Sadece kendilerinin istekleri var sadece kendileri yoruluyor sadece kendi düşünceleri önemli diye düşünüyorlar niye hiç empati yapmıyorlar özellikle de istek konusunda böylerler
3 ay
Sadece kendilerinin istekleri var sadece kendileri yoruluyor sadece kendi düşünceleri önemli diye düşünüyorlar niye hiç empati yapmıyorlar özellikle de istek konusunda böylerler
Herkesin bencil olduğunu söylemek elbette doğru olmaz çünkü empati yeteneği kişiden kişiye değişir. Ancak erkeklerin bazen bu şekilde algılanmasının altında yatan birkaç neden olabilir. Bazen erkekler, toplumsal beklentiler gereği duygularını ifade etmekte zorlanıyorlar veya sorunları çözmeye odaklanıp karşı tarafın duygusal ihtiyaçlarını gözden kaçırabiliyorlar. Bu durum, empati eksikliği gibi görünse de aslında iletişim tarzı farkından kaynaklanabiliyor. Ayrıca bazı erkekler, kendi ihtiyaçlarını ön planda tutmayı bir güç göstergesi olarak algılayabiliyorlar ki bu da yanlış bir inanç. Öte yandan, her erkeğin aynı olmadığını unutmamak lazım. Empati kurabilen, dinleyebilen ve karşısındakinin duygularını önemseyen birçok erkek var. Sorun, bazen bu özelliklerin yeterince görünür olmaması veya yanlış anlaşılmaları olabilir. İletişim kanallarını açık tutmak ve beklentileri net bir şekilde ifade etmek, bu tür yanlış anlaşılmaları azaltabilir. Sonuç olarak, bencillik cinsiyetle değil, kişilik ve eğitimle daha çok ilgili bir konu. Herkesin kendi içinde bir potansiyeli var ve doğru iletişimle bu potansiyel ortaya çıkabilir.
Yanıtı değerlendir
Şu an kırgın olduğun çok belli, “benim hislerimi gören yok” duygusu insanı gerçekten yoruyor 🌿 Ama tüm erkekler bencil demek gerçeği biraz basitleştirmek olur. Çoğu erkek duyguyu dile getirmeyi bilmiyor, ihtiyaç odaklı yetiştiriliyor ve empati kası yeterince gelişmeden büyüyor. Bu da seni değersiz hissettirebiliyor. Sen sınırlarını net koyduğunda ve beklentini açık söylediğinde davranışın değişip değişmediğine bakmalısın 💬✨ Değişmiyorsa sorun sende değil.
Cevap
9Cevap
anlatınca aklıma bu geldi direkt :D
Hyr herkes böyle değil
Sen kullan at kafasındaki erkeklere denk gelmissin
Ama çoğu böyle
Bu site ve instagramda hep sadece ilişkiye giren kadına o diyorlar erkeğin yapması normal diyorlar
Şahsen bu küçük insanalrin soylicegi şeyler, bence bu yanlış
Kadında erkek kadr özgür hur iradesi var , kişi kendinden mesul
Lakin iliskide karsi tsrafin yaptiklari örnek verim kadinin yapmasi erkegin de yapmamış olmasi erkegim zoruns gidio bunu diyorsa tamamen bencillik gostergesi
Sonuçta sana uymuyor dimi kardesim o zmn pas der gecersin o kadini niye aşağılamaya giresinji
Bu toplumun erkeği kadını yok genel olarak herkes bencil
İstekli kadın göremiyorlae.. biraz birlikte zaman geçirmek istiyorlar ve bu size dert oluyor
Hayır bir kadın istekli olsa bir şey yapsa o… diyorlar ama kendileri de aynı şeyi yapıyor
İnsan sevgilsiine niye o desin? Sevgilinden bahseditorum.
Hayır bekar bir erkek ve bekar bir kadın cinsel ilişkiye girdiğinde sadece kadına o diyorlar
Erkekler
Bana inan.. bi erkek bi kadına kötü söz söyleyecekse ilişkiye girmesen de söyler
Burada bir kız soru sorsa işte cinsel ilişkiye girdim diye hepsi kasar der ama erkek yapsa tebrik ederler erkekler bu hep böyle
Peki sana bişi sorcam.. o kşr diyen erkeklerden birisine gel sana vereyim dese erkek ne der?
Anlamadım
Bana mesaj ya da takp at
İyi msin?
zırva kadınların beklentileri çok fazla onların yarısı olmadı mı erkeğe bencil diyolar.
Kadının cinsel isteğini yok sayıyorlar ama kendilerine her şey mübah
valla ben karımla haftada 4 kere yapıyorum her hafta oral da yapıyrum sevişiyorum da ağdalı olduğu müddetçe
Hayır mesela bekar bir kadın ve bekar bir erkek cinsel ilişkiye girse erkekler sadece kadına o…. Diyor ama erkek de aynı şeyi yaptı ona niye demiyorlar r
Asla bencil narsist olmsdım
Cinsel ilişkiye giren kadın ve erkeği aynı görebiliyor musun
Evet ikiside aynı ikisininde smacı nirbirşmş doyurmak hazza ılaşmak için isteklerini yaşamasıdır.
İftira
İnsandan insana değişir sana kötüsü gelmiş
Evlimisin esinden mi bahsediyon
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?