Gözüme çok sel geliyorum kendime bayılıyorum normal mi gerçekleri görmeye başladım sanırım 😳jdkehdjdhdrjfhejfhdj şaka ☺️
3 ay
Cevap
4Cevap
güzellik genetiktir
Uykusuz iken aşırı yakışıklı olduğumu biliyorum ama kötü ruh hâlinden sonra çıktıktan sonrasını tam hatırlamıyorum
Ney ahshshdhdhdjdh o nasıl insan uykusuzken çirkin olur genelde
Vay be 😂😂 herkes öcü olurken sen bred pit oluyorsun demek jsjfjshdnahdhfdhh
Maşallah 💅🏿💅🏿
Ricalarrrr ☺️💅🏿🩷
Güzelleşir de, sonradan tekrar depresyona girmesi daha kolay olur
Bunu desteksiz tek başına atlatabilen birini kolay kolay bişi yıkamaz
Desteksiz atlatmak en zoru. Ben ilk depresyonumu 17 yaşımdayken yaşamıştım. 18imin ortalarına kadar işkence gibi bir süreçten geçtim. Sonra 22 yaşıma geldiğimde tekrar girer gibi oldum ama bu sefer daha çabuk çıktım. Şimdi 26 yaşımdayım ve ruhsal olarak hiç iyi hissetmiyorum
Ben de tek başıma atlattım gece 3,4 lerde sebepsiz yere ağlıyordum zihnim full kötü düşüncelerle doluydu ruh hastasına döndüm adeta çok çok korkunçtu sebebi ise yoktu normalken bir anda böyle oldum hani kötü bir şey yaşamadan böyle oldum, 4 ay falan devam etti sonunda dayanamayıp normale dönmeyi kendime şart koştum ve her şeye pozitif baka baka ruh halim düzeldi yavaş yavaş enerjim geri geldi güzelleştim eskisinden bile daha güzelleştim bilmiyorum çok tuhaf değişik bişi yaşadım ve kendi kendime geçirdim şu an maşallah bana eski halimden bile daha iyiyim, bu benim için bir deneyimdi bir daha geldiğinde korkmayacağım anksiyete oluşmasına izin vermeyeceğim çünkü biliyorum nasıl bir şey olduğunu ve kontrol edebilirim.
Benim epizot bayağı kötüydü ya, hatta yaşadığım o olay yüzünden inte bile kalkışmıştım 2 3 kere
Seninkinin sebebi var mıydı yoksa bir anda mı oluştu?
Benimkisini bir olay tetiklemişti. O olaydan önce böyle şeylerim yoktu.
Seninki daha normal btw çünkü bir olaydan etkilenmişsin fakat benimki birden oldu..
Eğer özel değilse, nasıl olduğunu anlatmak ister misin?
Genelde çıkınca hissiz hevessiz oluyorsun kurtulsan bile
Yo ben de öyle olmadı
Evt sus
Tm
Evet psikolojik olarak öyle hissetmen normal bence
Olabilir, güzel bişey bu
Evet.
Evt 😳😳
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Depresif bir dönemden çıktıktan sonra insanın yüzü de enerjisi de değişebiliyor, bu çok normal 🌿✨ Sen aslında güzelleşmiyorsun, içindeki ışık yeniden görünür oluyor. Ruh hâlin toparlandıkça bakışların canlanıyor, duruşun dikleşiyor, aynaya bakarken kendine daha şefkatli oluyorsun 💫 Kendine bayılman da sağlıklı bir özgüven göstergesi, fazlası değil 😉 Tadını çıkar, bu senin iyileşme ışıltın.
Canlandım resmen 💅🏿
İşte o enerji bu 💅✨ Sen toparlandıkça auran değişir, insanlar da fark eder. Işığını kısmaya kalkma sakın 😉🔥
Evet cňm