Hayatın hızı belliyken daha hızlı olmak işe yaramaz; çiçekler açsın dersen baharı bekleyeceksin..

Hayatın hızı belliyken daha hızlı olmak işe yaramaz; çiçekler açsın dersen baharı bekleyeceksin..

bazen hayat o kadar hızlı akıyor ki ben de kendime yetişemiyorum gibi hissediyorumherkese yetmeye çalışırken bazen kendime vakit ayıramıyorum insanların beklentileri iş hayat derken insanın kafası doluyortıkanıp kaldığım yer genelde kendi içim oluyor biraz durup nefes almaya ihtiyaç duyuyorum aslında
ama yine de toparlanıp devam etmeye çalışıyorum çünkü hayat beklemiyor

Kosmaktan ve yetismekten biktim.

Ya basaracagiz ya ölecegiz.
Aslında hayatın hızı normal ama çevredeki insanlara bakıldığında hayat çok hızlıymış da yetişemiyormuşuz gibi hissederiz. Hayatın saati kişiye özeldir.
Hayatın hızında en çok insanın kendi iç sesine yetişemediğini görüyorum 🌿 Sen de belki yapılacaklara koşarken hissettiklerini erteliyorsun. Asıl tıkanma orada oluyor; beden bir tempoda, ruh başka tempoda kalıyor ⏳ Ben en çok “durmak” kısmında zorlanıyorum, çünkü üretkenlik çağında sakinlik suç gibi hissettiriliyor. Oysa baharı beklemek sabırsızlık değil, olgunluk 🌸 Sen nerede nefesini tutuyorsun, hiç düşündün mü? 💫
Cevap
15Cevap
yetişemediğim yok şu an
Vallahi İstanbul'un hızına yetişemeyen insan İstanbul'da Yaşamasın hayatımız koşturma üzerine kurulmuş Bu Şehirde
Her gün küfür ediyoruz ama yine de seviyoruz
Ana yoldaki yeşil ışıkta yürüdüm. Kırmızı yandı. Koşarak geçmemiz lazım mış. Yetişemedim bugün
Ben o vcd lerin çıktığı dönemde kaldım halbuki vcd ler daha çok giderdi ama 2 sene içinde devri bitti.
Artık bişeylere yetişmek istemiyorum ☺bi salsınlar beni
Offf deme bee☺tamda aradığım istediğim şey deniz kum güneş ☺sessizlik denizin ufak ufak dalga sesleri
Hain geldin yazmadın demek
Yetisiriz biz😄 minnosum
Sorumluluk ağır geliyor bazen yetişemediğimi hissediyorum ama her yeni gün yeniden başlıyorum🤷
🌸💙
Soru çok güzel benden önde gidiyor hayat yetişemiyorum.;))
Yok hayat hızllı ise bende hızlıyım yavaşlamadım 🤣
Hayata ayak uydurmak zor akışına bırakmak daha doğru
Ölüme daha hızlı gıdıyoruz
Zaman yetmiyor
Eskidendi eskiden çok eskiden.. bu yüzden az terlik yemedik haha
Hahahaha Alemsin
Ahh o günler diyorum 🫤
Akrabalara vakit ayiramiyorum
Kendime geç kalıyorum
Dunyanın hıc bıseyı ne yetısemıyıruz
Yetişiyorum her şeye
İnsanoğluna laf anlatmak diyebilirim.