Ya zaman o kadar hızlı ki hiçbir şey anlamadım kimisi kariyer yaptı kimisi çocuk kimisi dünyayı gezdi ben yerimde dururken hayatı çok kaçırmışım gibi hissediyorum elime hiçbir şey geçmedi yâ bu 3 senedir takıyorum ailem her günümü berbat ediyor iş bulmak çalışmak derken cesaretim yok üstüne üstlük ailem benim özgüvenimi yok etti dışarıya çıkamıyorum odadan çıkamıyorum enerjim yok ve ne yapacağım bilmiyorum elim kolum bağlandı sanki kaçan kız olmaktan çok yoruldum yaa ben kaçmak istemiyorum odaya çekilmek istemiyorum sürekli aynı şeyleri yaşamaktan yoruldum iş bulmak çok zor geliyor iş buldum diyelim ev bulma durumu var ev verenler acımasızsa o zaman yandım
sosyal medyada ev arkadaşı arayanları bulabilir miyim onlar da çalışan isterler ama yine de şansımı deneyeyim aile evinde deneyim kazanamıyorum benden nefret edip kıskanıp aşırı baskı yapıyorlar gençliğimi mahvettiler umarım mutsuz olurlar 24 yaşındayım doğum günüme 3 ay kaldı lütfen yardım ya koronadan sonra hiç dışarı çıkmadım gerekmedikçe yaa acil yardım çok yoruldum çok
sosyal medyada ev arkadaşı arayanları bulabilir miyim onlar da çalışan isterler ama yine de şansımı deneyeyim aile evinde deneyim kazanamıyorum benden nefret edip kıskanıp aşırı baskı yapıyorlar gençliğimi mahvettiler umarım mutsuz olurlar 24 yaşındayım doğum günüme 3 ay kaldı lütfen yardım ya koronadan sonra hiç dışarı çıkmadım gerekmedikçe yaa acil yardım çok yoruldum çok
Güncellemeler
3 ay
Enayiyim ben galiba ailemin bir sözüne bile heme yumuşuyorum odadan hic cikmaj istemeyecek kadar psikolojik baskı altındayim
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer