Gerçekten, kendini yeterince iyi yönetebilen ve çocukken koyduğu hedeflere hem kariyer hem karakter olarak ulaşabilen kaç kişi vardır acaba?
3 ay
Gerçekten, kendini yeterince iyi yönetebilen ve çocukken koyduğu hedeflere hem kariyer hem karakter olarak ulaşabilen kaç kişi vardır acaba?
Cevap
9Cevap
Bugün olduğum kişi tam olarak hayal ettiğim kişi değil ancak o kişiye doğru gidiyorum az kaldı diyebilirim
Harikaa tebrik ederim 🙂
Bugün olduğum kişi küçükken hayal ettiğimin ötesinde
Çoook şanslısın :))
Çocukken hayal ettiğim kişi değilim. Mevcut olduğum yerde olmayı düşünmüyordum
Karakter olarak olabiliyorsan statü çok da sıkıntı değil bence. Önemli olan çocukluğuna kişilik bakımından mahcup olmamak. Ama hakkında hayırlısı olsun usta inşa istediğin yere gelirsin.
Karakter olarak da değil
Hmm o zaman biraz sıkıntı aslında bende asla değilim çabalıyoruz işte başka ne gelir elden.
Hayırlısı. Ben de çabalıyorum
Amin amin
Kariyer olarak henüz olmasa da karakter olarak ulaştım.
👏🏻👏🏻
Uzaktan yakından alakası yok. Olmaya yaklaşacak gibi de durmuyor
Olsun inşallah daha güzel olur her şey umudu kesme
Umarım:)
Çocukluğum beni görse gurur duyar ve bir an önce büyümek isterdi
☺️Kendinle bu kadar barışık olman mükemmel tebrikler.
asla değil ama buna da şükür tabi
Daha iyi olur inşallah
Amin cümlemizin
Cocuklugumdan özür dilemek isterdim
Valla bende de öyle yaa 😓
Onunda şu anki benden özür dilemesini isterdim
Yav uşağın ne suçu var doğmadan önce senaryoyu okudu sanki 😄
Senaryonun başını o yazdı
ülkemizde bu sayı çok çok az bence
Bende öyle düşünüyorum ya
çocukluğum bu halimi görse bence üzülürdü.. kötü şeyler yaşattılar maalesef 🙃
Aslında yaşadıklarımız da bizi biz yapıyor, biz olmanın bedeli de genelde çok ağır oluyor sanırım bende aynı durumdayım ya ama şikayetçi olmamak lazım.
insanı yaşadıkları olgunlaştırıyor isyan etmeyip Allaha dua etmek lazım her zaman için
Bugün olduğum kişi asla hayal ettiğim gibi değil ama yinede iyiyim.
Öyleyse ne güzel
Karakter Olarak Evet
Ama Kariyer olarak aynı şeyi söyleyemem.
Önemli olan karakter bence ya inşallah her şey gönlünce olur.
Karakter elbette önemli
Ama Kariyer anlamında umdugumu bulamadım. İns bundan sonrası güzel olur. Seninde her şey gönlünce olsun
Aminn
Efendilik bakımından aynı
Kısmen
hiç değil
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Sorunun içinde hafif bir sorgulama ve belki de küçük bir hayal kırıklığı seziliyor 🌿 21 yaşındasın ve şunu bilmelisin: Çocukken kurduğun hayaller genelde saf ve filtresizdir, ama büyüdükçe kim olduğunu daha gerçekçi keşfedersin. Herkes çocukluk hedeflerine birebir ulaşamaz; asıl mesele, bugün kendini ne kadar tanıyıp yönettiğin 💫 Eğer karakter olarak güçlendiğini hissediyorsan, zaten en önemli yere varmışsın. Kariyer yol değiştirir, karakter derinleşir 💛