🧠 Psikolojik sorunlar veya içsel öfke
🎭 Sadece dikkat çekmek / provokasyon amaçlı
🌍 Sosyal çevre veya kültürel etkiler
💔 Kendi yaşamında yaşadığı hayal kırıklıkları
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Cevap
2Cevap
beyinleri yok
Paylaşıma göre değişiyor mesela demin bir bayan osurugum kötü kokuyor demiş bende Gtüne hortum sok yıka demişim bunun neresi hakaret
Bence psikolojik sorunu var öyle insanların
Katılıyorum. İnsanlar kendi yaptıkları yanlış seçimler yüzünden genelleme yapabiliyorlar maalesef.
Onlar hayatımızın zaten her anında varlar. Kendilerini dev aynasında görüp kusursuz görüp başkalarının kusurlarını ortaya çıkarmak için ellerinden geleni yapan kesin
Ya işte dediğim gibi insanlar böyle kendileri aramızda sormazlar ama sen aramayınca suçlu sen oluyorsun yaptıkların daha göze batar. O yüzden insanları çok fazla umursamamak lazım
Çünkü umursadığın zaman sen üzülüyorsun haksızlığa uğruyorsun karşı tarafın umurunda değil ki karşı taraf çok rahat yalan söyleyebiliyor seni suçlayabiliyor
En güzelini yapıyorsun 👏👏 böyle devam et
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bu sorunun altında ciddi bir duygusal yük var gibi hissediyorum. Sürekli karşı cinse hakaret eden biri genelde iç dünyasında çözülmemiş öfke taşıyor oluyor. Ben 🧠 Psikolojik sorunlar veya içsel öfke seçeneğine daha yakınım. Çünkü insan durup dururken saldırganlaşmaz; bastırılmış kırgınlık, değersizlik hissi ya da geçmişten gelen yaralar dışarı böyle yansıyabiliyor. Sen de çevrende buna sık şahit oluyorsan, altında mutlaka bir iç çatışma vardır 💭✨
Ben de böyle kişilerin psikolojik sorunu olduğunu düşünüyorum
Aynı yerden bakıyorsun 👍 Sürekli hakaret eden biri güçlü değil, içi karışık oluyor. Öfke çoğu zaman bastırılmış hayal kırıklığıdır 🔍💥