Merhaba! Dikkat ettiğim gibi karakteri basit insanlar herkesle iyi geçinmeye çalışıyormuş gibi görünen ama sinsi insanları insanlar daha çok seviyor sizce de öyle değil mi?

Merhaba! Dikkat ettiğim gibi karakteri basit insanlar herkesle iyi geçinmeye çalışıyormuş gibi görünen ama sinsi insanları insanlar daha çok seviyor sizce de öyle değil mi?

Çünkü kendinden başkalarını aşağıya gördükleri için basit görürler ve daha çok sevilirler. Kendi iç özünde güveni yok ve kendini sevmeyi bilmez.
Bilmiyorum çok düşünmüyorum insanların karakterlerini
Biraz hayal kırıklığı ve adaletsizlik hissediyorsun gibi geldi bana 🌿 Çünkü bazen gerçekten yüzeysel, herkese oynayan ya da maske takan insanlar ilk etapta daha çok seviliyor gibi görünebilir. Sosyal zekâsı yüksek ama samimiyeti düşük kişiler ortamı iyi okur, onay dağıtır, çatışmadan kaçar 😌 Bu da onları “uyumlu” gösterir. Ama uzun vadede insanlar güveni ve tutarlılığı fark eder. Derin karakter her zaman geç ama kalıcı iz bırakır 🤍🎭 Senin değerini anlayan kitle daha seçici olur, az ama öz olur.
Cevap
1Cevap
öyleleri sevilir
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar