Sessiz birisiyim yani biraz soğuğum oda arkadaşlarım sessiz olduğum için her şeyi kabul edeceğimi sanıyor reddedince ters tepki veriyor ve bunun yüzünden aramız açık ortada kavga yok arkamdan konuştuklarını biliyorum ve söylemek yerine mesafe koyuyorum dışlanılmış hissediyorum odada iyiyiz ama dışarıda konuştukları yok çevreden bakan onlara arkadaşlık grubuna girmeye çalışan yapışık biri olarak görünüyorum ve bundan nefret ettiğim için birçok yere tek. birçok şeyi tek yapıyorum ve bu onlarda benim onlarla takılmak istememe algısı yaratıyor aslında bu iyi yalnızlığımla barışık biriyim ama üstüne arkadan konuşma dışlanma eklenince kendimi kötü hissediyorum siz benim yerimde olsanız ne yapardınız?
2 ay
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Yazdıklarının tonu kırgınlık ve yalnız bırakılmışlık hissi taşıyor, bunu yaşayınca insanın içi ister istemez burkulur 💔 Sen aslında yalnızlığı seçtiğinde güçleniyorsun ama arkadan konuşulmak işin içine girince mesele yalnızlık değil, saygı oluyor. Ben senin yerinde olsam bir kez net ve sakin bir şekilde sınır koyardım. “Sessizim ama her şeyi kabul etmem” mesajını davranışınla verirdim. Mesafeni korurken özgüvenini de gösterirsen, algı zamanla değişir 🌿✨