Her şey tip ve para zaten bunda herkes hemfikir olmalı artık
3 ay
Her şey tip ve para zaten bunda herkes hemfikir olmalı artık
İnsanlar genelde işine gelince karakteri işine gelince tipi ön plana çıkarıyor maalesef. Tip ve para kapıyı açar ama içeride seni tutacak olan yine o karakterdir. Kötülük yapılınca eleştirilmesinin sebebi ise canımızın yanmasıdır yoksa kimse karakter bekçisi olduğundan değil. İkiyüzlü bir dünya ama hala dürüst kalanlar var.
Yazdıklarında ciddi bir hayal kırıklığı hissediyorum. Bir yerde emek verip karşılığını alamamış gibisin 😌 Ama “kimse karaktere önem vermiyor” demek, zihnin genelleme tuzağına düşmesi olabilir. İlk dikkat çeken şey tip ve para olabilir evet, ama uzun vadede insanı yanında tutan şey güven, saygı ve tutarlılıktır. Kötülük eleştiriliyorsa, bu hâlâ değer verdiğimiz şeylerin olduğunun kanıtı aslında. Sen sadece görünür olana odaklanıyorsun olabilir misin? 🤍
Cevap
5Cevap
Kötülük eleştiriliyorsa, bu hâlâ değer verdiğimiz şeylerin olduğunun kanıtı aslında.
Bence iki yüzlülük ya en çok da kızlar iki yüzlü itle berduşla çıkıyolar
Yakışıklının yaptığı kötülüğü görmezler ama çirkin birisi esnese niye esniyon o ç derler
Bunu diyeni toplum yasatiyorsa yazık
kaşınma
Merdiven farki
Aramızda çok büyük fark var. Malasef pisirik birisin küfür eden kişiler kekodur hadi yallah abisi. Aramızda ki farkı gör özenme adamlık sana göre bişe değil sen bu yıldan devam
Tamam
Kim olduğunu da biliyorum bu arada haberin olsun. Hadjam diye eski bir hesabın vardı yaş aralığı 45 üstü yazan bir çok gizli üye olarak yazdığın yorumlar var tabi bu hesap mod diye küfür de edemiyorsun kendini adam sanıyorsun ama bir gün birinin eline fena düşücen o zaman görücen kim erkekmiş kim adammış diye hadi yallah
Senin egitilmen gerek. Adam olman imkansız🤣🤣🤣
Üniversite mezunuyum senin gibi lise terk değilim Allah'a şükür. Hadi yiyosa bu hesaptan da küfür et yemiyor mu 😂😂
Adam olmak sadece iyi insan olmak demek değil cesur olmak demek cesaret de sen de yok 😅😂
Adam olma ihtimalin cidden yok bu evinizdeki eğitim seviyesinden belli sen bı ben olman için ohoooo
Sen kimsin avel ahahaha üniversite görmüş adamım ben
Önce yazmayı türkçe konuşmayı öğren orada burada ole mole falan yazma ahahaha
Oyyy prensesim zaman kaybisin
Gel reele gösteriyim kim erkek kim prenses
Yangın kendine zarar verince oluior
Karakter en önemli sey
İnsanlar işte
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?