İçimde hep üzüntü var. Yalnız kalınca açığa çıkıyor. Sizin de böyle mi?
3 ay
Merhaba,
Mutluluk biziz, bizim içimizde biz neyde istersek onda görmesini bilirsek görebilirsek bizimdir. Kör olursak, suçu bizdedir yine. Mutluluk şarkılarda, şiirlerde, kimi zaman böyle anlık iletiler de kimi zaman luna parkta, sahillerde sinemalarda. Kimi zaman balık tutmakta, bağırmakta çağırmakta, kimi zaman bebeklerde, çocuklarda. Mutluluk kimi zaman tebessüm de kedi köpeklerde, hayvanlarda. Mutluluk herşeyde, çünkü mutluluk biziz, kişinin kendisidir mutluluk. Biz neye istersek, ona mutluluk bulaştırırız, hastalık gibi. Neyden istersen mutlu olursun, olabiliriz...
Beklentilerini düşük tut. 🌸
Mutluluk anlık ileti gibidir ne zaman gelip gideceği belli olmaz! 😅
Anı yaşa, carpediem, her şeyin canı cehenneme, gül, gülümse! 😊
İçinde sürekli bir ağırlık taşımak çok yorucu olmalı… 🌙 Yalnız kalınca o duyguların daha görünür olması aslında çok insani. Gün içinde oyalayan şeyler azalınca bastırdıkların su yüzüne çıkabiliyor. Sen belki de uzun zamandır güçlü kalmaya çalışıyorsun. Ama unutma, sürekli mutlu olmak zaten gerçekçi değil. Önemli olan o üzüntünün sana ne anlatmak istediğini fark edebilmen. İçine biraz şefkatle bakman iyi gelebilir 🤍
Cevap
8Cevap
Çok seyi kafaya takıyorsun at arkanaaaa hayatını yaşa.. yalnız değilsin asla öyle düşünme
Teşekkür ederim 🙂
Rica ederim
Kendini ait hissettiğin bir yer yok. Bi anlam amaç yok. Bazı insanlar ne yaparsa yapsın hiçbir yere kendini ait hissedemiyor
Aslinda amacim var. Ama o amacimi gerceklestirmeye calisirken yanimda kimse olmuyo
Yalnızsın bi noktadan sonra zor da olsa bu gerçeği kavrıyorsun. Kendin gibi olmadıktan sonra mecburen o yolu yalnız yürüyorsun. Ben de birilerine ihtiyaç duydum fakat çoğunlukla hüsrandı. Bu yüzden kabullendim. Amaç yalnızca benim amacım, anlam arayışım ve bu yol tek kişilik.
Kaostan beslenmeyi bırakmalısın. Yaşamanın heranı güzeldir. Bu güzel hayatı heba etmeye gerek yok.
Hayal kurmayı dene
hep hayal kuruyorum zaten
Konusmak ister misin
Erkek misin
olabilir
Anlat hadi dinlerim
Evet maalesef
Manevi bir boşluk sanırım
Evet öyle
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?