Son bir yıldır spontane oluruna bıraktım ne olacaksa olsun artık ahahaha dumanda öyle yapıyor:))))

Son bir yıldır spontane oluruna bıraktım ne olacaksa olsun artık ahahaha dumanda öyle yapıyor:))))

Ben biraz ortasını seviyorum. Plan yapmak insana yön veriyor ama her şeyi fazla planlayınca da hayatın tadı kaçıyor. Arada spontane anlar olunca hayat daha canlı geliyor. Bence en güzeli ikisinin dengesini yakalamak.
bence planlı yaşamak daha iyi çünkü hedeflerimi net bir şekilde belirleyebiliyorum ve onlara ulaşmak için adım adım ilerleyebiliyorum spontane olaylar tabi ki oluyor ama genel olarak plan içinde kalmayı tercih ederim
İş hayatım birazda olsun planlı plansız olan kısmına da müşteri plan yapar özel hayatım spontane eve gelirken bile hangi yoldan gelecegimi bilmem o an nereden olursa
Planlı yaşamak en güzeli nadiren spontane yaşanması gerektiğini düşünüyorum. Fakat ben de plan da yok maalesef gelişine yaşıyorum hayatı maalesef.
Enerjin o kadar akışta ki yazarken bile hissediliyor 😄 Hayatı tamamen spontane yaşamak insana hafiflik veriyor, özellikle bir noktadan sonra “kontrol etmeyeceğim” demek özgürleştiriyor 🌿 Ama ben dengeden yanayım. Ana hatları planlı, ruhu spontane bir hayat en tatlısı bence. Hem güvenli hissedersin hem sürprizlere alan açarsın ✨ Bu arada Dumanda tam “ben oluruma bırakırım” modunda bakmış 🐱🌼
Cevap
42Cevap
Sürekli fırtınalı şekilde çok her duruma koşuyordum. Artık sakin, fırtınasız sorf şekilde düşünüyorum.
Çok telaşlı bir hayatım yok yoğunluğum yok o yuzden spontane
Spontanenin de spontanesi
😂
Evet alev püskürtürürüm ejderha gibim kdfk
Çekil sana da gelmesin jsdj
N. h kapı orada djfjd
😏 kapıyı çekiniz
Ödeyiniz jdı
Ohaa shdj
planlı yaşarım
Senin asık suratını avuçlarımın arasına alarak mıncırabilir miyim 😍😃🧿 kediye bakmaktan soruya odaklanamadım 😅 hayatımı planlı yaşamayı severim 😇
😅🌸 bence bütün kediler öyle uysal görünüyorlar ama geneli oyunbaz 🙂
Ah canım ya 😍 ben eve almadım ama sokağımda var bir tane sevgi arsızım görünce koşarak yanıma gelir 🥰
Tabi ki her fırsatta beslemeye özen gösteriyorum 🥰
Amin 😅
Spontane bazen planlıda olmak gerekiyor salıyorum sonra 😅
Belli başlı şeylerde planlı gerisi spontane ben spontane daha çok seviyorum
Ya hak bugün şansımıza ne varsa diye ama derslerde planlıyom her sabah kalkınca iki farklı ders çalışıyorum
Palnlarla yaşıyorum maalesef
https://voca.ro/1cWXId1BS5hY
Duman sanki saldım çayıra mevlam kayıra diye telkin ediyo kendini bende öyleysim ama belli de olmuyor planlı olmak dğzen gerektiriyo sanırım
Planlı yaşıyorum. Yoğun işleyişli bir yaşantım var plan yapmazsam kendime zaman ayıramam karışır her şey
İkisi bir arada
Daha çok ikisi bir arada dengeli bir mod hem anlık gelişen durumlara karşı spontane bir tarz ve gelecek içinse planlı bir yol
Ben planlıyım ya, spontane yaşayacak kadar risk edemem ütelik bu ülkede asla.
olduğu gibi yaşıyorum nasıl olursa olsun takmıyorum
dengeli gitmeye çalışıyorum. yakın zaman için planlıyım. ama uzun süreli planlar yapmıyorum. karşıma çıkan şeylere göre yönleniyorum.
Planlı fakat planlar tutmadığı için mecbur spontane
Spontane bir şekilde planlar yapar onlara uymaya çalışırım :D
Genelde olan yaparım ama hayat kendi yaptığı planları yaşamamı sağlar saldım o yüzden
Spontane artık neyse yani rastgele diyoruz hayatta.
Spontane yaşiyorum. Planlı olacak kadar kaliteli insan mı var?
Planlı yaşarım genelde ama spontane gelişen olaylar daha çok mutlu ediyor hep buna eminim
Planlı yaşarım genelde. Yaşam tarzım ona uygun çünkü.
Planlı yaptığım her şey bozuldu spontane en güzeli
Plan program ne zaman yapsam iptal oluyor ama yine de plan şart
Yer yer değişiyor. Son zamanlarda spontane. Planlı yaşamaktan baya bıktım çünki.
İkisi bir arada
Bazen planlı, bazen spontane
short hair mı scottish fold mu?
Ay çok tatlı bu ama regl olacak galiba sinirli
Ay durmancım pardon ablan kurban olsun sana
yarı yarıya 😌
İpleri biraz gevşettim diyelim.
Olabilir
Deme öyle inanırım djfjf
Oyyss 🙈 fjfh
Hayattan beklentim yok öylesine yaşıyorum
Planlı
Resime ilgim var en çok
ugraşdıkca gelişir, benimde sonradan guzellesti yavaş yavaş
genelde öyle olur
Planlı yaşıyorum ben
Kedinin surata bak :D sirke satıyor
planlı ama anlık planlı.
Planlar bana göre değil, spontane iyidir
Hafta içi planlı hafta sonu spontan
Anlık
Haftalık plan var ama uygulanmıyor
Ortaya karışık
İş hayatım planlı diğeri akışına göre
Artık yavaş yaşıyorum
İkisinden da biraz
Gereken zamanda gerektiği gibi.
Plan yok bizde ya
Daha çok planlı bazen spontane bırakırım
Hayatı spontane, işi planlı...
Öyle gelişi güzel
Bundan sonra spontane
Spontane daha iyi
Spontane yaşıyorum
Ben planlı bir insanım
Siz daha iyisini bilirsiniz
Spontane yaşıyorum
planlıda güzel bazen plansizda değişiyor
Bu kedo gibi fghjhk
Duman = biz 😄
💓✨🎈
Spontane
Sadece hayal edin.
Siteye üye olduğumdan beri değiştirmedim yıllandı ne düşündüysem üye olurken djsjsjjs
Evet değişmiyor ama sürekli gidip geliyorum hep aynı kullanıcı adıyla üye oluyorum 🤣
Kedili tercih ediyoruz 😁
Evet evet onlarla hayat daha bir güzel 😁😁
Yerine göre planlı yaparım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?