Kızlar erkeklerle tanışıyorum ilk iki gün ölü bitiyorlar 3. günü Günaydın'ı kesiyorlar ve artık uzaklaşıyorlar ilk günkü gibi davranıyorum hiçbir değişiklik yok hepsi mi böyle bana denk gelenler mi böyle?
3 ay
İnsan bolluğu diyebilirim bu tarz kişiler muhtemelen süreklilik flört uygulamalarında gezen tipler sana yazarken hevesi bir anda başkasına katıyor fark etmeden hoşuna gitmeyecek bir şey Kulp buluyordur içinden hoop diğerine geçiyordur
Şu an içimden hepsini engellemek geliyor biliyor musun
Heves falan olmaması lazım zaten konuşmak için içinde değmez zaman çok kıymetli bir şey
Çünkü fazla samimi oluyorsunuz insan bence samimiyeti belli bşr ölçüde tutmalı insana karşı mesafesini koruyup hem saygısını korumalı hemde samimiyetinde belli bir sınır olmalı ki karşısındaki kişi haddini bilsin.
Mastürbasyon yapınca hevesleri geçiyordur.
Belki sıkıcısındır.
Ya da senden hamle bekliyorlardır. Sen çok pasif olduğun için istemediğini düşünüyorlardır.
Bazı kadınlar her şeyi devletten bekliyor. Biraz atak.
dogru olanı seçtiğin de seni gerçekten hak edeni bulduğun da o kişidir seni temiz saf seven.. herkesi kendin gibi sanma bu sadece acı verir sana. adam olmak zordur bu her kişide durmaz görmen gerek..
Baharl, burada hissettiğin şey hayal kırıklığı ve biraz da “bende ne eksik?” sorgusu gibi duruyor 💔 Ama şunu söyleyeyim; ilk iki gün yoğun ilgi gösterip sonra kaybolan tipler genelde heyecan odaklıdır, derinlik odaklı değil. Sen aynı kalıyorsan sorun istikrarsız tarafta olabilir. Hızlı başlayıp hızla sönen iletişim, karşı tarafın niyetini ele verir. Sen kendini suçlamak yerine seçiciliğini güçlendirmeye odaklanmalısın ✨
Cevap
19Cevap

Avrupadaysan normaldir.
Bana da denk gelenler böyle, kariyeri olsun olmasın, kadın veya erkekte öyle. Gerçekten çok edepsizce davranışlar var, çok haklısın tam isabet.
baharcığım sen özel bir kadınsın herkes seninle anlaşamaz herkes seni taşıyamaz bunu 50 kere konuştuk 🤷
sorun onlarda değil seçimi yapan sende demek ki tercihlerinde hatalısın
1-2 yanlış olursa tamam bunu anlarım ama sen genelde yanlış yapıyorum diyosun bir de gelmiş benim zekama mı laf söylüyosun haklısın sen çok zekisin sana anlatacak birşeyim yok sohbet bitmiştir
Hevesi kaçıyor olabilir. Sen aşırır samimi isen biranda ısınıp yaklaşıyor olabilirsin
Yani çok ortadan bahsettin illaki bir şey vardır belkide davranışların itici geliyordur belkide seni ulaşılmaz görüyorlardır
Genelde nasıl erkeklerden hoşlanıyorsun profilleri nasıl erkeklerin belkide onlarda bir problem vardır
Hayır eğitim para iş meslek vs yok mu dikkat etmiyor musun bunlara
Şöyle olabilir senden cinsel anlamda bir ışık görmüyorlar ise seçenek çok olduğu için vakit kaybetmek yerine başka kadına gidiyor olabilir. Bu tarz erkeklerin isteyeni çok çünkü
Ya dediğim gibi o adamada yazan çok kadın oluyor o ara başka kadın hızlı davranıp çocuğa daha fazla ilgi gösterince ona gidiyordur. Sendeki bir yanlış hareket o çocuğu ona itiyor olabilir
Dediğim gibi çok umursayacaklarnı düşünmüyorum bu kişiler sanal mı reel mi
Uğraşmak istememiştir. Yani seks için şehir değiştirmek saçma gelir erkeğe
Anladım ama dediğim gibi düşünsene daha yakın bir kadın ile sürekli beraber olacakken daha uzaktaki kadına gitmek istememiştir
modern flörtler böyle artık love bombing sonra ghosting
Önden ilgiyi çok verirler tavlamak için. Sonra normala dönerler.
Hoşlarına gitmeyen bir şey vardır hepsi öyle yapıyorsa
Var öyleleri de hemen bağlanmamak lazım işte shsjdk
Fazla mı samimi davranıyorsun
Korkutmuşsun bence açık konuşunca
İşte bazen istediğini alınca da bu fazla diyip korkabiliyor insanlar akrep burcu felan mısın
Bende akrep burcuyum biz akrep burçları fazla açık sözlü davranınca kaçırabiliyoruz bazen insanları oradan biliyorum
Konuşmayı kesmişlerse emin ol engellediklerinin farkına bile varmazlar
Kinlenmişsin baya ve bunu yapmadan o kini atabilecek gibi durmuyorsun hadi bakalım😂
Cok sammımoldun mu daha sonrası da sıradanlasıyor
Bence sen yanlış kişileri seçiyorsun
Tercihlerinizi gözden geçirin
Hepsi oyleyse sıkıntı sızdedır
Sana öhlelerş gelmiş olabilir.
Hedefe üç günde ulaşıyorlae mı
Sana denk gelenler öyledir
Abla bu tip ne korktum
% 93 ü böyle
Maymun iştahı ve ele geçirme içgüdüsü ile tüm kuvvetleri kadını ele geçirmek adına abluka altına alırlar ancak kadın teslim olduğunda ise sıkılıp başkasına geçerler , tamamen macera arayışı , aşk sevgi vs değil
Elleme gitsinler , giden hayırsız olandır , iyidir
Sende sorun vardir
Bazi erkeklerde vardir ama genelde kadinlarda var sor
Aynen engelle
Hevesi kaçıyor
Sen aşırı samimi misin?
Sen Avusturya mısın yoksa almanyada mı?
Haklı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?