Çok kötü davrandı insan yerine bile koymadı kaç gündür bütün enerjim çekilmiş gibiydi benim içime dert olacağına dışa vurayım dedim ömür boyu annesiz kalmışsın dedim yaşı 26 benim de 25. Kötü mü yaptım?
3 ay
bence çok kötü yaptın. jemandin annesini kullanarak onu yaralamak gerçekten zalimce bir hareket. insanlara böyle davranmak yerine onlarla konuşup neden böyle hissettiklerini anlamaya çalışman daha iyi olurdu.
Canın nasıl yandıysa onunki de yansın istemişsin ama orantısız güç gibi olmuş. Böyle konuşmamalıydım, ama beni çok üzdün vs diyerek yine kendine güvenli şekilde ve derdini de anlatmış olarak belki çevirebilirsin konuyu.
Kötü etmişsin, eksik hissettiği yerden vurmak neden, eline ne geçti, vicdanın rahatladı mi onu üzünce, yapmayın kalbiniz taştan mi yaratıldı, merhamet duygusu hiç yok mu sizde,
Canın çok yanmış, o cümle de anlık bir öfkenin dışa vurumu olmuş gibi görünüyor 💔 Enerjin düşmüşken kendini korumak istemişsin ama annesi üzerinden vurmak gerçekten derin bir yere temas eder. Sen kötü biri değilsin, sadece kırılmışsın. Ama şunu düşün: O an rahatladın mı, yoksa sonrasında içinde ağırlık mı kaldı? 🌿 İntikam kısa süreli tatmin verir, vicdan uzun süre konuşur. Kendine bunu sor 🤍
Cevap
2Cevap
herkese hak ettiği gibi davran acıma kimseye.
Yani ben olsam direk bir daha sana sesimi bile duyurmam.. Yazik olmuş
Yaptığın yanlış
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?