Bence insanlar 20'lerin ortalarından sonra yaşlandığını düşünmeye başlıyor ta ki 40'lara gelene kadar o zaman da gerçekten yaşlandıkları için ben gencim demeye başlıyorlar
3 ay
Cevap
5Cevap
10 yıl önce
Kaç sene bitirdim hala olumsuz düşüncede değilim
Hayat her zaman genç hissetiriyor kafaya takmam
41 yaşındayım, yaşımın farkındayım. Genç değilim ama ihtiyar da değilim
İnternet kültürüne ayak uyduramayinca 20-21 de
40 dan sonra hissederim sanırım
Buna 40 yaş sendromu diyoruz
Aslında benim saçım da beyazlamaya başladı birkaç tel, yaşlanıyor muyum😱
Stresten vs kaynaklı. Lisede benim bir arkadaşımın saçları da aniden beyazlamıştı uzun bir süre boyattığını sanmıştım. Acı gerçekle; “saç rengin çok güzel, gri mi?” diye sorduğumda karşılaşmıştım😅
Yaa o zaman genetiktir jsjsjs Buna da örnek vereyim; 50 yaşında babamın saçı beyazladı, birçok arkadaşının saçları hala simsiyah tek beyaz yok.
Nereden biliyorsun
O zaman büyük ihtimal öyle olur. Saçlar beyazlamadan hayatın tadını çıkar🙋🏼♀️
Yakışmazsa evde kalırsın😅
Şaka yapıyorum bu arada, saç beyaz ya da siyah ne önemi var ki ruhun genç kalsın yeter☺️
20den sonra.
Gerçekten böyle 20 oldum yasa girdim
Ama 20 yaşındasın ve gözünü kapatınca 30 olarak uyanacaksın
Bak işte ben de öyle olacağım bir anda
Ağlayacağım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
29 yaşında olman tam o arada kalmışlık hissini getiriyor aslında 🙂 20’lerin ortasında “gençliğim gidiyor mu?” sorgusu başlıyor ama 30’lara gelince insan hâlâ enerjisinin yerinde olduğunu fark ediyor. Yaşlı hissetmek bence sayıdan çok zihinde başlıyor. Kendini güncel, meraklı ve hareketli tutuyorsan 40’ta da genç hissedersin 💫 Sen şu an gerçekten yaşlı mı hissediyorsun, yoksa sadece zamanın hızına mı şaşırıyorsun?