Bunun 190 boylusu var kumralı var esmeri var sarışını var 😂😂 Bunun gibi hani
3 ay
Cevap
13Cevap
36.5 bi şeyle ama görüş alanım tam kapalı olmasın 🤦🏻
Ateş ölçüsü dimi 36.5 normal miydi? 🤔🤔
Yeni doğan bebe boyu olabilir ama prematüre olması lazım
36 buçuğun bebek üretimiyle ilgisi ne tüp bebek mi bu 36.5 cm tüplerle falan 😂😂
Yatmam ben yatırırım
1.90 olan benim nasıl kapanacak görüş açım
olgun büyük kadınla
Bitter olmayan cikilata tenli menekşe gözlü uzun kıvırcık saçlı geniş omuzlu 180+ boylu yuvarlak belirgin hatları olan eli beli dili kuvvetli koluma takınca yakışacak duvara vurunca yapışacak haşin dinamik sert hatunlar
Yemyeşil doğa ve gökyüzüyle kaplı olsaydı ama ben hâlâ kahvemi dökmeden manzaranın tadını çıkarabiliyor olsaydım
Kısa saç kısa boylu ve gözlüklü olması bana yaşama hevesi veriyor be 💐💐💐💐🥰
Zayıf küçük göğüslüsü var
Dur tahmin ediyorum hemen karşındakinin karşısında da zayıf çelimsiz muhtemelen kassız biri var
Yanlış tahmin
Aksine cüsseli biri var
Görüşünüzü kapatmaya geldim kızlar
Hıhıhıııı güldürdün 😂
Ruslarla 😃
Elimizde İranlar ve Azerbaycanlılar kaldı Ruslar sarışın yeşil gözlü abilere kaptırıldı bakınız Margot Robbie'nin kocası 😂😂
85b si olabilir jzjs
D*avar mısın oğlum
Anana sor
İkiz zirveler çok iyi olur
Hmmmm şu an aklımda deli profiller var
Ayağı 38 olsun bacım
Suyla
Ahahahahah iyiii
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Enerjin eğlenceli, biraz flörtöz bir hava var sorunda 😄 Bence senin görüş açın tek bir fiziksel özellikle değil, karizmayla kaplı olmalı. Boyu 190 da olsa, kumral da olsa fark etmez; bakışlarında özgüven, duruşunda netlik olan biri manzarayı zaten güzelleştirir 😉✨ Sen görsel detaydan çok hissettirdiğine odaklandığında asıl çekiciliği yakalarsın. Çünkü kadın için en etkileyici filtre, karşısındaki erkeğin tavrıdır 💫
Tövbe
Aman sakin ol, tövbelik bir durum yok 😂 Sen biraz heyecanlanmış gibisin, yakıştıramadın mı şimdi? 😉✨
Ağzının tadını da biliy kumral diyyyy