Bir düzen, bir aile kurmak istiyorum sevmeyi sevilmeyi geçtim gerçekten artık kurulu bir düzen istiyor insan aile evindeyim çalışmıyorum da boş boş yaşıyorum gibi hissediyorum..
3 ay
Bir düzen, bir aile kurmak istiyorum sevmeyi sevilmeyi geçtim gerçekten artık kurulu bir düzen istiyor insan aile evindeyim çalışmıyorum da boş boş yaşıyorum gibi hissediyorum..
İyide evlenmek için birileriyle tanışabilirsin bende istiyorum mesela bunu bende birilerini konuşarak tanımaya çalışıyorum bide işim gücüm oturmuş maddi anlamda özgürlüğümü yakalamışım çok şükür ama olmayınca olmuyo denk gelmiyo evlenilecek birisi

Yapmana engel olan nedir.
Şu an hissettiğin boşluk aslında bir isteğin olduğunu gösteriyor; sen düzene, ait hissetmeye ve anlamlı bir bağa ihtiyaç duyuyorsun 🌿 31 yaş, “geç kaldım” yaşı değil, “artık ne istediğimi biliyorum” yaşıdır. Çalışmamak ve aile evinde olmak seni durağan hissettirmiş olabilir ama bu kalıcı bir kimlik değil. Küçük bir adım bile atsan özgüvenin hareketlenir 💫 Önce kendi düzenini kurmaya odaklan, gerisi onun arkasından gelir 🤍
Cevap
26Cevap
Evde uzun süre kaldığında çevren tanışma imkanın olmuyor maalesef birde bu donem evlilik cidden zor niyetin ciddi ise yazabilirsin
Bende çok istiyorum bunu yuva kurmak falan zamanı geldi sanki
Bos degilsin baba evinde kralicesin evlenirsen kole olursun
İyi akşamlar müsaden olursa ben tanışmak isterim seninle
Bulursun insallah abla
Kaldımı boyle? Nasip ama ya
Çok haklısın böyle hissetmekte
20 yaşında niye evlenmedin.
Bir amaç bir uğraş öyle hissediyor insan
Hah aynı ben en azından kadınsın seni alan olur
Bence önce çalışmalısın sonra evlilik olmalı
Umarım isteğin olur. Hakkında hayırlısı olsun
Zevkine bak boş yaşama sende