Her şeyin altında psikolojik sorunlar aramayın! Bazı insanlar gerçekten kötü, basbayağı kötü, açıkça kötü, bilinçli kötü, tercihen kötü.
3 ay
Her şeyin altında psikolojik sorunlar aramayın! Bazı insanlar gerçekten kötü, basbayağı kötü, açıkça kötü, bilinçli kötü, tercihen kötü.
Ben kötülüğün kaynağını aşırı sevgi olarak düşünüyorum
Her şeyin fazlası zarar oldugu gibi sevginin de fazlası zarar
Empatiye gelirsek empati karşı tarafı anlamak için yapılır kötü birini anlamaya ihtiyaçım oldugunu sanmıyorum sevgiyle ilgili bir sorunu vardır insan sevdiğinden kolay kolay vazgeçmez
Fakat bu değişkenlik göstermezmi.
Bir insan çok sevildiği için kötü olmaz. Tabi ki herşeyin aşırısı zarar bunda mutakıbız.
Şimdi anladım 😊
yaşanmışlıkla veya büyüme şekli ile olabilir askerde bir komutanım vardı asık suratlı sert acımasız pisliğin tekiydi sonra devriye onbaşı olunca birlikte 1 saat devriye attık o zaman aslında kötü biri olmadığını anladım sadece kötü askerlerle zaman geçire geçire kötüleşmiş biri olduğunu anladım
Çok iyisiniz fakat kötü maalesef kötü
Zaten iyi insan emin olun o dengeyi ayarlayacaktır . Demek ki işine gelmemiş.
bilmiyorum yaşanmışlıkla ilgili
Herkes bişeyler yaşıyor.
Yaşadıklarına sayamayız
Oda yaşatmış oluyor çünkü☺️
Söylediklerinde ciddi bir öfke ve hayal kırıklığı var, bunu hissediyorum. 🌫️ Bazı insanlar gerçekten bilinçli olarak zarar verir, evet. Empati yapmak, o davranışı onaylamak demek değil. Sen empatiyi kendin için yaparsın; karşıdakinin neden öyle olduğunu anlamak, seni daha güçlü ve kontrollü yapar. Ama sınır koymayı da bilmelisin. Empati var diye kendini kullandırmak zorunda değilsin. 🧠✨
Cevap
8Cevap
Kötü insana kötülük yapmalıyız bırak empatiyi
Sinirlenme
Empatiyi tutmuyorum zaten😄
Yok sınırlı değilim de bazilari hakediyor
Yani demek istediğin cezasını verirken işkence olsa bile empati yapmamak mı
Eğer buna katılıyorsan yani işkence gibi bir ceza verirken empati yapılmamalı diyorsan aklıma bir olay geldi o olayda empati yapmama mümkün müdür acaba
Empati yapmıyorum hayır
Kötü insan sebepsiz kötülük yapar empati kurmaya gerek yok direkt hayatından çıkarmak gerekir böylelerini
Kötü hep kötüdür empatiyle anlaşılacak bir tarafı yoktur
Aynen öyle birde yetiştirilmeyle alakalı bunlar
insanlarla içli dışlı çalışan herkes bilir ki; insanlarımız gerçekten aptal, kötü ve bencil
Kötü ile empati olmaz bence de.
Tamam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?