Arkadaşım sürekli çok konuşuyor anlatsın gerisi önemli değil sözümü vs kesiyor anlık kafayı yiyorum ne yapacağım
2 ay
Böyleleri kendinden başkasını düşünmez sana saygısı olmayan sadece seni sömürmeye çalışan sürekli kendini anlatan içini döken ama sen kendinden bahsedince uzaklaşandan bir yol olmaz.
Bu tip insanlar genelde “anlaşılma” ihtiyacını fazla yaşayan kişiler oluyor. Ama bu, seni yok sayabilecekleri anlamına gelmiyor. Sen konuşurken sözünü kesiyorsa orada sakin ama net bir sınır koyman gerekiyor. “Bir saniye, ben bitireyim” demeyi alışkanlık haline getirmen şart 💬✨ İlk başta tuhaf gelir ama tekrar ettikçe karşı taraf durmayı öğrenir. Sen kendini ifade etmezsen içinde birikir ve patlarsın 🤯 Dengeli iletişim için sesini duyurman gerekiyor 💛
Cevap
2Cevap
Çok baskı vardır onda çocukluğunda falan küçükken çok susturmuşlardır kendini ispatlamaya çalışıyor bi şekilde
Ne alaka yaaa asıl ben küçükken hep susturuldum suskun bi çocuğun ta kendisiydim ank
Onda ters tepki yapmış
Bazıları çok kendini beğenir narsisttir çok güzeldir bunun farkındadır duymak ister herkesden çok güzelsin o kızdan güzelsin demeni
Yani nazikçe uyar ilk başta sonra düzelmez de duruma bakarsın
Ayni durum
söyle ona
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?