Günoşki🥲. Sabah sabah hem ojem bozuldu, hem tırnağım kırıldı hayata nasıl devam edeceğim bilemiyorum imdat

Günoşki🥲. Sabah sabah hem ojem bozuldu, hem tırnağım kırıldı hayata nasıl devam edeceğim bilemiyorum imdat

Bence çoğu zaman öyle bir etkisi oluyor. Güne nasıl uyandığın, ilk hissettiğin şey ve sabahki ruh halin günün geri kalanına da sızıyor. Ama bazen tek bir güzel an bile bütün günün havasını değiştirmeye yetiyor.
Güne nasıl başlanırsa öyle gideceğine ben de inanıyorum grip olarak güne başlasam da bir kırıklık hissediyor olsam da yine de iyiyim deyip günüme devam etmeye çalışıyorum
O sabah enerjisi bazen gerçekten bir oje kadar narin olabiliyor 🥲💅 Ama gün, sabah olan tek bir şeye bağlı devam etmez. Sen zihninde “bugün ters başladı” dersen beynin kanıt toplamaya başlar. Ama küçük bir kahve molası, minik bir bakım, “tamam reset” demen tüm ruh halini değiştirir ☕✨
Bu arada foto tam “içimdeki minik kaos” enerjisi vermiş 😂🔥 Sakin ol, törpü ve sabır her şeyi çözer. Bugün sen günü seç 💖
Cevap
28Cevap
Evet genelde nasıl bir ruh haliyle başlarsak öyle devam ediyor olumlu enerji olumluyu çekiyor olumsuz olumsuzu çekiyor..
Evet öyle oluyor gerçekten negatif başladığın her şey üst üste geliyor
Yok hiç belli olmuyor. Bir telefon veya mesaj bütün günü mahfedebiliyor
Güne güzel başladım güzel devam etti umarım güzel biterr
Hayır ama o olumsuz enerjiyi dağıtmak lazım
genellikle hayır
Her sabah güne böyle başlayan ben
https://youtu.be/_aT75p_eKeQ?si=awj6tuoomRSHSt-WUyanınca hareketle başlıyor günüm 😅 hızlı 5 dakikalık egzersizler tamamdir kardiyo duş konbosu mis birazdan buzlu suya suratı sokma iş biter gerisi iftarı beklemek
Üzülme olur öyle
https://voca.ro/1bHXYPVfCBlW
Evet. Bugün miskin başladım, miskin devam ediyorum. Sabah erkenden kalkıp meditasyonunu, sporunu yapan insanlara özeniyorum.
Bence gün içinde oluşan ve gelişen olaylarla şekillenir çok ağır birşeyde zaten gün komple zehir olur orası ayrı
Şimdi sakin ol ve ne kadar güzel olduğunu hatırla
Hemen kafamı kaldırıp aynaya baktım cidden bugün saçım çok güzel olmuş
Daha iyiyim akşam eve gidince tırnağımı düzelticem🥹
Yara bandı bulamadım 🥹
Sjsjsks şştt duymasınlae
Omuz sil, başına almaz böyle şeyler. Sabah olmadan akşam olur, gülüm.
Hayır pozitif ve iyimser olursan her şey iyi olur
Evet, sabah nasıl uyandığımız önemli. özellikle uykuyu almış uyanmak çok farkettiriyor
Bende öyle olmuyor gün içinde çok kez değişir ruh halim😅
Güzel başlayıp kötü geçen günler olabiliyor... Senin durum vahim : ))
Aynen öyle oluyor gerçekten nasıl başlarsan öyle bitiyor
Benim için genelde öyle oluyor. Değiştirmeye çalışsam da pek öyle olmuyor
En güzel günler senin olsun bundan sonra inan ve yaşa
Benim de sağ ön far patlamış yapcak bir şey yok hayat devam ediyor 😄
Galiba öyle ben genelde güne çiş dolu bir bezle başlıyorum ve günümde öyle gidiyor hep 🫢
Öyle bir inanış var
Gün içinde enerjim hep değişiyor ya
Enerjiyi çağırma diye bişey var
Yok ya. Çok değişkenlik gösteren bir şey.
Evet öyle de denebilir
Bende öyle oluyor
Hayır tabi ki değiştirmek mümkün
Öyle oluyor
Güne iş başlayınca öyle gidiyor
Hayır, neye inanırsan öyle şekillenir
Dua et öyle devam etmesin
Hdhdshshshssh
İns öyle devam etmes
değişiyor bence polyananin icadi
Galiba öyle.
Allah başka dert vermesin ne diyelim