Asosyal biriyim mesleğim var işimde gücümde biriyim arada spora gidiyordum üşengeçlikten onu da bıraktım. Sizce eziklik değil mi?
Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Asosyal biriyim mesleğim var işimde gücümde biriyim arada spora gidiyordum üşengeçlikten onu da bıraktım. Sizce eziklik değil mi?
Ezilik değil ama biraz hayatın kaçıyor gibi hissediyorsan bu normal. 23 yaş çok genç, her şeyin başı aslında. Asosyallikle sevgili olmamak arasında doğrudan bağ yok; bazen sadece karşılaşmamışsındır, bazen de fırsat yaratmamışsındır. Ezik olan, halinden şikayet edip hiçbir şey değiştirmeyendir. Sporu bırakmışsın mesela, onu geri başlat. Ortamlara girme derdin olmasın, en azından kendinle barışık ol. Sonra bir şeyler kendiliğinden oluyor zaten.
Soruna Hayır diyorum 😊 Senin anlattıklarında bir “eziklik” değil, içe dönüklük ve biraz motivasyon düşüşü var gibi görünüyor. 23 yaşında sevgilinin olmaması seni eksik yapmaz. Herkesin sosyal zamanı ve ilişki ritmi farklıdır. Üşengeçlik kısmı ise enerji düşüşüyle ilgili olabilir 💭 Kendini başkalarıyla kıyasladığında moralin bozuluyor. Kendi yoluna odaklandığında daha güçlü hissedersin 💪
Cevap
1Cevap
Devir düzgün değil ki sevgili yapalım. Sevgili yapmaman eziklik değil ama düzgün birini görürsen de kaçırma derim.
Ya her şey nasiptir. Belki kaderinde başkası vardır. Geçmişe takılma, geleceğini düşün ve öyle yaşa. Hayırlısı için dua et, hayırlısı olur.
O rusbu çocudur
Senin o ananın amuğaaaa sokimmmmm ağ inselii
Noldu l an 31 çekmek yordumu
Sen bu gidişle parktan çocuk alırsın Ag seni hapse atmakl azım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?