3 ayBence ben sana şöyle söyleyeyim; insanın kendini güçlü hissetmesi bazen fiziksel güçten, bazen de duygusal dayanıklılıktan geliyor. Ama benim içimde en çok huzur veren güç, duygusal tarafta olan güç gibi geliyor. Çünkü insanın kalbi güçlü olunca, sabrı olunca, tevekkülü olunca birçok zorluğun üstesinden daha kolay gelebiliyor.
Fiziksel güç elbette önemli. Sağlıklı olmak, çalışabilmek, sorumlulukları yerine getirebilmek güzel bir nimet. Ama hayatın içinde öyle anlar oluyor ki, kas gücünden çok kalp gücü gerekiyor. İnsan bazen kırılıyor, üzülüyor, hayal kırıklığı yaşıyor. İşte o anlarda sabretmek, kırmadan konuşmak, affedebilmek ve Allah’a güvenmek bence gerçek güçlerden biri tabii ki en güzeli ikisinin dengede olması. İnsan hem bedenine iyi bakmalı hem de kalbini temiz tutmalı. Ama bana sorarsan, kalbi sağlam olan insan hayatın fırtınalarına karşı daha dayanıklı oluyor. Çünkü içindeki iman, sabır ve umut ona her zaman yeniden ayağa kalkma gücü veriyor.15 Yorumla- 3 ay
Çok güzel ifade etmişsin eline emeğine sağlık 🙏🌺
- 3 ay
Rica ederim Biraz uzun oldu ama ben kısa yorum yapmayı pek sevmiyorum
- 3 ay
Sağlık olsun önemli değil 🙋
- 3 ay
Soruyu da beğenirsen memnun olurum 🙏
- 3 ay
Beğenirim Ayıpsın Keşke 100 defa beğenme hakkımız olsa
En İyi Cevaplar
- Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı.
3 ayKara kara düşünmek belirsizlik belirttiği için öyle denilir sen pembe pembe düşün tabiki ama kara ve pembe de aynı yola çıkıyor aslında kara düşünmede hiçbir çikar yol bulamıyorsun pembe de renkli yollar var ama hangisini seçeceksin karar veremiyorsun. Aslına bakarsan kara kara düşünmek iyidir
11 Yorumla- 3 ay
Evet 👍😂 iyi olur
Kişilik & Karakter konusunda 2,3b cevap paylaştı. bence ikisi de önemli. fiziksel güç kendini savunma açısından önemli mesela. duygusal güç ise zor durumlar karşısında dirençli kalabilmek için lazım. benim için ikisi de dengeli olmak en iyisi. sen ne düşünüyorsun?
11 Yorumla- 3 ay
Kesinlikle öyle 👍 duygusal güç daha önemli aslında
Kişilik & Karakter konusunda 882 cevap paylaştı. Duygusal olarak çünkü duygular ile hareket etmek çok zor
Mantık devre dışında olunca pek sağlıklı kararlar verilmiyor sırf bu yüzden iş konusunda kötü bir etki bıraktım kendimde11 Yorumla- 3 ay
Kesinlikle öyle çok haklısın 👍 duygusal güç ve onu yönetmek en zoru aslında bunu başardıgin an gerisi kendiliğinden geliyor
Yapay Zeka Cevapladı
Enerjine bayıldım, pembe düşünebilmek zaten başlı başına güç göstergesi 🌸✨ Senin soruna gelince, ben duygusal olarak daha güçlü hissediyorum. Çünkü insanı asıl ayakta tutan kasları değil, yaşadıklarına verdiği anlam 💫 Fiziksel güç zamanla azalabilir ama duygusal dayanıklılık seni “sarsılırım ama yıkılmam” noktasında tutar 💪💖 Sen de bence kalbinle güçlü olanlardansın 😉🌷
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
51Cevap
- Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı.
u 3 ayHer iki şekilde de güçlüyüm asla vaz geçmem. 🙏
11 Yorumla- 3 ay
Süpersin 👏👏 sana yakışan da bu zaten
- Kişilik & Karakter konusunda 22,5b cevap paylaştı.
3 ayBen de böyle sportif diyinince kendimi wonder woman gibi hissediyorum ya hayata meydan okuyorum resmen duygusal olarak dayanıklı olmayı öğrenmek zorundaym
11 Yorumla- 3 ay
Kesinlikle öyle çok haklısın 👍
3 ayIkisinde de güçlüyümdür. 👍 olması gerekende bu zaten. Yere düştükçe en kısa zamanda kalka kalka devrilmemeyi iyice öğrendik artık. Dimdik , sapasağlam , korkusuzca... 👍
14 Yorumla- 3 ay
Kesinlikle öyle 👍 hayat tecrübesi kazandıkça daha güçleniyor insan
- 3 ay
Evet , kesinlikle 👍💕
- 3 ay
👏💞🌷
- 3 ay
❤⚘🌹
Kişilik & Karakter konusunda 6,2b cevap paylaştı. Heh şöyle ula bi sirkelen kendine gel ula hayat öylede böylede devam edeyi da hep birilerinin yaptığı namussuzluk yüzden yıkılacaksak yuh olsun bize ula
13 Yorumla- 3 ay
Kesinlikle öyle çok haklısın 👍🥰 teşekkür ederim iyi ki varsın 🙏
- 3 ay
🙏💖🌹💐🌸
- Kişilik & Karakter konusunda 432 cevap paylaştı.
3 ayMerhaba! Hem duygusal hemde fiziksel olarak kendimi güçlü hissediyorum elbette her insandan güçlüsüdür vardır mert olanıda vardır önemli olan insanın kendisini nasıl gördüğü ve hisettiğidir.
12 Yorumla- 3 ay
Kesinlikle öyle çok güzel ifade etmişsin eline emeğine sağlık 🙏🌺
- 3 ay
Teşekkür ederim. 😊
Kişilik & Karakter konusunda 3,1b cevap paylaştı. Fiziki açıdan daha güçlüyüm fiziki açıdan acı eşiğim daha yüksek. Duygusal anlamda galiba yaşlandığım için bazen alınganlık yapıyorum bu beni etkiliyor ve güçsüz yapıyor
11 Yorumla- 3 ay
Doğrudur canım olabilir insanız sonuçta
Gizli Üye(18-24)3 ayElindekini reglde içeri koyulan plastik kap sandım korktum
Ve soruyu cevaplayayım
Belli durumlar dışında herkes fiziksel olarak güçlüdür çünkü vücut kendini yeniler yara varsa iyileştirebilir ama duygusal olarak yaşadıkların hep bir yerde akılda kalır çünkü kontrol sende değil yara gibi onu iyileştiremezsin birileri ile iletişimin sonucudur bu. Ve beyin deneyimleri depolayıp gelecekte tekrar ortaya çıkarttığı için yapamazsın geriye yaşadığın şeyi kabullenip hayata devam etmek ya da sebebi halletmek kalıyor00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 4,2b cevap paylaştı. İkisi de zayıf noktalar taşıyor her kim zayıf noktasını bulursa beni yener o yüzden derimi katı kalbimi taş tuttum uzunca bir zaman
13 Yorumla- 3 ay
Haklısın 👍 belkide zarar görmemsk adına bunu yapmak zorunda kalıyoruz
- 3 ay
🤗💞
- Kişilik & Karakter konusunda 3b cevap paylaştı.
3 ayAslinda donem donem degisiyor bu. Cogu zaman kendimi fiziksel olarak güçlü hissetsem de bazı dönemler kolumu kipirdatacak halim yok gibi gelir 😔😪
Kimi zamanlar da duygusal olarak bu durumdayimm. Genelde kolay kolay yıkılmam kimseyi takmam, moralim hep yüksektir. Ama öyle anlar gelir ki bazen, hiç olmayacak bir insanın saçma sapan sözüne bile takılırım 🤦🏻♀️
01 Yorumla- 3 ay
Bazen evet öyle oluyor gerçekten 👍 insanın ruh hali herzaman aynı olmaz insanız sonuçta
- Kişilik & Karakter konusunda 363 cevap paylaştı.
3 ayFiziksel olarak daha güçlüyüm duygular birbirine girebiliyor
12 Yorumla- 3 ay
Süpersin 👏🧿
- 3 ay
Teşekkürler🙂
- Kişilik & Karakter konusunda 637 cevap paylaştı.
3 aySenin kadar pozitif olsam dünyanın bitarafina koyardim😔
14 Yorumla- 3 ay
Senin canını yiyerem haa 😂 teşekkür ederim 🙏❤️🥰 bence sende çok güçlüsündürde kendinin farkında değilsindir
- 3 ay
🥹🥹🥹❤️❤️❤️😣
- 3 ay
Bu çiçekler senin için. dünya kadınlar günün kutlu olsun 🌹💐🍀🥀💞🌸🌺🌺🍂🌼💐🌹🥀🍂🍁🌹🌹🌻🏵️🌸🌾🌺🌹💐💐
- 3 ay
Yhhhaaaaaa ablaaaammmmmmmmmm cok teşekkür ederim seninde kutlu olsunnnn💐💐💐💐💐💐💐💐🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🪷🪷🪷🪷🪷🪷🪷🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷⚘️⚘️⚘️⚘️⚘️⚘️⚘️🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌼🌻🌼🌻🌼🌼🌼🌼🌼🌻🌼🌻🌼🌻🌼🌻🌼🌻🌼🌻🌻🌼🌼❤️
Kişilik & Karakter konusunda 5,6b cevap paylaştı. Hem Fiziksel Olarak
Hem Duygusal Olarak
İyiyi Hisediyorum.11 Yorumla- 3 ay
Süpersin 👏🧿🧿
Kişilik & Karakter konusunda 996 cevap paylaştı. Ruhsal olarakta fiziksel olarakta guclu hissediyorum
12 Yorumla- 3 ay
Ben hissetmiyorum 😂 özellikle duygusal olarak çöktümm
Kişilik & Karakter konusunda 7,6b cevap paylaştı. Fiziksel olarak abla gücüm yok. Hala iyilesemedim ya🙄
12 Yorumla- 3 ay
Çok geçmiş olsun canım 🙏🥰 umarım çabuk toparlanirsin
Kişilik & Karakter konusunda 11,7b cevap paylaştı. Fiziksel zaten güçlü kadınsın duygusallığa güçlendirilmesi önünde kimse duramaz
11 Yorumla- 3 ay
Teşekkür ederim 🙏🌸
İkisi aynı ama psikolojik olarak daha kötüyüm
11 Yorumla- 3 ay
Bende öyleyim aslında çabuk duygusal çöküş yaşıyorum ama çok çabuk ta toparlanirim hani küllerinden doğmak derler ya işte tam öyle biriyim
- Kişilik & Karakter konusunda 668 cevap paylaştı.
3 ayEn iyisini yapiyorsunuz vallahi iyi dusunmek lazim hep.
11 Yorumla- 3 ay
Haklısın 👍 güldüğümuz kadar varız bu hayatta gerisi hikaye
3 ayFiziksel olarak daha güçlü hissediyorum diğer tarafımı çözemedim pel
11 Yorumla- 3 ay
Süpersin 👏👏 belki ilerde çözme imkanın olur
- Kişilik & Karakter konusunda 7,6b cevap paylaştı.
3 ayHer iki tarafta da güçlü hissediyorum. Afiyet olsun ablam 😌
12 Yorumla- 3 ay
Harikasın kızçem 👏👏👏💞💖
- 3 ay
🙏🏻🌸💝
3 ayFiziken daha güçlü hissediyorum çünkü elle tutulur bir güç sonuçta. Duygusal olarak patlıyorum ahahsh
15 Yorumla- 3 ay
Doğrudur ama duygusal güç daha önemli aslında
- 3 ay
Duygusal olarak iyi olmak zor iş bu devirde
- 3 ay
Biraz öyle ama insan düştüğü yerden kalkmasını bilmeli yoksa yaprak misali savrulur gidersin
- 3 ay
Ya da duygularımızı umursamayıp fiziğimize güç üstüne güç katabiliriz gymde terleyerek
- 3 ay
Haklısın 👍 belkide neden olmasın
Kişilik & Karakter konusunda 654 cevap paylaştı. Fiziksel olarak güçlü olduğumu hiç sanmıyorum ama duygusal olarak zayıflığım zaafımdan kaynaklanır onun dışında duygusal olarak daha dayanıklıyım diyebilirim.
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı.
3 ayKolay gelsin spordayız sanırım. 🌸 Ben iki anlamda da güçlüyüm. Bu durum kendime zarar veriyor olabilir fakat karakteristik özelliklerim malum.💯
00 Yorumla Fiziksel de duygusal da güçlüyüm ben evet üzülürüm falan ama çabuk kalkarım altından.
05 Yorumla- 3 ay
Aynı ben işte 😂 sarsılıriz ama yıkılmayız canom 💖🌸
- 3 ay
Haha harikasın 👏🌸💞🤣 daha çok beklerler
- 3 ay
🥰💞😘
güçlü hissetmiyorum ruhsuzum
18 Yorumla- 3 ay
Neden peki
- 3 ay
Sanırım oyle oluyor maalesef 🥺 ama herşeye rağmen bir kadın güçlü olmalı bin kere düşse de her zaman kalkmasıni bilmeli
- 3 ay
Kesinlikle öyle 👍 kimseden kimseye fayda yok bu devirde
- 3 ay
her şey gönlünce olsun inşallah 🙏🥰❤️
- 3 ay
Rica ederim ne demek 🙋🥰
Kişilik & Karakter konusunda 2,8b cevap paylaştı. Duygusal olarak daha güçlüyüm
11 Yorumla- 3 ay
Harikasın 👏👏🌺❤️ duygusal güç vok önemli , bir kadın bin kere düşse de her zaman kalkmasıni bilmeli
Duygusaş olarak cokusteyım hep
12 Yorumla- 3 ay
Neden peki
Duygusal olarak dayanıklıyımdır.
12 Yorumla- 3 ay
Ne güzel maşallah 👏👏👏💖💞
Kişilik & Karakter konusunda 7,2b cevap paylaştı. Bu ara fiziksel🙂
18 Yorumla- 3 ay
Duygusal olarak peki
- 3 ay
Aaa süpersin 👍👏👏👏 işte bu
- 3 ay
Sorularımı beğenmeden yorum yapıyorsun ama üzüldüm 🥺
- 3 ay
Teşekkür ederim 🙏🌸 eline emeğine sağlık 🙏
- Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı.
3 ayİki konuda da çok güçlüyüm şükür
15 Yorumla- 3 ay
Harikasın 👏👏👏💞💐 kadın bin kere de düşse kalkmasını ve ayakta durmasını bilmeli
- 3 ay
Kesinlikle öyle ablacım, sen de çok harikasın 🙏❤️🍀
- 3 ay
Dünya kadınlar günün kutlu olsun ❤️😘🥰🎊
- 3 ay
Teşekkür ederim 🙏❤️
- 3 ay
🙏❤️
- Kişilik & Karakter konusunda 8,9b cevap paylaştı.
3 ayBen her konuda güçlüyüm çok şükür
13 Yorumla- 3 ay
Ne güzel işte 👏👏👏
- 3 ay
Teşekkür ederim ☺️
- 3 ay
Rica ederim 🙋
3 ayHer ikisinde de güçlü hissetmiyorum
14 Yorumla- 3 ay
Neden ama
- 3 ay
Çok zayıf biriyim bu konularda
- 3 ay
Doğrudur canım herkesin ruh hali aynı olmaz zaten
- 3 ay
Evet
- Kişilik & Karakter konusunda 421 cevap paylaştı.
3 ayFiziksel olarak daha güçlüyüm dirençliyim :)
13 Yorumla- 3 ay
Harikasın 👏👏🌸💐
- 3 ay
Teşekkür ederim sende öylesin :* :)
- 3 ay
Çok teşekkür ederim 🙏🌸🌹
Kişilik & Karakter konusunda 592 cevap paylaştı. Ne geçiyor peki o pembe aklından🙂
115 Yorumla- 3 ay
Mutsuzum keyfim yok hiç bir şey geçmiyor oyuzden
- 3 ay
Teşekkür ederim ama haksızlığa tahammülüm yok işte, mesele soru değil. Dün o kaldırilan sorumda bir beyefendi yorum yazdi mesela oda aynı şekilde bu soru kalkacak bir soru değil dedi ve onun gibi bir çok Uber modetörlerde aynı şekilde, ve adam ben buranın yöneticiliginde kısmen içindeyim dedi itiraz et vss dedi , sevkimin kırıldığıni ve artık soru gilsn açmak istemediğimi söyledim
- 3 ay
İşte bu benim emegime saygısızlık olur çünkü içerik üretmek, 100 den fazla o soruya insan toplayabilmek, ne herkese dönüş yapmak birlikte gülüp eğlenmek icin zaman ayırmak kolay bir şey değil , sonra karşılığında geliyor birisi polemik
- 3 ay
Sonra geliyor birisi polemik sataşmadan soruyu kaldırıyor, ve yorumlarda bir tartışma bile yokken , ve üstelik sorunun mizah amaçlı olduğu yorumlara baksan anlaşılıyor zaten erkekler de espirili yaklaşmıştı soruya eee sonuç ne oldu koskoca bir hiç tabiki üzülürüm , ben hem buraya hem sizlere değer veriyorum anlayışla sabırla samimiyetle o sorularda ağırlamaya , güldürmeye motive etmeye çalışıyorum karşılığı bumu peki
- 3 ay
Bugün fenomenler için hep egolu kendini birsey sanan kibirli insanlar olduklarını söylerler sorulara bile dönüş yapmadıklarını bir şey yazınca terslediklerini söylerler , ben sizlere bunu hiç yapmadım ki bugün sayfamı incele kadın erkek ayrımı yapmadan herkese samimiyetle dönüş yapmışımdir , herkese çiçekler kalpler atmışımdir , sayfam çiçek bahcesi gibidir ne kavga ne kaos ne hakaret ne aşağılama bir tane olumsuz yönde yorum bile bulamazsın gelir biri eleştirir onu bile anlayış ve hoş görü ile karşıliyirum , uberlerin dediği şey şu birisi sana ya gıcık olmuş ya da bu kadar soruna gelmeleri sevilmen onda haset uyandırıp çekemedigi için kasıtlı olarak sorunu kaldırmış , bu daha üzücü aslında bunu duymak bile üzdü 🥺 neyse boş ver sağlık olsun diyelim yapıcak bir şey yok
- 3 ay
Tabiki değil benim de önceden bu başıma geldi burada bu ikinci hesabım benide bir dönem bunalttılar yani bende bunu çok yaşadım sonra uzun bir ara verdim hatta benim zamanımda çok trol hesap vardı sırf manyaklık olsun diye sorularımın hepsini sabote ediyorlardı adminler ile de o dönem hep irtibat halinde oldum ama sonra baktım ki olmuyor koptum şimdi bir baktım şöyle biraz olsun düzelme var ve bu iyiye işaret gizli hesaplara hala eskisi gibi samimi olamıyorum gizli kullanıcılar ne olduğu belirsiz olabiliyor diye aynı duruma düştüm yani hatta o hesabımın puanı 9,10 larda idi yazık ettiler ama işte naparsın yönetim bazı şeyleri gözden geçirsin artık
- 3 ay
Haklısınız insan ister istemez üzülüyor
- 3 ay
Bende gülerim sonra kırgınlığım geçince
- 3 ay
Teşekkür ederim 🙏
Kişilik & Karakter konusunda 4,7b cevap paylaştı. Duygusal olarak
15 Yorumla- 3 ay
Seni az önce bir soru da etiket yaptım gülüm ama etiket ismin çıkmadı nedense
- 3 ay
Bu soruda gülüm 🌹🌹
- 3 ay
Rica ederim ne demek 🙋🥰
3 ayKendimi yorgun hissediyorum jdj
11 Yorumla- 3 ay
Hepimiz öyleyiz aslında yaşamak için yaşıyoruz işte
3 ayİkisinde de derman kalmadı 😂
11 Yorumla- 3 ay
Bende duygusal olarak çöktümm 😂 burası beni 10 yıl yaşlandırdi
3 ayDuygusal olarak daha güçlüyüm
12 Yorumla- 3 ay
Harikasın 👏👏👏🧿
- 3 ay
Teşekkür ederim ☺️❤️
3 ayBı baktım da ruhen ve fiziken cokmusum
15 Yorumla- 3 ay
Bende 😂
- 3 ay
Ne olacak bizim halimiz
- 3 ay
Valla bende bilmiyorum 😂 göçüp gidicez bu dünyadan
- 3 ay
Galiba öyle. Keşke gitmeseydin
- 3 ay
Gitmeseydik pardon :)
- Kişilik & Karakter konusunda 402 cevap paylaştı.
3 ayİki anlamda da güçlüyüm
13 Yorumla- 3 ay
Süpersin 👏👏🧿
- 3 ay
Teşekkür ederim
- 3 ay
Rica ederim 🙋
- Kişilik & Karakter konusunda 970 cevap paylaştı.
3 ayBi inadım tuttu yine bakalım çözeceğiz diyelim
11 Yorumla- 3 ay
Harikasın 👏👏 💖 bence yaparsınız çünkü benim inadım tuttuğunda asla pes etmem gözüm hiç bir şey görmez
Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. Fiziksel güç çok şükür
13 Yorumla- 3 ay
Ya süpersin ne güzel 👏👏
- 3 ay
Rica ederim 🙋
Kişilik & Karakter konusunda 6,8b cevap paylaştı. Duygusal olarak güçlüyüm
16 Yorumla- 3 ay
Harikasın 👏👏
- 3 ay
Öyle olsam sorum şikayet edilmez ki demekki değilim
- 3 ay
tamam peki deniycem teşekkür ederim 🙏❤️
Kişilik & Karakter konusunda 647 cevap paylaştı. Ben bir bütün olarak makineyim
11 Yorumla- 3 ay
Vuuu harikasin 👍😇💞
Kişilik & Karakter konusunda 12,5b cevap paylaştı. Duygusal sanırım
13 Yorumla- 3 ay
Bende duygusal olarak çabuk çökerim ama çabuk ta toparlanirim
- 3 ay
Aynen öyle 👍 insan düştüğü yerden kalkmasını bilmeli
- Kişilik & Karakter konusunda 450 cevap paylaştı.
3 ayElindekini kadınlar için ayakta işeme aparatı zannettim dhdhdhd
00 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 2,3b cevap paylaştı. ikisinde de kendimi iyi hissediyorum ama çok uykum var
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 4,8b cevap paylaştı.
3 ayFiziksel olarak daha güçlü olduğumu düşünüyorum.
08 Yorumla- 3 ay
Duygusal olarak peki
- 3 ay
Bazen duygusal bakımından zayıf olabiliyorum.
- 3 ay
Bende öyle piskolojik çöküş çabuk yaşarım ama çabuk ta toparlanirim
- 3 ay
Bu arada 8 Mart Dünya Kadınlar Günün kutlu olsun. 🌸
- 3 ay
Çok teşekkür ederim Furkan çok naziksin herzamanki gibi 🙏🥰❤️
- 3 ay
Rica ederim. 🤗
- 3 ay
Bugün bende soru acacaktim kadınlar günü için sonra vazgeçtim soru açmak istemiyorum artık sevkim kırıldı biraz
- 3 ay
Aaaa, niye şevkin kırıldı?
Gizli Üye(36-45)3 ayPardon her sorunuzda gülmeniz normal mi?
14 Yorumla- 3 ay
Değil mi 😂
Cevap sahibi3 aySeninle evlenen gülüp eğlenir 😂
- 3 ay
Gülmek için burdayız çünkü öyle degilmi, sen ne istiyosun ağlayayım mi 😂
Cevap sahibi3 ayAşkım ağlama kıyamam sem hep gül mutlu ol.😂
3 ayFiziksel olarak kendimi güçlü hissetmiyorum duygusal olarak ta öyle takıntılı insanım ben ama biri bulaşsa vay hallerine sjsjsj
10 Yorumlaşu an için fiziksel olarak.
13 Yorumla- 3 ay
Oooo süpersin 👏👏👏💞
- 3 ay
Teşekkür ederim 🙏❤️
3 ayFiziksel olarak
11 Yorumla- 3 ay
Harikasın 👏👏🌸💖
- Kişilik & Karakter konusunda 406 cevap paylaştı.
3 ayDuygusal
14 Yorumla- 3 ay
Harikasın 👏👏🌸💞 kadın güçlü olmalı bin kere düşse kalkmasını bilmeli
- 3 ay
Hepberaber inşallah gülüm❤️
- 3 ay
Dünya kadınlar günümüz kutlu olsun 🙏❤️ korkusuzca gezdigimiz güzel bir dünya olsun inşallah hepimiz için 🙏🌹💐❤️
- 3 ay
Amin inşallah 😊
Fiziksel duygusal hiç güçlü değilim
11 Yorumla- 3 ay
Bazen bende öyle duygusal olarak çabuk çökerim ama çabuk ta toparlanirim hani küllerinden yeniden doğmak derler ya işte öyle bir şey, iki üç gün sonra yep yeni bir bakış açısı ile kalkarım ayağa
- Kişilik & Karakter konusunda 787 cevap paylaştı.
3 ayFiziksel olarak
13 Yorumla- 3 ay
Süpersin 👏🧿
- 3 ay
Sende öylesin 👋
- 3 ay
Teşekkür ederim 🙏🌸
- Kişilik & Karakter konusunda 2,3b cevap paylaştı.
3 ayİkiside
12 Yorumla- 3 ay
Harikasın kızçem 👏👏🧿💞 olması gereken de bu zaten
- 3 ay
Teşekkür ederim 🙏🏻 Ayy bu arada Kadınlar gününüz kutlu olsunn 🩷🎀🌸
Kişilik & Karakter konusunda 11,2b cevap paylaştı. fiziksel olarak
13 Yorumla- 3 ay
Peki duygusal olarak
- 3 ay
👍🌺
3 ayduygusal olarak daha güçlüyüm
11 Yorumla- 3 ay
Süper 👍 bu çok önemli zaten
İkisi de. Bakış açın da extra güzel 😉
11 Yorumla- 3 ay
Dimi ama 😂 duygusal olarak çabuk çökerim ama çabuk ta toparlanirim hani küllerinden yeniden doğmak derler ya işte öyle bir kişiliğe sahibim
3 ayTabiki duygusal olarak
11 Yorumla- 3 ay
Harikasın 👏👏🌸🌷
3 ayDuygusal
11 Yorumla- 3 ay
Harikasın 👏👏🌸🌷
- Devamını Gör (25)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım