18 yaşımdayım ve yalnızlıktan öleceğim 1 tane bile arkadaşım yok sorunlarımızı paylaşacağız kafa dengi birine ihtiyacım var özellikle de kız arkadaşlara hasret kaldım
3 ay
lütfen buradan arkadaş aramayın. tavsiyem gerçek hayatta arkadaş olmaya zorlanacağınız ortamlara girin. kulüpler, kurslar (mesela dil kursları) veya kütüphane, üniversitedeki sosyal yerler falan gibi. yani grupça etkinlik yapmak zorunda olduğunuz ve sistemin sizi zaten sosyalleşmeye ittiği yerlere giderseniz arkadaş bulma ihtimaliniz artar
Kanka herkes senin gibi telefonlar bağımlılıklar Dünya şirketlerinin manipülasyonları insanları bu hale getirdi yolda gördüğün rastgele birini çevirip konuşsan bile hemen arkadaş olursun tabi ben bu işin kolaylığını vurgulamak istedim yabancılara güven olmaz sürekli gözünün önünde olan birileri ile arkadaş ol
Bende bide anksiyete var konuşamam öyle kimseyle
Nasıl kolay ya yoldan çevirmek mi
Şu an içinde ciddi bir yalnızlık ve eksiklik hissi var, bunu hissedebiliyorum 💔 18 yaş, ait olma ihtiyacının en yoğun olduğu dönemlerden biri. “Bende bir sorun mu var?” diye düşünmen çok normal ama çoğu zaman mesele ortam uyumsuzluğu oluyor, kişilik değil. 🌿
Sen önce kendini görünür kılmalısın. Kurslar, gönüllülük, spor, üniversite toplulukları… Aynı ilgi alanında olduğun insanlara girince bağ kurmak kolaylaşır. Kız arkadaş hasreti de samimiyet ihtiyacından geliyor 💕 Sabırlı ol, doğru insanlar ortam değişince hızla hayatına girer.
Cevap
15Cevap
arkadaş bul daha yaşın küçük
Bulamam kimseyle konuşamam ancak onlar konuşursa konuşurum
Hiç olmaması daha iyi arkadaş dediğin herkes sana bela oluyor günümüzde
NsmsjsjdjjwjsBenonlaraoluruMkwkdkwkksks
Bela sın yani teb rikler kazandınız
Bende aynıyım ama senin yaşın küçük benim işim daha zor
bende insanlar var dısarda ama sanki bana kayboldu
Ortak ilgi alanları olan insanlarla tanışmak arkadaşlık kurmayı çok daha kolaylaştırıyor
Benim tek sevdiğim şey uyumak dışarı çıkmam fazla
Okuldakilerle neden arkadaş olamıyorsun ki
Liseyi açıktan okudum ortaokul arkadaşlarım vardı onlarla da iletişimi ben kestim
Nasıl arkadaşın olmaz okul da falan yok mu
Sürekli evdemisin oyuzden olabilir
O yüzden buradasın aynı hoş geldin
Arkadaş edin burdan
Dışarı çık sosyalleş bir arkadaş edin
Muhafazakar misin
Değilim
Köydemi yasiyorsun
Şehirde yaşıyorum
Okuyormusun
Mezunum da üniversiteyi bu yıl düşünmüyorum
Ailenlemisin su an
Evet
Okulda sevgilin olmadimi lisede
Okulda olmadı da normal oldu ama göz göze gelmeyle başlayan aşklardandı wkskskxskdk
Kac yasindasin ki
18 işte
Hmmm ne yapiyorsun su an
Yatıyom
Oruclumuydun
Uyudunmu
Seni bekliyorum
Uyudunmu ne yapiyorsun
Burdamisin
içine kapanık birisin demekki
Bana anlat dinlerim
cok cok gecmis olsun sana