hepimizin hayatında keşkeler vardır peki sizin en büyük keşkeniz neydi?
Benim: Keşke o mesaja cevap vermeseydim
hepimizin hayatında keşkeler vardır peki sizin en büyük keşkeniz neydi?
Benim: Keşke o mesaja cevap vermeseydim
İllaki hayatta keşkelerim var ama sonra dönüp bakınca iyi ki keşkelerim olmuş ki tekrardan aynı hatayı yapmamamami ya da doğru oldugunu düşündüğüm hareketi tekrardan fırsat gelirse yapmam gerektiğini öğrettiğini fark ediyorum. Hatalar insanı olgunlaştırır tecrübe kazandırır.
bu gün "keşke" dedim, benden kilometrelerce ötede hayata veda eden amcamın ölüm haberini aldığımda. "keşke" dedim, "keşke hastanedeyken onu arasaydım, sesini duysaydım ya da hastaneye yatmadan önce de arasaydım onun heyecanla beni aradığı gibi" dedim.
yine bir anda tokat gibi çarpmasa gerçekler insanın yüzüne, keşke bir anda elimizden kayıp gitmese sevdiklerimiz. saçma sapan yoğunluklarımızdan kurtulup yanlarında olabilsek keşke, arkalarında acemice fotolar attıkları ve yorumlar yaptıkları sosyal medya hesapları kaldığında canı çok yanıyor çünkü insanın, kalbi kırılıyor..
bununla yüzleşmek, hep orada olacağını sandığın birinin kaybını hissetmek.. büyümüyorum artık yaşlanıyorum ve ben çocukken genç olan insanlar şimdi ölüyorlar..
çok üzgünüm.. özür dilerim yapamadıklarım, yanında olamadıklarım için..
Cevap
8Cevap
Valla ilk defa boyle konustugum bir kiza hoslanti gibi tuhaf bi duydu yasadik begeniyordum yani belli ki hoslaniyormusum bunu da icimde tuta tuta boyle bi iki uc ay falan en sonunda elimizden kaptirdik o cok koymustu sonradan da ders oldu ve Şu an ayni bu sorular gibi aklima geldikce "ah bee keske soyleseydik acilsaydik" diyom kfdjgdfkg
Benim yok keşkesiz bi keşkekim çünkümsü jnhvjkbh
Keşkem yok pişman olduğum bir şey yok olsada takmam
Çok var hepsini saymam uzun sürer
Keşke evlenmemiş olsaydım.
Ben keşke köyü sevseydim
Keşke fakir bir ailede doğmasaydım
Keşke by siteye girmesem
Keşke mitrovic o penaltıyı kacırmasaydi
Demesem
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?