Kişilik & Karakter 2 ay Nefret ettiğiniz kişi şu an karşınızda olsa , ona ne söylersiniz 😌? yoncaokyanus Takip Et Xper 7 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Nefret ettiğiniz kişi şu an karşınızda olsa , ona ne söylersiniz , dokulunnnn 😌? Nefret ettiğiniz kişi şu an karşınızda olsa , ona ne söylersiniz 😌? Görüş Yaz 19 Görüş Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
tiryakinimtiryakinFenomen Takip Et Master Yaş: 33 2 ay Kişilik & Karakter konusunda 17,7b görüş paylaştı. Yıkıl karşımdan.. :)) 1 0 Yorumla
mehmetumutcetin Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eig 77% 2 ay Bir şeyler soylerek onunla muhattap olduguma değecegine sanmiyorum. Ağzımı onunla konuşarak kirletmem bile. 0 0 Yorumla
BlueBass Takip Et Yoda Yaş: 34 , eig 98% 2 ay Kişilik & Karakter konusunda 1,1b görüş paylaştı. Hiçbir şey. "Aaa sen de burada mıydın?" diyebilirdim belki. 0 0 Yorumla
Besara Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eig 94% 2 ay İyi tamam der bir tükürürdümm kaçardı zaten korkak😂😂😂 0 0 Yorumla
Olcayto883 Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eig 100% 2 ay Senin a... ... ... ... ... ... Y... S... a... p... d... h... j... C... Bitti 0 0 Yorumla
PandacıkD Takip Et Yoda Yaş: 27 , eig 79% 2 ay Kişilik & Karakter konusunda 672 görüş paylaştı. Yüzüne bile bakmam hiç konuşmam yanında da durmam.. 1 8 Yorumla PandaRiza 2 ay Pandacık mı 🤔 Yorumla PandacıkD 2 ay @PandaRiza Evet? Yorumla PandaRiza 2 ay Sitede benden başka panda görünce önce şaşırdım sonra mutlu oldum Yorumla PandacıkD 2 ay @PandaRiza 😅 niye ki Yorumla PandaRiza 2 ay Yalnız olmadığımı anladım 😂 Yorumla PandacıkD 2 ay @PandaRiza 😅 panda severler olarak yalnız kalamayız Yorumla PandaRiza 2 ay 😂😂♥️♥️ Yorumla PandacıkD 2 ay @PandaRiza 😂🍀 Yorumla
s Sonasık24 Takip Et Master Yaş: 30 2 ay Kişilik & Karakter konusunda 2b görüş paylaştı. Nefesimi harcadığıma değmez. 0 0 Yorumla
m Amanoof Takip Et Guru Yaş: 24 , eig 100% 2 ay Kişilik & Karakter konusunda 787 görüş paylaştı. Bakışım ona gerekli mesajı verir🤩 0 8 Yorumla PandaRiza 2 ay Mesajı yanlış anlarsa 🤪 Yorumla Amanoof 2 ay @PandaRiza anladığı gibidir 😎 Yorumla PandaRiza 2 ay Ay şu an mesajını çok yanlış anlayasım geldi 😂 Yorumla Amanoof 2 ay @PandaRiza puhahaha Yorumla PandaRiza 2 ay Öyle uzaktan gülmekle olmaz yamacıma gel hele 😂 Yorumla Amanoof 2 ay @PandaRiza çarparım ☠️ Yorumla PandaRiza 2 ay Ay hadi inşallah lütfen olsun 😏 Yorumla PandaRiza 2 ay @Amanoof eee ne zaman çarpacaksın? Yorumla
SadrazamPower Takip Et Guru Yaş: 26 , eig 100% 2 ay Senden nefret ediyorum kötü insan derim 0 0 Yorumla
u MustiEmre Takip Et Master Yaş: 29 , eig 99% 2 ay Kişilik & Karakter konusunda 2,7b görüş paylaştı. Defol git lan! Bunu derim 0 0 Yorumla
PandaRiza Takip Et Xper 7 Yaş: 37 , eig 96% 2 ay Hadi sevişelim derim. 0 2 Yorumla Amanoof 2 ay Hahaha 🤣 Yorumla PandaRiza 2 ay @Amanoof hırsla ve hunharca 😂 Yorumla
s Centirwomen Takip Et Guru Yaş: 25 , eig 100% 2 ay Kişilik & Karakter konusunda 732 görüş paylaştı. Senden nefret ediyorum 🙄 0 6 Yorumla yoncaokyanus 2 ay Neden ki 🙄🙄 Centirwomen 2 ay Hayır senden değil nefret ettiğim kişiden ö, yle derim ona 😌😌 yoncaokyanus 2 ay Evet , onun gibi cevap vereyim dedim, neden diye sorsa ne dersin şu an bir yanlış anlamaya karşı karşıyayız😀😀 Centirwomen 2 ay Çünkümsü pis bir insan olmasan nefret etmezdim, öyle derim 😌 yoncaokyanus 2 ay Cunkumsu guzeldi😀😀 Centirwomen 2 ay Sizin kadar değil hanfendi 😌
Jagras Takip Et Guru Yaş: 41 2 ay Kişilik & Karakter konusunda 708 görüş paylaştı. Ne için nefret ettiğime göre değişir :D 0 0 Yorumla
kanka35 Takip Et Master Yaş: 35 2 ay Kişilik & Karakter konusunda 4,9b görüş paylaştı. bişey demem ayrılır yok sayarım 0 0 Yorumla
Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 22 , eig 99% 2 ay Kişilik & Karakter konusunda 39,7b görüş paylaştı. Umursamam. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
15Görüş
Yıkıl karşımdan.. :))
Bir şeyler soylerek onunla muhattap olduguma değecegine sanmiyorum. Ağzımı onunla konuşarak kirletmem bile.
Hiçbir şey. "Aaa sen de burada mıydın?" diyebilirdim belki.
İyi tamam der bir tükürürdümm kaçardı zaten korkak😂😂😂
Senin a... ... ... ... ... ... Y... S... a... p... d... h... j... C... Bitti
Yüzüne bile bakmam hiç konuşmam yanında da durmam..
Pandacık mı 🤔
@PandaRiza Evet?
Sitede benden başka panda görünce önce şaşırdım sonra mutlu oldum
@PandaRiza 😅 niye ki
Yalnız olmadığımı anladım 😂
@PandaRiza 😅 panda severler olarak yalnız kalamayız
😂😂♥️♥️
@PandaRiza 😂🍀
Nefesimi harcadığıma değmez.
Bakışım ona gerekli mesajı verir🤩
Mesajı yanlış anlarsa 🤪
@PandaRiza anladığı gibidir 😎
Ay şu an mesajını çok yanlış anlayasım geldi 😂
@PandaRiza puhahaha
Öyle uzaktan gülmekle olmaz yamacıma gel hele 😂
@PandaRiza çarparım ☠️
Ay hadi inşallah lütfen olsun 😏
@Amanoof eee ne zaman çarpacaksın?
Senden nefret ediyorum kötü insan derim
Defol git lan! Bunu derim
Hadi sevişelim derim.
Hahaha 🤣
@Amanoof hırsla ve hunharca 😂
Senden nefret ediyorum 🙄
Neden ki 🙄🙄
Hayır senden değil nefret ettiğim kişiden ö, yle derim ona 😌😌
Evet , onun gibi cevap vereyim dedim, neden diye sorsa ne dersin şu an bir yanlış anlamaya karşı karşıyayız😀😀
Çünkümsü pis bir insan olmasan nefret etmezdim, öyle derim 😌
Cunkumsu guzeldi😀😀
Sizin kadar değil hanfendi 😌
Ne için nefret ettiğime göre değişir :D
Senden nefret ediyorum.
bişey demem ayrılır yok sayarım
Umursamam.
nefret etmiyorum senden artık büyüdüm ben
hiç bir şey
Hic bir şey elbette