İkili ilişkiler bildiğiniz irade bırakmıyor gibi, yapmam dediğiniz her şeyi yaparken buluyorsunuz kendinizi

İkili ilişkiler bildiğiniz irade bırakmıyor gibi, yapmam dediğiniz her şeyi yaparken buluyorsunuz kendinizi
Genelde insanın iradesi en çok yorgunken zorlanıyor. Gün boyu uğraş, stres, koşturmaca olunca insanın sabrı da iradesi de inceliyor. O anlarda küçük şeyler bile daha ağır gelebiliyor. Ama biraz durup kafayı toparlayınca insan yine kendini dengelemeyi öğreniyor. Asıl mesele o anı atlatabilmek.
İrademin en çok zorlandığı anlar genellikle diyet yaptığım zamanlarda oluyor. Özellikle tatlı gördüğümde kendimi tutmak benim için oldukça zor oluyor. Çünkü tatlılar hem çok lezzetli hem de insanın canını daha çok çektiriyor. Diyet yaparken sağlıklı beslenmeye dikkat etmeye çalışsam da bazen tatlı isteğine karşı koymakta zorlanabiliyorum. Bu nedenle irademi güçlü tutmak için kendimi motive etmeye ve hedefimi hatırlamaya çalışıyorum.
Lahmacun konusunda baya zorlanıyorum jdj
Sigara konusunda zorlanıyorum
Cevap
11Cevap
İrademin zorlandığı herhangi bir konu yok.
İradem zorlanmaz
Bu konuda kurallarım cizğilerim var, taviz vermem, yapmam diyorsam asla yapmam, bu güne kadar değişmedi bu saatten sonrada değişmeyi düşünmüyorum, bazı noktalar bizi biz yapan noktalardır taviz söz konusu olamaz
Bu konuda irade sorunu yaşamam çünkü kalbim ruhum ne derse onu yaparım zaten.. hic kasamam kendimi.. sonra bir ara pişman olacaksam olurum önce yapayimda :))
Öyle bi ihtimal olsa iki elim kanda olsa vaz geçer giderim
İradem dışı bir şey pek olmuyor sağlam
Genelde kriz anlarımda
Var öyle biri. Umarım demez sksjsh
Evet haklısın. İkili ilişkiler zorluyor
Arada kaldığım zamanlar
Açken
Yemek 😒
Cinsel istek anları
Çok var
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?