Sanırım ona geçerli sebepler sunarım🥳💃 siz ne yaparsınız peki, kendinizi ifade etmeye çalışır mısınız yoks abu onun sorunu mu?

Sanırım ona geçerli sebepler sunarım🥳💃 siz ne yaparsınız peki, kendinizi ifade etmeye çalışır mısınız yoks abu onun sorunu mu?

Durduk yere birinin nefret etmesi bana biraz garip geliyor açıkçası. Ortada gerçekten bir yanlış anlaşılma varsa konuşup açıklamaya çalışırım. Ama hiçbir sebep yokken böyle bir tavır varsa çok da peşine düşmem. Herkesin bizi sevmesi gerekmiyor sonuçta. Bazen en iyisi mesafeni koyup yoluna devam etmek oluyor.
Bence ben sana şöyle söyleyeyim: Biri durduk yere senden nefret ediyorsa önce kalbini yormamaya çalış. Herkesin içinde farklı imtihanlar var. Sen yine güzel ahlakla davran, kırıcı olma. Belki zamanla yumuşar, belki de mesafeli kalır. Ama sen kalbini temiz tut, dua et, huzurunu koru. İnsan bazen anlayamadığı şeye mesafe koyar. Önemli olan senin niyetin ve sabrın. 🌿
Ben genelde böyle bir durumda çok takmam. Herkesin beni sevmesi mümkün değil sonuçta. Eğer ortada bir sebep yoksa kendi iç meselesi olabilir diye düşünür, mesafemi korur ve yoluma devam ederim. Gereksiz tartışmaya girmek yerine enerjimi bana iyi gelen insanlara ayırmayı tercih ederim.
Birinden nefret duyacak kadar büyük ne yaşanılabilir anlam veremiyorum🕵♀️. insanlarda kusur aramak yerine tamir etmek, sevmek için çareler aramak daha sağlıklı bir yerden baktığınızı gösterir halbuki. 💁
Yani sorum emsal olsun diye , zma tanımadan nefret edenin bence beynind esorun var yani onun sorunu banane😅 diye düşünürüm
Onun kendi problemli bakış açısını gösterir seni bağlamaz bu. Takmaman lazım bunu.
Biri sana durduk yere nefret besliyorsa, çoğu zaman mesele sen değilsin, onun iç dünyasıdır 🤷♀️✨ Sen önce kendi davranışına bakarsın; gerçekten kırıcı bir şey yaptıysan açıklarsın. Ama ortada somut bir sebep yoksa kendini fazladan ispatlamaya çalışma. Herkese yaranamazsın 😌 Güçlü duruş bazen hiçbir açıklama yapmadan sınır koyabilmektir. Enerjini hak edenlere saklaman daha akıllıca olur 💃🌿
Cevap
36Cevap
Onun problemi 🤷🏻♀️
Hiçbir şey yapmam, görmezlikten gelirim.
Aynen valla
Valla edenler oldu ben şok ama sonra anladım ki bende gördüklerini kendilerinde olmadığı için öfke kin ile doldular.. gülüp geçtim
Umursamam çünkü bir sebebi yok olsaydı zarar vermiş olsaydım bu durumda bir eylemim olabilirdi
Umurumda değil. cevabını verir yollarım diğerleri gibi.
Hassikome kadar edebilir hiç umurumda olmaz
Bilemiyorum uzaklaşırım sanırım. Bu görseli nereden buldunuz?
Pinterestten. İndirebilirsin
çok bile yaşadık çokta yük olduk yeter bence bu kadar
Önce anlamaya çalışırım, olmazsa ben de duvar örerim
Ne anlayacağız yahu kendi sorunu bence
Kendi sorunu herkes sevecek diye bir kural yok 😅😅
Aynen onun sorunu
bu onun sorunu, nefret ettiğini bildiğim kişiden uzk durururm, bu tür duyguları sevmiyorum, yakınımda da tutamam
İyyim müzik dinliyorum şu an soru cevaplıyorum. Biri benden durduk yere nefret etse benden nefret eden kişiye gidip neden böyle düşündüğünü sorardım. Sebebini anlatırsa kendimi aciklamaya çalışarak cevap verirdim onu aydınlatmak için
O senin problemin deyip geçtim kimsenin olmamışlığı, yetersiz hissetmesi ile uğraşamam işimi yapıyorum sadece
Sebebini öğrenmeye çalışırım ama tekrar beni sevsin falan diye düşünüp kendimi açıklamaya falan kalkmam
Hiç umrumda olmuyor 😃
Aynen
Nefret sebebini anlamaya çalışırım ama illa sevsin diye de uğraşmam
İstemeden incitmişimdir ya da birileri araya girmiştir.
Kendi karın ağrısı der geçerim. Banane, ne yapıcam.
Hiçbir şey yapmam, isteyen istediğini düşünebilir.
Bir şey yapmam. Ama birinden durduk yere nefret edende sorun vardır bence.
Sağol iyiyim. Durduk yere nefret oluşur mu ki? Çok garip. Görüşmem öyleyse
Benden nefret edenin kendisi ile sıkıntısı vardır umrumda olmaz
Hellöğğ da neymiş ya bunu sadece benim sevgilim bana böyle söylüyor zannediyordum
Bu onun sorunudur. Uğraşamam.
Aynen valla
Kendi bilir umursamam bile
Aynen
Aha kapı ahanda sapı güle güle ula
Ajda pekkan geldi aklıma şarkısı😅
Ağlayarak günlüğüme yazarım hemen
Yaa demi , güzel bir köprü olsada atlasak yani😅
Elden bişey gelmez saygilar derim. hhjaaj
Tanımadan yaparsa zaten zeka yok napıcaz😅
bende ondan nefret ederim shdh
😅😅
hello iyiyim sizi sormalı biri benden nefret ederse bende ondan nefret ederim tınlamam onu
Durduk yere benden nefret eden kişiyle muhattap olmam.
Kişisel kararı nefret edebilir. Çokta önemli değil.
Aşkım neden nefret ediyorsun çek bir sandalye konuşalım 😁
Umurumda olmaz iletişimi keserim benden uzakta nefret edebilir
Ekstra yürümemek için kendimi tutmaya çalışırdım
Beni sevmeyeni ben hiç sevmem umursamam ama zararı oluyorsa çenesini kırarım
Büyük ihtimalle kendi ile alakalı bişeydir nefret ediyorsa da en iyisi mesafeni koyup kendi yoluna bakabilirsin
Daha fazla nefret etmesini sağlarım.
Tavşan daha küsmüş , dağ tınnnn.
Kendi sorunu bir cicekten nefret mi edilirmis ya
Etsin ɒmınɒkoyim banane. O kendi tamam 😀
Ben de ondan nefret ederim 🥲🥲🥲
Onu nefretiyle baş başa bırakırım 😍🥰🌷
Hiç onları umuruma bile çalmıyorum.
Kimse durduk yere nefret etmez
Benim problemim değil
Bu onun sorunu takmam
Hiç umursamam
Umursamam, kendi kendine istediğini yaşayabilir