İyi kalpli ve kadınları obje gibi görmeyen düşünceli erkek neden yok
3 ay
Olmaz mı. Hemde tahmin edemeyeceğiniz kadar.
Yapılması gereken acele edilmemeli ,
Peşin hüküm vermeden (olumlu veya olumsuz) hareket edilmemeli.
Ambalaja aldanmadan hareket edilmeli.
En önemlisi de isteklerle tercihlerin aynı yolda yürütülmesine inatçı olunmalı.
Zamansız atılan adımlar , zamansız yapılan naz ile aynı hükümdedir.
Başka hayatları bir kare içinde geçmediğini benimsenmeli.
Öyle olduğum için geçmişte öyle olmayan insanlarla ilişki yaşayıp paronayak birine denk geldim , aylar iyi biri olduğumu kanıtlamayla geçti sonunda ikimizde bunaldık şu an konuşmuyoruz eğer kabul etseydi hiç yaşamadığı şekilde mutlu etmek için elimden geleni yapardım ki saçlarını sevmeye bı turlu kıyıp sevememiştim cidden değerliydi bende ama dediğim gibi sadece kendimi kanitlamaya çalıştım ve artık çabalamak istemiyorum biri için olursa olur olmazsa değmiyor
Bir zamanlar bende öyleydim ama çok kullandılar, ondan sonra gözümü açtım.. Şimdi fırlama da sayılmam ama iyi kalpli de değilim. İsmi ucube olan birinin de böyle bir soru sorması da biraz ironik olmuş :D
Bu cümleyi kurarken ne kadar yorulduğunu hissediyorum 💔 19 yaşında olup böyle bir genelleme yapman, muhtemelen hayal kırıklığı yaşadığını gösteriyor. Ama şunu bil; “iyi erkek yok” değil, senin karşına henüz değerini bilen biri çıkmamış olabilir. 🌿 Çevren, seçtiğin ortamlar ve sınırların çok belirleyici. Sen kendini obje gibi hissettiren birine en başta mesafe koymayı öğrendiğinde, profil tamamen değişir. İyi insan var, ama seçici olmak cesaret ister. ✨
Cevap
32Cevap
Kadınlar kendini opje olarak gösterdiği sürece gösterdiği erkekler o kadını hep bir obje olarak görmek zorunda
Kadinlarin hicbiri kendini obje olarak gostermiyor emin ol sadece siz oyle goruyorsunuz prnoculari esc'lari falan kastettiysen evet onlar obje fakat obur kadinlarin hic biri kendini objelestirecek birsey yapmiyor objelestirmekten kastin acik giyinmek falansa kadin istedigini giyer bu sana bakma hakki dogurmaz
Kardeşim kadınlar hep en iyisini arzuluyor
Ben giyinmesine söz etmiyorum buna hiç bir kişi söz edemez zaten ben sizin sorduğunuz sorunun erkek görüşü olarak cevabını verdim iyi bir kadini bir erkek obje olarak zaten görmüyor eğer bir erkek bir kadını obje görüyorsa o kadın kendini obje olarak göstermek istemiştir nasıl ateş çıkmayan yerden duman çıkmaz diyorsan buda böyle tabiki bu durum herzaman geçerli olucaktir demiyorum arasında nasıl kadınlarında farklı düşüncelere sahip ksiiler varsa erkeklerde de yanlış düşünen kişiler tabiki olucak
Beni daha cocukken obje olarak gorduler burada benim sucum ne ki
Bu durumda senin bir problemin yok etrafindaki insanların problemi var bu sebeble sende bir problem olmadığı sürece problemde yok demektir karşındakinin düşünce yapısını değiştiremezsin ama ortamını şehrini değiştirebilirsin kimsenin düşüncesini değiştirmeye çalışma çünkü değişmez ama sana güzel düşünen varsa ozaman ortamın doğru bir yerdir
elbette var ama kimse görmüyor, pamuklara saracak, bebek gibi bakacak var tabi
buldun mu
Çünkü siz bizi bu hale getirdiniz. Nerde o çocuğu var onu seviyorsunuz sonra niye iyi biri yok.
Troll soru
Ama siz kadinlar aldatmaya meyillsiniz
Troll soru degil aq
Ben hic erkekle birsey yasamadim korktum cunku hep kadinlarla yasadim
Ya kotu seyler demezsen olur
Cinsel seyler olmazsa
Düşünceli oldum obje gördüğümü sandılar artık standart bi hayat istiyorum kimi düşündüysem beni düşüneni göremedim
Demek ki sen iyi birine denk gelmemişsin sana hep seni anlamayan kıymetini bilmeyen insanlar denk gelmiş
Var da sen tipini filan begenmezsin şimdi fakir dersin hor görürsün garibi o yüzden boş ver kalsın jdjddj
Elin kızına babası iyi olmamışsa biz niye iyi olalım
çok kötüsün
O tiplere değer verilmiyor ve bu biliniyor. Neden bu soruyu soruyorsun
9 yaslarimdayken bir adam bana t3cavuz etti ve o zamandan beri erkeklere hic guvenemiyorum kendimi kirli hissetmeme sebep oluyorlar biliyorum benimle alakali ama asla guvende hissedemiyorum onlarin yaninda hep obje gibi hissediyorum herkes yataga atmaya calisiyor asla saygi ve empati kuramiyor ben cinsel birsey dersem tetikler mi diye de dusunmuyorlar yani bılmıyorum hic temiz dusunen bir erkek gormedim
Varda kadinlar kendini obje ve teşirci gosterdikleri için bizde öyle görünüyoruz
Şimdiiiii uzaklardasın hayallerdesin rüyalardasın...
İyi erkekler de var tabii
Belki binde bir kişi
burada yoktur iyiler gider durmaz
Kullan at Erkek arayan cok
Hııııı
kadınlar çiçektir kadınlar olmazsa dünya olmaz iyi ki varsınız 🌸💐
Teswkkurler
Yok.
Var ama sayısı çok az maalesef
Buradayız yahu merak etmeyiniz.
Var ben kaptım onu😌
Gule gule sev askimm
Daha 19 yaşındasın bir sürü çıkar karşına
Simdiye kadar cikanlar pek iyi degildi
Çünkü onlarin da yaşı küçüktü. Bu yaşlarda iyi düşünceler pek olmaz
Ondan bahsetmiyorum ben 9 yasimda t3cavuze ugradim ve o zamandan beri de kirli hissediyorum hic bir erkek bana kendimi guvende hissettiremiyor
Pek inandırıcı gelmedi bu bana. Geçmiş olsun
@Arif_derler inanmana gerek yok zaten
İyi niyetli sanki kıymet biliyorsunuz ya
9 yaslarimdayken bir adam bana t3cavuz etti ve o zamandan beri erkeklere hic guvenemiyorum kendimi kirli hissetmeme sebep oluyorlar biliyorum benimle alakali ama asla guvende hissedemiyorum onlarin yaninda hep obje gibi hissediyorum herkes yataga atmaya calisiyor asla saygi ve empati kuramiyor ben cinsel birsey dersem tetikler mi diye de dusunmuyorlar yani bılmıyorum hic temiz dusunen bir erkek gormedim bile
var görmüyorsun.
9 yaslarimdayken bir adam bana t3cavuz etti ve o zamandan beri erkeklere hic guvenemiyorum kendimi kirli hissetmeme sebep oluyorlar biliyorum benimle alakali ama asla guvende hissedemiyorum onlarin yaninda hep obje gibi hissediyorum herkes yataga atmaya calisiyor asla saygi ve empati kuramiyor ben cinsel birsey dersem tetikler mi diye de dusunmuyorlar yani bılmıyorum hic temiz dusunen bir erkek gormedim
geçmiş olsun, Hamd olsun temiz düşünüyorum, ama bu yargıdan dolayı gerçekten duygularım anlaşılmıyor ve burada ben haksızlığa uğruyorum, çok oldu hoşlandığım saygı duyduğum ama genel algı yüzünden gerçekten iyi bağ kurabileceğim kişilerden uzak durdum. haklısın güvenememekte travma bu, ama yardım almalısın. kendini asla vücudunla öne çıkarma veya dişiliğinle, duygularınla empatinle saflığınla ortaya çıkarsan hiç bir Allahın kulu sana gelip de cinsellik konusunu açmaya cesaret edemez. erkekler cinselliğe meyledebilir ama vicdanları vardır fark etmezsiniz orası ayrı. bu yükü tek başına üstlenmek zorunda değilsin. sana destek olacak çok fazla erkek var, fakat bilmiyorsun ve bunda sonuna kadar haklısın..
Maalesef hepimiz kötüyüz, objesiniz
Kadinlarin hicbiri kendini obje olarak gostermiyor emin ol sadece siz oyle goruyorsunuz prnoculari esc'lari falan kastettiysen evet onlar obje fakat obur kadinlarin hic biri kendini objelestirecek birsey yapmiyor objelestirmekten kastin acik giyinmek falansa kadin istedigini giyer bu sana bakma hakki dogurmaz
Sizin tahrik olmaniz ve iradesizliginiz sizin sucunuz
Ben beni 9 yasimda cinsellestiren erkek cinsine en ufak saygi duymuyorum cocuklugumda da mi disiligimle on plana cikmistim peki? Hayir. Hepiniz her seyi objelestiren sapiklarsiniz kes sesini ve kadın t3cavuz etmeye yer arama aciz varlık.
Bu kız sanki beni tarif ediyor.
kalmadı
Bycılız ve almostblue var mesela
Yanlış yerde arıyorsun
Var da az düzgün kadın da az
İyisi mezarda
vardır illaki
Henüz ölmedik
Kaç erkek tanıdın da
Cok fazla
Gecmisim hakkinda hicbirsey bilmeden konusuyorsun
O kadar çok kötüsün ki hakkinda en ufak birsey bilmedigin birine bunlari soyluyorsun. 9 yaslarimdayken bir adam bana t3cavuz etti ve o zamandan beri erkeklere hic guvenemiyorum kendimi kirli hissetmeme sebep oluyorlar biliyorum benimle alakali ama asla guvende hissedemiyorum onlarin yaninda hep obje gibi hissediyorum herkes yataga atmaya calisiyor asla saygi ve empati kuramiyor ben cinsel birsey dersem tetikler mi diye de dusunmuyorlar yani bılmıyorum hic temiz dusunen bir erkek gormedim bile.
Neden
Polonyada vardir.
Var
Siz napiyosunuz ya peki
Hicbisey
Eeeeee ne diye daha dalga yapıyonuzz
?
Hep erkek suçlu oluyor
Neyden bahsettigini tam anlamadim
var. yanılıyorsun
Var..
Var çok