İnsan bazen kendi huyunu bilir ama yine de değiştirmekte zorlanır

İnsan bazen kendi huyunu bilir ama yine de değiştirmekte zorlanır
Sanırım bazı şeyleri fazla kafaya takma konusunda iflah olmam. Bazen küçücük bir mesele bile aklımda dönüp durabiliyor. Üzerinde çalışıyorum aslında ama karakterin bir parçası gibi oluyor. İnsan bazı yönlerini tamamen değiştiremiyor, sadece biraz daha kontrol etmeyi öğreniyor.
Ben galiba en çok insanlara çabuk güvenme ve merhamet etme konusunda iflah olmam. Bazen bunun beni zor durumda bıraktığını bilsem de yine de insanlara iyi niyetle yaklaşmaktan vazgeçemem. Belki de herkesin içinde bir iyilik olduğuna inanmak istiyorum. Bu yüzden kırıldığım zamanlar olsa da kalbimi sertleştirmeyi beceremiyorum. Merhamet etmek ve güvenmek bazen insanı yorsa da, yine de insan kalabilmenin en önemli taraflarından biri olduğunu düşünüyorum.
Her daim kendi aklıma geleni yapıyorum doğrusu ile yanlışıyla hata benim kimseden akıl almıyorum
Duygu yönünden iflah olmuyorum sevdiğim zaman ahmak oluyorum
Teşekkürler
Cevap
17Cevap
Ah benim iflah olmaz umudum ah benim arsız umudum
Hiç bir konu da
Belki de insanların samimiyetine inanmak konusunda olabilir
Bence tembellik. Bir şeyleri sürekli erteleme ve yapma huyu. Meselaaa, yarın yapabilirim diyorsun, yarın yine erteliyorsun ve bu böyle devam ediyor.
Şu iyi niyetim samimi davranışlarım yüzünden enayi yerine konmalarım yok mu kendime çok kızıyorum yok ya gerçekten hak etmiyor günümüz insanları
Çok hızlı samimi oluyorum insanlarla dil din ırk statü fark etmeksizin
Ciddi olamıyorum ya
sonra da ciddiye alınmıyorum işte
Kontrol etme konusunda 😅
Ben genel olarak iflah olmam
Hastalık hastası olmuş durumdayım, kendime dikkat etmeme konusu olabilir 🤧
Ona duyduğum aşk. İfla olana kadar devam edecek belli. 🙃
Yalanlara kanmak konusunda akıllanmiyorum e😂erkeklere inanip duruyoruz sonra pişman oluyoruz
Değişme zaten evrilince tadı kaçıyo insanın
Kendi bildiğini yapma konusunda
sinir, asilik.
Burnumun dikine gitmek konusunda
Sigara konusunda
Her saçmalığa inanmak
Hiçbir konuda akıllanmam valla ben
düzgün insan bulamamaktan
aşk konusunda iflah olmaz
Dost kazığı..
Hiç bir konuda
Hiçbir konuda