Herhangi bir konuda olabilir dhdjfkg insanların duyunca nasıl ya dediği ama sonradan sevdiği size ait bir şey var mı
3 ay
Herhangi bir konuda olabilir dhdjfkg insanların duyunca nasıl ya dediği ama sonradan sevdiği size ait bir şey var mı
Cevap
7Cevap
Soru sorarım ben istediğim şeylerle ilgili. Daha sonra beklerim ve bir sürü olasılıklı fikir aklıma gelir
Başım ağrıyınca ters yatıyorum
Misal yemek yaparken misafir gelecek diye yapmazsam daha lezzetli olur :D
aynen :)
Yatağıma geçince uyuyana kadar telefonla oynuyorum böylelikle overthink olmadan aralıksız uyku çekiyorum jfkhbb
Bir şey arıyorsam en son kullandığım yeri düşünmek yerine neden kullandığımı düşünmek çoğu zaman daha hızlı bulduruyor
İnsanlardan olabildiğince uzak durma aşırı işe yarıyor
Böyle bir yöntemim varsa da kimseye söylediğimi hatırlamıyorum hshajhsjs
Çok derin nefesler alırsan uyuyorsun
Herseyi 502 yapıştırıcı ile yapıyorum ahahha
Tabii ki var bir yerim ağrıyınca halay çekiyorum
Her halim bir olay zaten rjrjr
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bayıldım bu soruya 😄 Senin enerjin zaten eğlenceli. Benim “deli saçması” gibi duran ama işe yarayan yöntemim şu: Biriyle aram gerildiğinde hemen ciddi konuşmaya girmem, önce ortamın enerjisini değiştiririm. Mesela konuyla alakasız minik bir espri ya da absürt bir benzetme yaparım. İnsanların savunması düşüyor, yumuşuyorlar. 🤭✨ İlk başta “ne alaka?” bakışı geliyor ama sonra sohbet daha samimi akıyor. Enerji değişince iletişim de değişiyor gerçekten. 💫