..
haydi duaları görelim🙃🤣😝
Bazen insan, kalbinin bütün gücüyle bir şey ister. “Keşke olsa” diye dualar eder, geceleri onu düşünür, olursa hayatının tamamlanacağını sanır.
Ama zaman geçer… yollar değişir… ve bir gün geriye dönüp bakarsın. O zaman anlarsın: Bazı duaların kabul olmaması da aslında bir lütufmuş.
Çünkü bazen hayat, bizim istediğimiz şeyi değil, ihtiyacımız olanı verir. Ve biz bunu çoğu zaman yıllar sonra fark ederiz..

Oldu. O an insan çok istediği bir şey olmayınca üzülüyor ama zaman geçince bazı şeylerin neden olmadığını daha iyi anlıyor. Sonradan geriye dönüp bakınca iyi ki olmamış dediğim şeyler oldu. Bazen insanın o an istediği değil, hayatın onun için doğru olanı oluyor. Zaman bunu daha net gösteriyor.
evet zamanla insanın fikirler değişiyor.
o yüzden hep derim Allah hakkımızda hayırlısını versin🙏😇
bence hepimiz zaman zaman böyle şeyler düşünmüşüzdür. mesela ben gençliğimde çok istediğim ama şimdi hiç oralı olmadığım şeyler var. bazen geriye dönüp de keşke o zaman şöyle olsaymış gibi şeyler düşünmüyorum. hayat denen şey bir yolculuk sanki.
evet, kesinlikle öyle. Ve gecen zamanla birlikte insanlarin fikirleri de değişiyor
"Sizin hayır zannettiklerinizde şer, şer zannettiklerinizde hayır vardır. Allah bilir, siz bilmezsiniz"
Ayeti vardır. Bu sebeple hiç bir duam için iyi ki olmuş ya da olmamış demedim. Hayırlısı buymuş dedim.
🙏🙏🤍
Detayda yazılana katılıyorum, bazı duaların kabul olmaması da bir lütuftur; insanın ancak yıllar sonra fark ettiği, geç gelen ama derin bir huzur bırakan bir lütuf.
evet bunu yaşamış biri olarak gerçekten şükür diyorum 😊🙏
...
Detayla beraber gorsele de katılıyor musun 😝😆
Evet babasının bilgisayarındaki çıplak kadınların fakir olduklarını düşünmesi tam bir çocuk psikolojisi😃
keşke o saf halimize dönebilsek🙃😇😇
Bence de 😃👍
Bu soruda derin bir farkındalık var, hissediyorum 🌿 Sen aslında hayatın gecikmeli cevaplarını konuşuyorsun. Benim de “olmazsa yaşayamam” dediğim bir ilişki olmuştu. Bittiğinde yıkılmıştım ama sonra anladım ki o kalsaydı ben büyüyemeyecektim. Şunu fark ediyorsun: Israr ettiğin şey bazen korkularının ürünü oluyor, ihtiyacının değil. Zaman geçince kalbin sakinleşiyor ve “iyi ki” diyebiliyorsun 🤍✨
Cevap
18Cevap
Keşke demiyorum. olmuş olan için yapacak bir şey yok, insan önüne bakmalı
Bakalim efemm 😎😎
Olmayacak duaya hiç amin demedim. El açtı isem oldurulavak bir şeydir ,
Ne mutlu sana 😊🙏🤍
Evet oldu. İyi ki olmamış, bazen şer sandığımız şeyler bizim için hayırlısı oluyor.
Kesinlikle. 🙏
Hiç biri gerçek olmadığı için dilek dilemiyorum.
Hayır olmadı kısmet böyleymiş dedim geçtim
Ben her zaman için olmayanda da olanda da bir hayır vardır diyorum o yüzden sonrasını düşünmüyorum
Dogrusu da bu zaten😇🙏
Teşekkür ederim 😊
Çoook çok fazla istemiştim ama yanlış yapmışım. Hayatımı değiştirdi gül bahçesi yerine dikenli yollar oldu. Yine de her halimize şükürler olsun
Cok sukur 🙏
Şu an hatırlamıyorum ama illaki olmuştur. Yani iş ile ilgili olabilir veya başka bir durumda olabilir. Biliyorsunuz 2024'te beyin kanaması geçirdim ondan sonra birazı silindi hafızamın 🤣
silinmesinde de bir hayır vardır boş ver 😇
Evet :D
Oldu ya hatta dedim Allahım sevdiğin kulunmuşum çok şükür
Sukur 🙏
Hayatımda hiç keşke demedim çok şükür hayırlısı dedim hep
Ne mutlu🙏
Teşekkür ederim
Oldu oldu çünkü beni benden daha çok düşünen bir Rabbim vardı
🙏🙏🙏
Bu bendeki kızgın sopa çok acımasız. O varken sırtım yere gelmez de yer sırtıma gelebilir
🙄🙄🤔
Evet oldu birkaç kez hakkında keşke bununla evlensem diye dua ederken sonradan iyi ki olmamış diye şükrettiğim oldu
🙏🙏
😉😉😊
Evet biri için öyle dualar ettim ki hergün her an her saniye gibiydi sonra anladık iyi ki olmamış
Kesinlikle 👍
Süper Soru budur 👍
Şer bildiklerimizde hayır, hayır bildiklerimizde şer vardır @wkertenkele
Ben duaya başlayınca hepsini toptan istiyorum.
Pek çok defa anlık şer gibi gelen şeyler gelecekte hayır çıkıyor
Oldu hemde şükür secdesi yaptım.
Ne mutlu sana, Allahin sevdigi kuluymusun
Evet var ama sanırım bunu yazmam güç
yazma merak etmedik zaten
Hıhhhh😏😏
Tskr flnn etme istemezz 😏😏
Gicik modu on 😁😝✅️
Oyy hic de ters yapamazmiş 🥰🥰🤍
Seviliyorsun ey dost 🥰😇
Evet oldu.
Elbet herkesin olacak öyle bir duası