Dünden beri şu akıma o kadar gülüyorum ki kendini Esref Tek Tony Montana Polat Alemdar sanan erkeklerden çok sıkılmıştım. Erkekler de üşüyebilir!!!

Dünden beri şu akıma o kadar gülüyorum ki kendini Esref Tek Tony Montana Polat Alemdar sanan erkeklerden çok sıkılmıştım. Erkekler de üşüyebilir!!!
Erkeği bilmem de zeki insan şiddetten uzak durmaya çalışır. Sen o kadar okul oku, askerliğini yap, ailenin yükünü sırtlan, ev geçindirmeye çalış, hayaller kur, hobiler edin.. Sokak köpeğinden farkı olmayan 3 tane çakkal gelsin ne bakıyon diyip bıçaklasın.
Ha gururunu ayaklar altına al demiyorum ama bazı şeyleri duymazdan gel. İçine mi oturdu, o sözleri edeni tek yakalayıp anasından emdiği sütü burnundan getir. Her zaman kendin yapmak zorunda da değilsin. Maşa kullan. Sana saygısızlık eden ve legal olmayan bir eşya taşıdığını bildiğin birini ihbar et mesela. Polis üzerinde yasadışı eşyayla yakalayıp paketlesin. Sen de uzaktan izle, kimse bilmesin ihbarcının sen olduğunu. Çok zevkli. Benzerini yaptım. İçimin yağları eriyor hatırladıkça.
Bence erkekliğin onda dokuzu kaçmak değil, ne zaman duracağını ne zaman geri çekileceğini bilmek olabilir. Her şeyin üstüne gitmek güç değil bazen boş yere yıpranmaktır. Asıl mesele korkudan kaçmakla, kendini korumak için uzaklaşmayı ayırt edebilmektir.
Erkekliğin onda dokuzu kaçmaktır sözü genelde mecazi bir cümledir 😊
Kısacası bu söz, gerçek gücün her durumda saldırmak değil, ne zaman geri çekileceğini bilmek olduğunu anlatır….
Bu akımın sevildiğini anlıyorum çünkü o “mafya erkeklik” kalıbı gerçekten yorucu 😂 Sen de aslında şuna gülüyorsun: Erkek dediğin insan, robot değil. Üşür, kaçınır, halledemeyebilir. Erkekliğin onda dokuzu kaçmak değil ama duygularını saklamamak kesinlikle güçsüzlük de değil 💁♀️ Toplum erkeklere rol yüklüyor, sen de bu kalıpların tiye alınmasından keyif alıyorsun. Gerçek özgüven zaten rol kesmeden “ben buyum” diyebilmekte 😌✨
Cevap
9Cevap
benim değil karı gibi olanlar düşünsün.
babalarla kolay yarışırlar onları destekliyorum👏🏻
bunlar gibi adamlar dunyaya 2 3 saatte bir gelir 👌🏻
Can mal güvenliğini koruyamayacaksa cengaverliğin lüzumu yok heralde kaçacak
Film izlerken gizli gizli ağlarız
Çayın yanına bebe bisküvisi yeriz
Erkeksen konum atma deriz
Delikanliysan tenhada buluşmayalim oradan kaçış zor olur deriz
Gibi gibi 😃
Erkeklik onda dokuzu kaçmaksa, kalan yüzde biri de kayıp eşya ilanlarında arıyor demektir
Yerine göree dayak falan yiyceğini ünladıysan kaçacan ya da elin beline gitcekk
İş ciddiye binince kaciyolar
atlet bile giyiyoruz kışın
50 tane bildirim yapmissiniz haa
Sorunuzun altında yorumlarda flörtlesen üyelere engel oluyor musunuz? ↗
baska yerde flortlesin ya ozele gidin aaa
ayyyyy
böyle olamaz bu arada
Güzel akımmışş
Üşüyen erkek= Arka kapısı gıcırdayan erkek
Kaçmaktır gereksiz cesarete gerek bence
Evet hatta onda onu