yetiştirmezdin.
- 1 yıl
Hiçbir alakası dahi yok.
Ögretmenler bilgili oldukları halde cahil insanlara ders verir.
Bu onların sahip olduğu bilgeliği sorgulatmaz.
Ki ben kendimi "değerli" olarak sınıflandırmadım zaten. - 1 yıl
Öğretmenleri işi o öğretmek, senin işin ne?
- 1 yıl
Benim öğretmenler hakkında verdiğim örnek başka bir şey üzereydi.
Fakat bunu bile anlamadın sanırım. - 1 yıl
Anladım gayet ne demek istediğini, alim olan cahille tartışmaya girmez.
- 1 yıl
Yes 👌🏻
- 1 yıl
Tamam git uyu şimdi.
- 1 yıl
Başka bir emriniz.
Seni ilgilendirmez dostum.
- 1 yıl
Dostum?
- 1 yıl
Aa doğru eski olan.
- 1 yıl
Alim ol tartışma benle.
- 1 yıl
Tartışmıyorum.
- 1 yıl
Alim ol muhatap olma cahille.
- 1 yıl
Ayyyyyyyy çok tatlısınızzzzz👩❤️👨
Yalnız kalmak ayrı yalnız olmak ayrı sen tarafını seç sana kalmış derim
11 Yorumla- 1 yıl
Yalnız kalmak
Kimseye ihtiyacın yok neden birilerine ihtiyaç duyuyorsun?
116 Yorumla- 1 yıl
Sohbet muhabbet etmek
- 1 yıl
Sen ne yapıyorsun?
- 1 yıl
Gerçekte lazım, tek yaşıyorum zaten
- 1 yıl
Oturuyorum öyle
- 1 yıl
Öyle olmuyor neyse.
- 1 yıl
Kız arkadaş
- 1 yıl
Yani
- Kişilik & Karakter konusunda 779 cevap paylaştı.
1 yılkendimde yalnızım kelin merhemi olsa kendi başına sürermiş
11 Yorumla- 1 yıl
Neden yalnızsın
Gizli Üye(36-45)1 yılspor salonuna başlayabilirsin insana çok iyi gelir kendine bazı günler belirle bir sessiz kafede otur kahve eşliğinde kitap oku kafanı dinle
25 Yorumla- 1 yıl
Sende gel.
Cevap sahibi1 yılhangi şehir
- 1 yıl
Sende neredesin?
Cevap sahibi1 yılsoruma soruyla cevap veriyorsun
- 1 yıl
Öyle veririm , ben gelirim sen değil.
- Kişilik & Karakter konusunda 322 cevap paylaştı.
1 yılKendine öyle bi amaç edinki yalnız kaldığın her vakitte hep o işle ilgilenki bi an bile boş zamanın olmasın. Bi de kendini hep daha iyileri olsun diye çabala. O zaman mutlu olursun
20 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 936 cevap paylaştı.
1 yılBazen kalabalik bir ailede bile insan tek ve yalniz hiseder bu daha kotü
Ama senin icin önerebilcem sey havan sahiplenmen hemsana yoldaş hem ona aile olursun.10 Yorumla
1 yılYine Mutsuzum ne yapmalıyım diyen birine doktor edasıyla cevap verilmiş. Psikologa gitsen bile burdaki yazılanlar dışında sana bir şey söylemezler eminim. Lukesss izle çok eğlenceli iyi geliyor
10 YorumlaYalnız kalmak acizlik veya utanılıcak bir şey asla değil öncelikle bunu bilmelisin. Başta yalnızlık insanı korkutur ama bir kere yalnızlığın o hazzını alınca insan kendi değerinin daha iyi farkına varıyor. Böyle korkunç bir çağa denk gelen her birey yalnızlığın o tadını almalı. Unutmayalım ki insanlar hep kötüydü ama artık çok daha kötüler... Kendin için en iyisi yine sensin
20 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılYalnızlık hiç iyi bir şey değil. Yalnızlığı sevmek de aynı şekilde. Bilimsel olarak da yalnızlık birçok hastalığın nedeni olabiliyormuş. Bu yüzden elimden geleni yaparım o kişi için özellikle de değer verdiğim bir insansa
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılYalnızlıktan kastınız nedir ve be tür bi tavsiye istiyorsunuz?
23 Yorumla- 1 yıl
Kimse yok tek yaşıyorum bulunduğum yerde
Cevap sahibi1 yılEmin olun hayatınızın en güzel kısmıdır bu dönem neden diye sorarsanız kimseye ihtiyacınız yok başınız ağrımaz falan sayabileceğim çok fazla artısı var eğer çok yalnızsanız kedi sahiplenevilirsiniz minik bir tavsiye 😇
- 1 yıl
Sende mi yalnızsın?
1 yılSessizliğin tadını çıkar derim oh be dünya tam benim ihtiyacım olan şey
30 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 417 cevap paylaştı. Yalnızım diye toksik kişilerle arkadaslık yapma.
Spor yap iyi insanlar bul bunun içinde kendine zaman tanı10 YorumlaAllah'ı zikir et, yalnızlık sadece Allah'a mahsustur. İyi kişilerle dost ol. Gittiğin gezdigin yerlere dikkat et, ruhun gıdası namazdır.
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 3,8b cevap paylaştı.
1 yılYalnızlığın kıymetini bilmesini ve bolca kitap okumasını tavsiye ederim.
10 Yorumla Dinlerin hepsinden uzaklaş
Ne kadar çok dolu bir hayatın olur anlarsın10 Yorumla
1 yılYalnız değilsin kardeşim🙂 çık dolaş ne demek istediğimi anlarsın 🙃
10 YorumlaBende yalnız yaşıyorum.
gayet keyifli huzurlu yönleri var10 Yorumla
1 yılÇok fazla arkadaş bulucam diye çabalama kazık atan birindense bı gün bı dost bulursun daha iyi
10 YorumlaYanlız kalma, bir şekilde bir şeyler ile uğraş birileri ile zaman geçir.
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 3,3b cevap paylaştı.
1 yılO kadar güzel yalnız kal ki yanında birisi olan senin yalnızlığını kıskansın 🌼🌼
10 Yorumla
1 yılŞu zamanda yalnızlık bence en iyisi, kime nasıl güveneceksiniz ki , tabi bu her kes için geçerli değil ama sahte insanlarla vakit harcayacagına yalnızlık insanın en iyi en samimi dostu.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılKendinle yalnızlaşma yeter gerisi gelir, kendini sev.
21 Yorumla- 1 yıl
Zor... ama mantıklı
Kişilik & Karakter konusunda 373 cevap paylaştı. Yalnız olmana iten sebepleri bul, sonra bunlar için alternatif çözümler bul. Gerçekten ne istediğini düşün derim
00 YorumlaAilenle vakit gecir arkadaş çevren olsunnn
11 Yorumla- 1 yıl
Aile yok zaten.
1 yılKendini geliştir yeni yerler gör keşfet dil öğren ibadetini yap güzel güzel zamanı geldiğinde en güzeli gelip seni bulacak💕
10 Yorumla
1 yılÖncelikle yalnız insanın tavsiyeye değil insana ihtiyacı vardır.
Ama farkedilmeyen bir detayı da hatırlatmak gerek sen kendin ztn bir insansın.12 Yorumla- 1 yıl
Cevabım neden yarım çıkmış
- 1 yıl
Kimsenin sana gelmesini bekleme o yüzden.
Yalnızlık birinin sana gelmesiyle değil, senin birine gitmenle geçer.
Bu yüzden lütfen önce kendine gel.
Sonra göreceksin ki aslında etrafındaki bir çok insan da yalnız ve bir çoğu kendinde değil.
Dilerim hayat boyu yalnız anlaşılmazsın.
Sakin bir yerde tatile git. Kendini dinle. Sonra yapabilecek, başarabileceğin işler için kendini ve kafanı yor derim...
10 Yorumlane açıdan yalnız, aşk mı dostluk mu, aşk sa tavsiye veririm dost olabiliceğim birisiyse yanıma alırım
10 Yorumla
1 yılBana dm atmasını şaka bir yana gerçekten atabilirsin o ayrı ama nasıl bir tavsiye istersin nasıl sıkıntın var
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılYalnızlık çok güzel şahsen yıllardır yalnızım ve o kadar çok mutlu ve huzurluyum ki bence yalnızlığın tadını çıkart
00 Yorumla
1 yılTavsiye vermem, tavsiye alırım. Yalnızlık kendine yaslanmaktır. Kendine yaslanan dik yürür.
10 YorumlaYemek yemeden once tencereleri mutlaka yıka ve mutfağı temizle 🥲
10 Yorumla
1 yılYüryüş yapıyorum kulaklığı takıp sende öyle yapabilirsin
10 YorumlaYalnızlık iyidir kin yok nefret yok kalp kırmak yok
10 Yorumla
1 yılKendini yalnız hissetme ben senin yanında olmaya çalışcam
10 YorumlaBu hayatta kendi kendine mutlu olmayı öğrenmedikçe tam anlamıyla mutlu olamaz insan.
10 YorumlaElinden geldiğince kendinle mutlu olabilmeye bak
10 Yorumla
1 yılAstroloji öğren karakterleri tani. Kendini tanı. Sonrada ne istedigine karar ver
10 Yorumla
1 yılinsan zaten kalabalığın ortasında bile yanlız değil midir? Kendi kendine eğlenebilirsin
10 Yorumla
1 yılYalnız kalmanın ne kadar iyi bir şey olduğunu anlamasını
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılAkıl sağlığına sahip olsun. Dışarıdan haftada bir yese kafi, evde yemek yapsın, yesin
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 497 cevap paylaştı.
1 yılAllah'a dua et
20 Yorumla
1 yılZengine göre istemediğin kadar tavsiye var fakire kısıtlı calişan birine göremi okula giden birinemi?
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı. Hiç canını sıkma gömül internete oyun oyna
10 Yorumla
1 yılYalnızlığını tanı onu keşfet
10 YorumlaTadını çıkar derim
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı.
1 yılBazen o da iyidir
10 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 10,5b cevap paylaştı.
1 yılBöyle devam et derdim
10 Yorumla
1 yılBenim de ihtiyacım var
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1b cevap paylaştı. Yalnızlığıyla barışık olmayı
10 YorumlaKalbinin sesini dinle
10 Yorumla- Devamını Gör (42)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne