Ölüm var dye bana durduk yere hakaret eden küfür eden anne babamı affetmeli miyim?

Hakaret küfür hiçbir şeye benzemiyor arkadaşlar hele kız çocuğuna böyle yapılmadı insanı tiksindiriyor.6 yaşımdan beri erkek kardeşim doğduğundan beri annem kavga çıkarmadan tek bir gün geçirmedi he eğin durduk yere bana adi karaktersiz gibi küfürlerle saatlerce bağrırdı o ses o kadar iğrenç gelirdi ki bi kadın neden kendini bu duruma düşürür diye geçirirdim içimden.21 yaşıma kadar öyle her gündurduk yere kapımı. Açıp adi diyerek girdi, yapmadığım şeyleri yapmışım gibi iftira atar hep bağrır beddua eder gözün kör olsun dedi kaç defa. Allah bel^anı versini de çok demiştir çocukken o zile bastığında ağlardım. Bi tek babama tutundum annem yok babam var dedim o da anneme yalakalık için beni 20 yaşımda yolda sopayla dövdü sebepsiz yere masum olduğum halde ve 2 yıldır şerefsiz ruh hastası gibi hakaretler etti yetmedi halam bana onun yanında köpek dedi g. ber dedi kızını muayene ettir dedi bunlara sustu arkadaşlar bu insanlar nasıl affedilir anne baba değl ki tiksiniyorum

Güncellemeler
+1 yıl
18 yaşımda evden kaçmıştım hep o hayalle büyümüştüm çünkü be polis ben otogardan çıkmadan yalakalık için siyasetçi amcamı aramış amcam geldi ee yalan dolan. Bi şeye yaradıkları yok. Ve annem amcama kız hasta uyduruyor abartıyor demiş yuh ya nasıl bu kadar kötü insanlar olabilir amcam da o dedi hadi sen beni tanımıyo musun sen niye kendi yeğenin bu zannı bilmese de ona inanmıyorsun elin karısına inanıyorsun bunu da yeni öğrendim 4 sene sonra
Güncellemeler
+1 yıl
Evet arkadaşlar o kadar kötü bi kadın ki bunca eziyeti yapıp ben yaptıklarını söylemediğim halde kızım hasta abartıyor takıntılı diyormuş amcam da bana bu sene seni akıl hastanesine kapattırırım dedi
Ölüm var dye bana durduk yere hakaret eden küfür eden anne babamı affetmeli miyim?