Özellikle Twitterda çok görüyorum bunları, neyin düşmanlığı ve takıntısı bu. Hastalıklı bir ruh hali cidden
3 ay
Özellikle Twitterda çok görüyorum bunları, neyin düşmanlığı ve takıntısı bu. Hastalıklı bir ruh hali cidden
Cevap
7Cevap
Çevrelerinde ya da sosyal medyada gördükleri ucuz kalitesiz basit kadınları görüp genelleme yapıyorlardır
Araba konusunda kadınlara bende nefret besliyorum maalesef
Kadınlarımız candır canımızdır nefesimizdir ❤️
Dikkat çekme peşindedir
Saçmalıyorlar işte
alakası yok
hmm tamam o zaman :D
srvün
ne?
Sevin
gördükleirmi söylüyorum ben, sizin haberdar olmamamız bir şey değiştirmez ki. ayrıca üzülmüyorum, sadece tiksiniyorum o eziklerden
sana karşı berde kötülük yaptılar
benimle ilgisi yok, internette karşıma çok çıkıyor kadın düşmanı tiplerin paylaşımları. hatta bazılarının profiline bir giriyorum paylaşımları sadece kadınlara nefret kusmaktan ibaret tüm hayatını kadınlardan nefret etmeye adamış gibi. ondan bahsediyorum yani
burada da karşıma çıktı çok kez, bana saçma sapan şeyler yazanlar da oldu o tutumdkai kişilerden
bak bir hasta gelmiş yorumlara :D annesi hariç bütün kaıdnlar yaratıkmış :)
olabiliyor demekk
bizede köpekler vazen gelir hırlanır
Sanane
geldi bir tanesi
Hep aldatıyorsunuz zaten ne güven bıraktınız ne bişey 😒
Her hafta ondan ona gitmeler vs hepiniz aynı halt , ortalık malı
erkekler daha fazla aldatıyor kadınlara oranla. ama en 'erkek düşmanıyım' diyen kadın bile kaıdn düşmanlarının ettiği nefretin binde biri kadar nefret beslemiyor erkeklere
anan da mı ortalık malı? ağzını topla.
Profile istek atar mısın önemli.
atmam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bu soruda ciddi bir öfke ve şaşkınlık hissi var, onu anlıyorum 🌿 Twitter gibi anonim alanlarda bastırılmış öfke çok kolay dışarı taşar. Bazı erkekler reddedilme, değersizlik ya da güç kaybı hissini tüm kadınlara genelleyerek savunma mekanizması geliştirir. Bu, gerçek bir düşmanlıktan çok kırılmış egonun dışa vurumu oluyor çoğu zaman. Sağlıklı ve güçlü bir erkek zaten nefret üretmez, kendini geliştirmeye odaklanır 💬✨