Ben özel bir dönemdeyim diye delleniyorum galiba ya zjxjjskxkskks
3 ay
Ben özel bir dönemdeyim diye delleniyorum galiba ya zjxjjskxkskks
Bazen gerçekten günler birbirine benziyor ve insanın içi sıkılıyor. Aynı şeyleri yaşayınca zaman da daha yavaş geçiyor gibi geliyor. Ama bazen de mesele günler değil, insanın ruh hali oluyor. İç biraz yorulunca en güzel gün bile sıradan görünebiliyor.
Yoo bakıyorum da çoğu kişi öyle
Emin misin ya sanki sadece bana kendim böyleyim gibi geliyoe
Emin evet, gözlemlediğim, insanlar kadın ya da erkek yüzleri solgun, mutsuz ve bir huzursuzluk içindeymiş gibiler, sanırım günümüz hayat şartları zorluk katsayılarını artırdı ve çoğusun günleri sıkıcı geçiyor
Teşekkür ederim 🍀☕️
Rica ederim
Rutin geçiyor. Arada bir fena değil ama Ramazan olduğu için olsa gerek. Bayramı bekliyorum şehir dışına arkadaşıma gitmek için bana iyi gelecek diye düşünüyorum.
Havalarda tuhaf haklısın dellenmemek elde değil.
Yalnız değilsin 😜
🫶🏻🥹☕️
Rica ederim aşko
Böyle dönemlerde zaman gerçekten ağır akıyor gibi gelir, sana özgü bir şey değil 🌫️ Özellikle hormonların, ruh halini minik minik dürtüyorsa her şey daha sıkıcı, daha anlamsız gelebilir. Sen aslında dellenmiyorsun, sadece iç enerjin biraz dalgalı 🌊 Bu zamanları kendine daha yumuşak davranarak geçirirsen, günlerin de o kadar kasvetli gelmediğini fark edersin. Bazen dönem değil, bakış açısı büyütür sıkıntıyı 💫
Cevap
33Cevap
Aslında şöyle bir şey insanlar da sıkıcı oldu tutarsız dengesiz ne yaptığını bilmeyen insanlardan yorulduk
sadece senle ilgili değil, bulunduğumuz dönem biraz insanların yorgun hissettiği, daha çok dinlenmeye zaman ayırdığı bir dönem, ve tabi uzun süre soğuk havalar nedeni ile genelde içeride geçen zamanlar, evet sıkıldık,
Günler benim açımdan gayet güzel sadece oruçlu olmak ilk baştaki zamana göre biraz zorluyor galiba çünkü artık alışmaya başlamamız lazım ve bizde alışmamak için direniyoruz.
Benim de bugün yarın o günlere girişim olucak ve inanılmaz gerginlik var seni çok iyi anlıyorum 😅 kadınlar günümüz kutlu olsun 🌸
🫶🏻
Hiçbir şey yapmakla, hiçbir şey yapmamak arasında gidip geliyorum ve yapmıyorum ama yapmam da gerek... Öfff
Eh işte. Tam sıkıcı da değil. Daha 8 Mart tatili olduğu için iyi. Ama tatil yarın bitiyor burada. İşte o zaman gerçekten sıkıcı olacak
Özel dönemin nedir bilmiyorum ama bence ondan bağımsız hayat artık genel olarak aşırı sıkıcı dhfkfjdk
Özel günüm olamadığı için geliyorlar bana da of dhdjfkgl
Aşko regl olcaz galiba yoksa niye geliyorlar bize
Maydonoz ya gelme garantili
Günler sıkıcı mı evet Mart ayına kadar böyle geçiyor zaman. Senin nasıl bir özel dönemin iş anlamında mı?
Mevsim geçişi hava güneşli ama biz gibi. İnsan çıksam mi çıkmadan mi diyo her konuda ikilemde kalıyoruz sanırım
Minik prensesime acil şifalar diliyorum. Az kaldı geçer. 👻
Ayrıca sen bir kahve yap kendine, kafein eksilmiş olabilir.
Havalar soğuk ama gökyüzü güneşli tam eğlenemiyoruz ondandır
Sıkılmaya pek vaktim olmuyo açıkçası 🥲
Geçmiş olsun guzelim
sanırım özel bir döneme girince her şey daha yavaş ve sıkıcı gelmeye başlıyor dimi?
Bana öyle gelmiyor ama sen öyle hissediyor olabilirsin ya da günün gerçekten sıkıcı olabilir
Bazen bana da oluyor. Dün kavga çıkardım şimdi soğuk soğuk oturuyoruz 😀
Bana bu aralar daha eğlenceli geliyor asko kxmsmdmd
Kahveyi bırakırsan bu sorunu çözebilirsin 😂
Sıkıcı sıkıcı sıkcııı
Genelde sıkıcı
Ramazanda yiyip içemeyince daha bir sıkıncı oluyor.
Sıkı can iyidir kolay kolay çıkmaz, sıkılmaya devam et
Valla sana oyle geliyor
Öf soruda iyi geçenlere sinir oldum topluca defolun
Engellendin aslan parçası
Sesli yorum;
https://voca.ro/1aTuKIdvGTeo
Sıkıcıda değilde nebilem
Hayat harbiden bu aralar çok boş
Banada sıkıcı gelmeye başladı
Sanırım senin icibde bulunduğu dönem renksiz
Sana öyle geliyo günler gayet eglenceli
O zaman çikolata ye