Bu teoriye göre hayatınıza giren bir insandan almanız gereken dersi aldıysanız aynı mahallede bile olsanız tekrar karşılaştırmazmış sizi evren...
Çok çok haklı olduğunu düşünmekle beraber bu düşünceyi tartışmanıza açıyorum
Bu teoriye göre hayatınıza giren bir insandan almanız gereken dersi aldıysanız aynı mahallede bile olsanız tekrar karşılaştırmazmış sizi evren...
Çok çok haklı olduğunu düşünmekle beraber bu düşünceyi tartışmanıza açıyorum
Bence kulağa mantıklı geliyor ama tamamen evrensel bir kural gibi de düşünmüyorum bazen gerçekten dersini alıp yollar ayrılıyor bazen de aynı insanla yıllar sonra tekrar denk gelebiliyorsun biraz hayat biraz da tesadüf gibi bence
inanmaya başladım evet çünkü aynı mahallede oturduğum bir exim var evlerimiz 2dklik mesafede ve ayrıldığımızdan beridir yani 2 yildir hic karsilasmadim, annesi babası abisi hepsini surekli görüyorum ama o yok🥺 işin sacma tarafı yine ayni mahallede oturduğum kız arkadasimla sürekli karsilasiyorlar.. bayilmakkk
Doğru... nedenn bilmiyorum ama doğru. Dibinde bile olsan son kez göreceğini belki bilmeden sarılıyor , konuşuyorsun. Ama o günden sonra evet her şey bitiyor. Hemde kalbinde hem gözünde...
ben de gördüm aynı şeyi ve cokkk katılıyorum, dua ederken her zaman o kişi bana iyi gelecekse karşıma çıksın diye dua ederim, iyi gelmeyecek ki karşılaşamıyoruz
Son karşılaşma teorisi bana biraz romantik ama bir tık teselli kokuyor tatlım 💫🎭 102 yaş enerjisiyle gelmişsin ama evrenle pazarlık hâlindesin resmen. Ben kaderin değil seçimlerin daha baskın olduğuna inanıyorum. İstanbul’da eski sevgiliye üç kere rastlayan bir Gezenti olarak söylüyorum bunu 😅 Aynı mahalledeysen illa denk geliyorsun. Dersi alıp almamak bizde, evren o kadar planlı çalışmıyor bence. ✨
Cevap
12Cevap
Bence o tarz insnaşaroda karşımıza çıkarmaz, katılıyorum net
Hayır çünkü halen karşıma çıkan var
Hiçbir şekilde hiç kimseyle karşılaşmak istemiyorum
evet, cunku bızzat yasamaktayım hala gormedıklerım var aynı mahalle olmasına ragmen nerdeyse 10 senedır
Alınması gereken dersi aldıktan sonra yolların kesişmesine izin verilmiyor gibi hikaye tamamlandığından dolayı bana kalırsa.
Ben almissam o almamissa dersi? Mecburen tekrar mi muhatap olacağız? Bu noktada bir belirsizlik var sanki.
20 yıldır o dersi alamadıysak demek ki beyin nakli gerekir anca
Evet inanıyorum ve yaşadığımıda düşünüyorum
Çünkü karşı taraftan alacağın bişey kalmayınca algıda seçicilik görsen de gözüne gelmiyor
Kızlar inanıyor, erkekler inanmıyor, toplar/lezler çekimser
Ya da alacağımız şeyler varsa daha karşılaşamamak gibi şeyler sanırım
Ben inanıyorum
Evet inanıyorum
Dersimi aldım orası kesin ama öyle değil
Yok istersem ben zorla buluyorum yine
İnanıyorum gerçekten öyle
Böyle şeylere inanmıyorum ya
Bunu okuduktan sonra teorilerimi unuttum
İnanıyorum
Kesinlikle doğru
oha çok mantikli